Ben de mi hata var, ben mi çok büyüttüm Çok yakın oda arkadaşımkadaşım vardi. Ben hiçbir şey yapmak istemiyordum yemek yemiyordum birinde iki gün hiçbir şey yememiştim ve kriz geçirmiştim. Ambulans falan çağirmişlardi. Yurda gittiğim hafta ben o haldeyken oda arkadaşım açıp film izliyordu aynı hafta hani sessiz izliyordu ama tuhaf hissettim. Aynı eskisi gibi ders çalışıyordu istekli bir şekilde. Ama sadece yemek saatlerinde benim yanıma gelip çağırıyordu onun dışında kendi halindeydi. Film izlerken gülüyordu ama kendini sıkarak yine de duyuyordum. Erkek arkadaşıyla mesajlaşiyordu. Arkami döndüğümde çok mutlu bir şkilde gülümsemesine rastladım. Hani yakın arkadaşımdi odadaki diğer kızların gülüp eğlenmeleri umrumda değildi ama o yakındi ya alındım. Bir keresinde hatta beni yemeğe çağırdı ben cevap vermedim kendi indi tek başına. Ama bunlar yurda geldiğim hafta oluyor. Geldiğim gece. Aradan zaman geçmiyor ki. Ben hep yalnızdım. O da bana yaklaşmadi sanırım. Kendi başına film izleyerek eğlenmeyi seçti. Eskiden beraber izlerdik. Ona göre biri ölse diğerleri hayatına devam etmeli. Sizce böyle mi olmalı ben mi çok abartmişim ? Sonra farkettim ki bütün insanlar onun gibi düşünüyor.Yani mesajda. Çok samimi de değiliz. Herkesin derdi var dedi.Böyle mi demesi gerekiyordu?
Ben mesela biraz dertli olsam başka bir arkadaşım diyor ki senin dertleneceğin bir şey yok derdin yok onlar önemli değil herkesin başına gelecek benim de kardeşlerim ölebilir her an. O yüzden ben mutlu olmaliymişim. Başka bir arkadaşım da arkadaşının babası önce annesini vurmuş sonra kendini ama o benim gibi yapmamış hep mutluymuş. Herkesten uzaklaştım ben de. Bunlar o kadar basit mi bana basit gelmiyor hiç içim yanıyor. İnsanlardan öyle uzaklaştim ki kimseyle konuşmuyorum artık. Ben mi abartiyorm anlamıyorum gerçekten. Kimse umrumda değil zaten uzaklaştim herkesten ama anlamıyorum sadece benim düşünce yapım mi sorunlu?
Ben mesela biraz dertli olsam başka bir arkadaşım diyor ki senin dertleneceğin bir şey yok derdin yok onlar önemli değil herkesin başına gelecek benim de kardeşlerim ölebilir her an. O yüzden ben mutlu olmaliymişim. Başka bir arkadaşım da arkadaşının babası önce annesini vurmuş sonra kendini ama o benim gibi yapmamış hep mutluymuş. Herkesten uzaklaştım ben de. Bunlar o kadar basit mi bana basit gelmiyor hiç içim yanıyor. İnsanlardan öyle uzaklaştim ki kimseyle konuşmuyorum artık. Ben mi abartiyorm anlamıyorum gerçekten. Kimse umrumda değil zaten uzaklaştim herkesten ama anlamıyorum sadece benim düşünce yapım mi sorunlu?
Son düzenleme: