Kendimle barışamıyorum

Bir kac tane iyi arkadasimda ayni dertten muzdaripti. Hepside acaba yaptirsammi yaptirmasammi derken kendiyle barisik olamadan 40li yaslara geldiler.

Kendine bunu yapma. Cok mutsuzsan yaptir. Cok dogal sekilde yaptirip cok hos gózüken hanimlar var. Bizim memleket gibi bir yerde bu konudaki olanaklar müthis

Ben plastik cerrahi katında çalışıyordum yurt dışındaki insanlar kendilerini baştan aşağı yaratıyordu en zoru da yüz germe çok kötüydü hastaları öyle görmek ama protez ilk 3 gün ağrılı ve sancılı oluyor sonrasında zaten geçiyor yaptırabilirsiniz yani korkulacak birşey değil

Çocuktan sonra falan diyorlar ama bence tamamen yaşla alakalı.tam senin dediğin gibi 75 bile bol gelirdi.simdi dolu dolu 85.kadinların vücudu değişim sürecinde olduğu zaman evlilik ve çocuk işlerine girildiği için çoğu kadın bunlara bağlıyor.bence doğru değil.evlendikten sonra kilo alınır derler mesela ama yaşla birlikte bir miktar kilo alınıyor bir anda.onun da evlilikle ilgisi yok.

Balık etli bi kadınım (kadındım hamile kalmadan önce)
Çok dert ederdim çünkü desteksiz mayo bile giyemiyordum.
Estetik falan ben de düşündüm eşim istemedi zayıf olmadığım halde küçüktü yani.
Hamile kaldıktan sonra büyüdü bakalım sonrasında ne olacak.
Bence elbiselerde çok tatlı duruyor küçük göğüs,saklamak zorunda değilsin,rahat.
Cinsellikte benim de canımı sıkıyordu ama inan rahat hissettiren eş olunca dert etmiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…