Kendimle barışamıyorum

Eş adayınızı şöyle bir gözünüzün önüne getirin; uzun boylu, geniş omuzlu, güzel yüzlü, hafif kaslı, sırma saçlı, sizin tüm beklentilerinizi karşılayan türlü özelliklere sahip biri değil ise endişelenmeyin. Memelerinizin boyutu her aklınıza geldiğinde müstakbel eşinizin bir eksiğini aklınıza getirin. Beklentiler karşılıklı.

Jdjdj burnu kötü onun haricinde baya karizmatik boylu boslu ya. Siz böyle deyince daha kötü oldu
Ben de kendimi beğenirim fiziğim de güzel aslında zayıf olmama rağmen kalçam 92 cm. Sadece memem canımı sıkıyor

Biraz büyüyor fakat şimdi zor. Benimkiler de 75 ti bir zamanlar belki 75 den de küçüktü çünkü südyen tam oturmazdı.

Ben seviyordum o hallerini şimdi 2 çocuktan sonra e tabi birazda kilo ile 85 oldular.

Karşınızdaki sizi seviyorsa sağlığınız da yerindeyse inanın gerisi önemli değil..

Jdjdj burnu kötü onun haricinde baya karizmatik boylu boslu ya. Siz böyle deyince daha kötü oldu
Ahaha eyvah :) O zaman belirteyim çörek otu içmek ya da sürmek bende işe yaramadı. (Bir ara stresten 47 kiloya düşmüştüm, memelerim sizinkinden de küçüktü muhtemelen, o zaman denemiştim.) Masajı araştırabilirsiniz, biraz işe yarar. Kilo almanın işe yararlığı vücut yapınıza göre değişir. Elma tipiyseniz birkaç kiloda memeleriniz büyür ama armutsanız bacak ve basene gider kilo. Muhtemelen elma değilsiniz, öyle olsaydı boyunuza göre kilonuz aşırı az değil, memeleriniz biraz daha büyük olurdu. Yalnız 10 kilo ve üstü kilo değişimlerinde memeler illa ki büyüyor.

Vücut tipim dikdörtgen birkaç ay 55 oldum ama o zaman da göbekten çok kilo alıyorum bel bölgem yağlandı. Çok hafif dolgunluk oldu ama o halim beni mutlu etmedi diye kilo verdim.

Teselli değil tamam 75 çok küçük ama 80 - 85 ideal daha da büyük meme ister istemez sarkıyor ve yaşlı gösteriyor. Hele kişi birazda kilo sorunu yaşıyorsa
80-85 insanın ne kadar kilolu olduğunu gösterir. Sırt genişliği ile ilgilii bir durum. evet, büyük meme sarkar da biz de sarkacak bir şey de yok...

boyumuz kilomuz ayni sizden birkac santim uzunum sadece. mememiz de bence ayni 75b giyiyorum
ama genelde tok kumasli seyler giyip hic sutyen takmiyorum. ya da bralet falan
memelerimin de kotu göründüğünü düşünmüyorum hayatima giren kimse de düşünmemistir sanmiyorum
sizin de nasil exiniz yalayıp yutup bayildiysa nextiniz de aynisini yapar merak etmeyin. herkese hayatindaki insanin memesi guzel gelir :)

Boyum 160 / 53 kiloyum 75b giyorum. Zayıf hissetmiyorum. Ama küçük görünüyorum. Ve artık hoşuma gidiyor. Eşimde şikayetçi değil. Çocuk doğurdum ettim sarkmadı ve büyümedi. Estetik felan olmam. canım kıymetli

Küçük daha iyi değil mi ya

Büyük meme seven erkek net köylüdür ayrıca

Vallah benimkiler 75-A, hic bu kadar dert etmiyorum. Kaldi ki sizin kadar zayif da degilim.
Bence küçük olmasinin çok avantajı var. Kendinizi olduğunuz gibi sevin. Büyük göğüslülerin de başka “kusurları”var..

Bu hep beden dismorfolojisi mi ne deniyor öyle birşey. Bende burnuma takıktım sonra 2 tane çok dengeli arkadaşım oldu biri evli biri değil fakat ikiside inanılmaz özgüvenli, mantıklı ve dengelilerdi . Evli olan evlilik hayatını çok iyi yönetiyordu. Bekar ise bekarlığını doyasıya güzel geçiriyordu. İkisininde burnu benimkinden kemikli köprülü ve yandan daha uzundu. İşte o zaman karar verdim . Kendimizi sevmek ve toplumda varolmak burunla alakalalı değil diye resmi kararımı verdim.

Eğer sende beni anlamak istersen. Ya yakınında ya da vblog paylaşan senin içinde ukte olan özelliğini taşıyan ama senin bu özellik yüzünden mutlu olamadığın herşeyi yapan birisi olsun . Ya da sadece dengeli konuşması bile özgüveniyle sana pek çok anlam atfedecektir.

Yoksa bu işin sonu yok . Bugün gögüs yarın burun, burundan sonra üst dudak aşağıda kaldı diye dudak botoksu dudak botoksu olunca yanak geride kaldı diye yanak sonra göz düşüklüğü ortaya çıktı diye göz gözden sonra kaş silik kaldı diye kaş, kaştan sonra saç dibi koyu diye saç boyası, saç boyası yapmışken hazır tek tip olmuşken tek tipin modasına uymak için gögüs , kalça, bel inceliği, sonra tırnak, hoop tırnak derken yine botokslar indi tekrar başa, sonra tabi barbieye benzeyince sadece görsellikle tetiklenen en vasat erkeklerle uğraşmak falan bitmez kuzum 1800lerde ingilterede gögüssüzlük modaydı. sonra pudralamak çıktı herkes pudradan zehirlenip ölmelerine rağmen devam etti sonra sigara zayıflatır dendi tüm herkese doktorlar bile önerdi. sonra teflon çıktı yağmurluklara bile koydular herkesin kanına karıştı.

Yani popüler normalizm ölümün kucağı olmuştur toplumlarda.

bazi erkekler kucuk meme sever. bazilar dot bazilari meme vs vs herkesin zevki farkli. esinizle konustunuz mu bu konuyu? illa istiyorsaniz yaptirin ama tabi her ameliyatin bazi zorluklari oluyor.

Sanırım siz memenizin sevgiliniz ya da eşiniz tarafından beğenilmeyeceğini düşündüğünüz için bu kadar kafaya taktınız. Çünkü ex iniz için sorun olmayınca sizde de sorun olmamış. Hayatınızın merkezinize diğerlerini değil kendinizi koymalısınız. Yoksa dışarıya göre habire vücudunuz üzerinde oynarsınız.

Memelerle yaş arasında pek bağlantı yok bana kalırsa. 24 yaşındayken kaça gidiyorsun sorusunu duydu bu kulaklar. Minyon tipliyim ama küçük göğüslü değilim. Keşke öyle olsaydım, eminim çok rahattır. Sydney sweeney son fotolarını mı gördünüz yoksa

Canım benim.. hayatında başka dert olmasın
Lüle saçlılar düz saç ister, kısa boylular ah keşke uzun boylu olsam keşke der .. kilolu olanlar keşke zayıf olsam der der....

Bende büyük g*güsden yakınıyorum mesela sırtım ağrıyo:))

Kilo alırsan belki biraz dolgunlaşabilirsin ama estetik yaptırmakta kötü bişey değil. Buna karar verirsen herkese söylemeden sessiz sedasız yaptırırsın.. yaşın kaç bilmiyorum ama hafif kilo almayı deneyebilirsin sen bedenini daha iyi biliyosun mesela kilo aldığında ilk karnın mı çıkıyo yüzden mi yoksa simit kısmından mı alıyosun dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…