- 14 Temmuz 2025
- 308
- 408
- 18
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
-
Sevgi ayrı bir durum ya kadınsı his ile alakası bu. Protez ameliyatı bana hem korkutucu hem de zahmetli geliyor bir de yaptıracak olsam evlilik öncesi göze alırdım. Eşimle yüzleştikten sonra o kadar sarsmaz sanırım. Sırf bu yüzden ilk geceden çekiniyorum. Dekolte vs giyen biri de değilim o yüzden göğüslerimin ebatı hakkında nişanlımın hiçbir fikri yokMerhaba yalnız değilsiniz.Boy ve kilolarımız aynı , ben de aynı konudan muzdarip bir kadınım.4 yıllık evliyim.Yıllardır ben de ameliyat olmak istiyorum ama sağlık açısından korkuyorum.Eş konusuna gelince seni seven her türlü seviyor ama o iyi hissetmeme durumu bende hiç geçmedi.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Evet o kadınsı hissiyatta bir eksiklik hissediyorum .ben evlilik öncesi söylemiştim boyutunu, çünkü kaç beden olduğunu sormuştu.Hatta yaptırmak istiyorum da demiştim.Silikon istemediğini söylemişti.Ama ben hala istiyorumSevgi ayrı bir durum ya kadınsı his ile alakası bu. Protez ameliyatı bana hem korkutucu hem de zahmetli geliyor bir de yaptıracak olsam evlilik öncesi göze alırdım. Eşimle yüzleştikten sonra o kadar sarsmaz sanırım. Sırf bu yüzden ilk geceden çekiniyorum. Dekolte vs giyen biri de değilim o yüzden göğüslerimin ebatı hakkında nişanlımın hiçbir fikri yok
Hıcbısey olmaz canını sıkma. Evlenınce memeler de büyüyor ayrıca. Hem büyümese bıle protez yaptırırsın sorun olmaz takma kafaya.Zayıfım (160cm-52kg), yapısal olarak da minyon biriyim. Haliyle göğüslerim full push UP ile 75B çok küçük düze yakın. Bundan 2 yıl önce acile gitmem gerekmişti üstümü çıkarmıştım acildeki erkek doktor muayene ederken beni 14 yaşında sanmıştı çok küçük gözüküyorsun demişti baya bozulmuştum o zamanlarda.
Full push up ile biraz kurtarıyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum. Yıllar önce dert ediyordum uzun ilişkim sırasında sanırım eski ex demoralize etmeyip bana kendimi iyi hissettirdiği için ve estetik operasyonu geçirmek istemediğimden başka şansım olmadığından durumu kabullendim.
Şimdi evleneceğim ve yeniden kendimi kötü hissetmeye başladım. Sanırım protez operasyonu harici bir yöntem yok. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Eşimin bana kendimi kötü hissettireceğini düşünmüyorum ama bence o da bir erkek olarak beklenti sahibidir çok mutsuzum ne yapmalıyım
Kilo alsam biraz büyür mü
Bir sorun ysşayacağınızı sanmıyorum.Çok kafaya takarsanız yaptırırsınzSevgi ayrı bir durum ya kadınsı his ile alakası bu. Protez ameliyatı bana hem korkutucu hem de zahmetli geliyor bir de yaptıracak olsam evlilik öncesi göze alırdım. Eşimle yüzleştikten sonra o kadar sarsmaz sanırım. Sırf bu yüzden ilk geceden çekiniyorum. Dekolte vs giyen biri de değilim o yüzden göğüslerimin ebatı hakkında nişanlımın hiçbir fikri yok
Bişey diyim mi eşinin aklına bile gelmeyebilir. Erkekler bizim sandığımız kadar öyle mükemmeliyetçi ve kusursuzluk arayan cinsten değil, yani hayvan ve ruh hastası değilse. Bir de meme ne kötü bir ilişkiyi iyiye ne de iyi olanı kötüye evriltir. Bütün evlilerin vücudu kusursuz mu sanıyorsun? Şuraya kusurlarimi yazsam şükür namazı kilarsin vücudun içinSevgi ayrı bir durum ya kadınsı his ile alakası bu. Protez ameliyatı bana hem korkutucu hem de zahmetli geliyor bir de yaptıracak olsam evlilik öncesi göze alırdım. Eşimle yüzleştikten sonra o kadar sarsmaz sanırım. Sırf bu yüzden ilk geceden çekiniyorum. Dekolte vs giyen biri de değilim o yüzden göğüslerimin ebatı hakkında nişanlımın hiçbir fikri yok
Bence çok sevimlisinizBir tek benim mi memem küçük , memesini dert eden ben miyim derdimi neden ciddiye almadınız
Neden hep kadınlar karşılarındakinin daha dile bile dökülmemiş estetik algılarına uymayacaklarını düşündükleri için ezik hissediyor? Eminim evleneceğiniz bey küçücük bamyasını sorun etmiyordur. Beklenti sahibi mi olacak bir de.Zayıfım (160cm-52kg), yapısal olarak da minyon biriyim. Haliyle göğüslerim full push UP ile 75B çok küçük düze yakın. Bundan 2 yıl önce acile gitmem gerekmişti üstümü çıkarmıştım acildeki erkek doktor muayene ederken beni 14 yaşında sanmıştı çok küçük gözüküyorsun demişti baya bozulmuştum o zamanlarda.
Full push up ile biraz kurtarıyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum. Yıllar önce dert ediyordum uzun ilişkim sırasında sanırım eski ex demoralize etmeyip bana kendimi iyi hissettirdiği için ve estetik operasyonu geçirmek istemediğimden başka şansım olmadığından durumu kabullendim.
Şimdi evleneceğim ve yeniden kendimi kötü hissetmeye başladım. Sanırım protez operasyonu harici bir yöntem yok. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Eşimin bana kendimi kötü hissettireceğini düşünmüyorum ama bence o da bir erkek olarak beklenti sahibidir çok mutsuzum ne yapmalıyım
Kilo alsam biraz büyür mü
Küçük memeliler de sütyensiz gezemiyor ki tahta kurusu gibi dümdüz bir şey oluyoruzBakın kim neye sahip değilse o gözüne cazip gelir
Büyük memenin dez avantajlarını bi de benden dinleyin
Büyük memeli insanlar felaket boyun ağrısı çeker
Kumaş oturan gömlek ya çok büyük alınır omuzları düşer yada o orta düğme kapanmaz
Biri bahsettiğinde ha şu memeleri iri diye hatırlanır
Bi defa hiç normal sütyen giyemez minimizer sütyen tek tercihidir
Ve pahalıdır
Sütyensiz dolaşmak heleki dışarı çıkmak hayaldir
Rengarenk şu silikonlu sütyeni hiç olmaz
Aman ne olursa olsun kendinizi sevin
Sizi meme iiçn sevecekse adam hiç sevmesin
Evet bazı kıyafetlerin kesiminden dolayı iyice dümdüz duruyor. Günlük hayatta dert etmiyorum da işin içine çıplaklık girince tedirgin oldummemem b den daha kucuk olabılırılk zamanlar dert edıyordum sımdı pek umursamıyorum. Sadece bazı kıyafetlerı gıyememek uzuyor. Bugune kadar hıcbır sevgılım dert etmedı etmesınler de
Ay ne bileyim benimki kendi görüntüsüne önem veriyor geçen gün gitti estetik operasyonu oldu yağ aldırma gibi o da kendince evlilik için çekinceleri vardı.Bişey diyim mi eşinin aklına bile gelmeyebilir. Erkekler bizim sandığımız kadar öyle mükemmeliyetçi ve kusursuzluk arayan cinsten değil, yani hayvan ve ruh hastası değilse. Bir de meme ne kötü bir ilişkiyi iyiye ne de iyi olanı kötüye evriltir. Bütün evlilerin vücudu kusursuz mu sanıyorsun? Şuraya kusurlarimi yazsam şükür namazı kilarsin vücudun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?