Kendimle çelişiyorum

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Selam herkese
Bi kaç haftadır aklımı kurcalayan cevaplarını bulmakta zorlandığım konudan bahsetmek istiyorum.
Bi süredir ilişkim var, son bi kaç senemin en stabil en sorunsuz ilişkisi.
Bana değer veren, beni görmek isteyen, beni merak eden birisi. Aynı şekilde bende öyle onunla zaman geçirmekten keyif alıyorum mutluyum yanında eğleniyorum onu seviyorum mu bilmiyorum, sanırım sadece arkadaşca seviyorum. Ve bu durum benim canımı çok acıtıyor. Çünkü bana kendimi kötü hissettiren değersizleştiren adamların peşinde dolanıp onlara aşk duyup, bu kadar tatlı bi adama aşık olamamam beni öfkelendiriyor.
Sorunun temeline indiğimde ten uyumunun olmadığını fark ettim. Sevişmenin dünyanın en güzel duygularından biri olduğunu düşünen ben, şimdi köşe bucak kaçıyorum.
Elini tutup sokaklarda gezmek beni keyiflendiriyor ama yalnız kaldığımızda yeter artık öpme beni diye tepki gösteriyorum. İlişkide ateş yok haz yok.
Zaten erken bitiyor diye olaya kendimi bile kaptırmıyorum. Hadi diyelim doktora gidildi bu sorun çözüldü ama o bende ona karşı o yogun enerji yok.
Hiçbi zaman istediğimiz şeyleri bi kişide bulamayacağız ama benim için büyük sorun haline gelmeye başladı.
Tüm olumlu şeyleri kenara atıp bi olumsuzluğa takılmakta canımı sıkıyor.
Bu ilişkiyi evlilik boyutuna taşısak diyorum ömür boyu kaçacak mıyım bu işten ?
Boşversene, sana değer veren biri var karşında bu durumuda idare et diyorum ama ya evlilik içerisinde bu durumdan dolayı başkalarından hoşlanırsam bu sefer daha çok çıkışı olmayan yola girersin diyorum.
Fazla kafam karışık, cümlelerimden de bellidir.
Ne kendimi ne de onu üzmek istemiyorum, ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Sorduğunuz şey aslında çok kişisel .Ben aşka ,duyguya inanırım .Böyle bir ilişkide mutlu olunmaz diye düşünüyorum. Ayrıca tutku evliliği de ayakta tutuyor bence . Karşınızdaki insan için de sıkıntılı bir durum o heyecanlı olucak siz değil .Ona da yazık değil mi ?

O yüzden dedim ne kendimi ne de ona üzmek istemiyorum diye.
Bi de kendimi mutsuz eden olayları birden kesip atamıyorum içinde debeleniyorum. Nasıl konuşmam gerek bilmiyorum

Bence adami daha fazla oyalamayin.Olmuyorsa sizi kimse yargılayacak degil ama duygulariyla oynanan sevgilinize yazik.

O yüzden dedim ne kendimi ne de ona üzmek istemiyorum diye.
Bi de kendimi mutsuz eden olayları birden kesip atamıyorum içinde debeleniyorum. Nasıl konuşmam gerek bilmiyorum
Biraz daha düşünüp kendiniz ve beyefendi icin en doğru kararı verirsiniz Hayat bir şekilde ışık tutar merak etmeyin .
Konuşma konusunda da hislerinizi açık anlatmaniz yeterli .Korktuğunuz gbi olmaz .Dürüst olursanız bugün olmasa da yarın anlar .

Ruhsal bunalım nasıl olur bu durumda ? Sevişmekten soğumak gibi mi
Ya bazen dönem dönem soğursun karşındaki kişiden her anlamda
daha derine bakinca aslında genel bir hayattan zevk almama durumun vardır...faturayı da en cok üstüne titreyene kesersin
Geçici de bir durumdur aslında,cok surmemesi lazım
Sen en başından beri mi böylesin bu kişiye karşı yani onu hep bi 'aman daha iyisini nerden bulucam' tavrındamısın?
Eğer değilsen biraz zaman tanı kendine

Naif yorumunuz için teşekkür ederim

Cinsellik onemli evliligi ayakta tutan seylerden biri bence..
Eger icinize sinmeyen bir seyler.varsa bence hic uzatmayin..
Omur gecicek oyle dusunun..

Aslında en başından beri böyle düşünüyorum onunla zaman geçirmek film izlemek sarılıp uyumak cok güzel ama iş sevişmeye gelince birden buz oluyorum.

Aslında en başından beri böyle düşünüyorum onunla zaman geçirmek film izlemek sarılıp uyumak cok güzel ama iş sevişmeye gelince birden buz oluyorum.
Hmm o zaman açıkca konuşmalısın
Hatta en başından konuşsaydin keşke
Sorun artık ne ise kısa sürmesi mi işte ne bileyim dokunmayı bilmemesi vs
Bence zevk almaya başladığında cok farklı değerlendireceksin kişiyi....

Peki ikiniz de cinsel anlamda tecrübeli misiniz? Şimdi linçler başlayabilir ama cinselliğin tecrübeyle gelişen bir şey olduğunu düşünüyorum. Beceriksizlik diye bir şey var yani ve insan bunu zamanla yeniyor. Partnerinin beklentilerini anlayabiliyor. Ama yok zaten tecrübeliyiz dersen onu bilemem.

Ben tecrübeliyim o da öyle gözüküyor ama birincisi olay erken bitiyor ikinciside onunla sevişmek istemiyorum cünkü çekici bulmuyorum.

Ben tecrübeliyim o da öyle gözüküyor ama birincisi olay erken bitiyor ikinciside onunla sevişmek istemiyorum cünkü çekici bulmuyorum.
Üzerinde düşüneceğiniz birşey yok bence şu sözünüzden sonra. Bu tüm olumlu yanları kapatıp ilişkiyi bitirmek için yeterli bir sebep.
Bunu bile bile evlenmeniz hem kendinize hemde karşınızda ki insana haksızlık olur.

Yani çekici bulmuyorum deyince olay bitiyor o zaman, bekleyecek bir şey yok bu durumda. Bence ayrılın herkes yoluna baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…