Kendimle konuşmalarım

Selam
68.3 oldum şu an .. ama 3 gün orucun sonun da tabii.. bakalım bu 4 günü rahatça bitirip yine 3 gün oruçlu olacağım pruçken çok yemek yiyemiyorum midem çok fena şişiyır.. oruç o yüzden bana çok iyi kilo verdiriyor..

Bugün de bitti...
Her gün elden kayıp gidiyor.. gerçekten bir bakmışım akşam olmuş..ne yedim neler yaptım iyi bir gün müydü nasıldım.. derken kendimi içsel hesaba çekiyorum...
Yeme içme olarak kötünün iyisi idi.. sadece beyaz ekmeği 2 dilim yedim ve 3 tk sütlaç.. tartışmak istemiyorum ama elim de değil o konuda irade sahibi olamıyorum tartıyı kaldorocam artık ben de motivasyon düşürüyor..
Akşam acıktıpım da bir zihin çalışması yaptım kitapta ki gibi.. canım tereyağlı yumurta istedi ekmeği bana bana dedim ki gel sen bunu zihinde ye o yumurta pişerse fena olacak.. zihinde hayalim de yedim parmaklarımı bile yaladım sonuç şu an canım ala yumurta istemiyor parmaklarım yumurta kokuyor bile olabilir ama bedensel açlığım vardı gerçekten oturdum evet dedim gerçekten açım iyice geç ol adam bir şey ye ama hiç yumurta yiyesim gelmedi bir dilim salçalı ekmek sürdüm yavaş yavaş yedim onu da doydum şükür

Şöyle bir düşünüyordum...
İnanarak yaptığımız tüm diyetler işe yarıyor.. Dukan Karatay İsveç if.. vs.. herkes hepsini de başarılı.. hepsini de kilo veriyor.. ama diyeti bittiğin de ne oluyor..? Kilolar yavaş yavaş geri geliyor.. çünkü o sadece yaptığı o diyetin kilo verdireceğine inanıp zihnine öyle kodlanmıştır.. bu diyeti yaptığı sürece kilo ver .. demek oluyor ki diyet bitince kilo al..
Zihnimize bilinçaltımıza attığımız emirlere çok dikkat etmeliyiz.. benim de bu sıkıntım vardı her zaman tek inancım sen 65 olursun ama geri 72 ye çıkarsın sen busun değişemezsin vs idi..
Artık değil.. artık hedefim 65 değil 58-60 olmak istiyorum ve öyle de kalacağım..üzerine bol duran L beden kıyafetlerimi atacağım.. kendime yeni şeyler alacağım ben 60 olacağım dümdüz bir karnım olacak kırmızı uzun bir elbise giyeceğim .. ve artık 72 olmayacağım.

Aferim sana fıstığım devam ettirmișsin darısı benim başıma senin yaptığın o iç konuşmaların alasını kendime yapıyorum aynı kilodayız.
İnşallah istediğin kiloya inersin artık iç seslerin kendine övgüler yağdırır.

Senin o tatlı sözlerini yerim
Ne güzel iyiki de yazdım valla motive oldum
Kendi kendine konulamaz deli diyen var amma ben hiç susmuyorum nasıl olacak o ama kendimi hiç deli görmüyorum aksine kendi kendimin psikolog doktoruyu in sanki .. öyle bir değişim havası içindeyim ki gerçekten ev deki yıllanmış eşyaları attım bugün.. yeğenleri yarım kalan parfümleri boncuklu salon takımımı vs vs.. gardop zaten beklemede ona da havalar soğudu el atıcam bana şu an büyük gelenlere yallah nikah elbisesi giydim bugün fermuar bir parmak açık kaldı olsun o da iyi dedim onu da attım kitapta yazdığı gibi kokularımı değiştirdim yeni yumuşatıcı aldım yüzey temizleyici aldım yarın şöööyle onlarla temizlik yaparım sonra bir gratis parfüm almaya oh valla böyle bir şey okudum bak insanlar eşyalarını artıkça kabızlık çekmezmiş valla ben de bugün inanırmısın baya WC yye yol yaptım hahaha

Bir ayı aşkındır aklımda bir çiğbörek takıntısı en son 2013 de yedim yapmayı da bilmiyorum hadi tarif bakıp yaparım ama eve un alasım yok o un şeker eve girmeyecek
Komşuma söyledim hadi dedim yapta yiyem bimaklımdan çıksın rüyalarıma giriyor
Kırmadı yaptı sağolsun beraber hallettik herşeyini ben de yedim oh
Pişmanlık yok şükür var valla iyi oldu .. zayıf olan hiç kimse zaten aklına ne yediğinin takmazmış siz zayıf bir insandan aaayyy bu pasta da bana kilo yapacak diye bir laf bir pişmanlık duydunuz mu hayır
Ben de de yok zaten zayıftım iyi oldu yedim ..
Şimdi inşallah perl cuma cumartesi oruclarını bekliyorum bana iyi gelecek hem manen hem madden .. iki gündür mini miktarda 1 YK kadar bal yedim ve hemmen beliim de egzama çıktı..

Bal ve şekerli şeyler ben de egzamayı tetikliyor artık bunu keşfettim.. önceden çooooook fazla petek bal hurma vs yerdim ve belim sırtım kan revan olurdu.. bi ara çok şükür fark ettim.. peteği yedim ve kaşınmaya başladım hemen bıraktım ve yaralarım geçti.. sadece şu an ellerimde ufak ufak var o da komşu d şunda bunda kimyasal ilaçla bulaşık yıkadıpım için malesef

Yarın misafir gelecek ben de sabah temizliğe bir başladım.. daha yer süpüremedim kitaplığmı attım hiç sevmiyordum onu zaten çok pis bir yer tutuyordu kapaksızdı ne koysam göz önünde eşimşn matkabı vs derken delleni verdim tozunu mu alacam ben bunun ve dedim attım.. iyi oldu evlendipimizden beri bizşmle yetti gari onu öyle atınca tabii içimdeki eşyaları nereye koyacma derdi bürüdü bunun planı ben de olmasa zaten atamazdım da aklımdaki olanları sabahtan beri yapmaya başladım onu oraya bunu vakumla şunu taşıebunu kaldır derken yoruldum vallahi artık süpürge yarına kaldı

Misafirler geldi gelecek
.
Ev temizliği bitti ikram zaten çok bir şey yapmadım valla eve un mun alamam hazır bir iki şey aldım.. diyet yapsalar neler neler yaparım da malesef tartılmıyorum sanki moralim bozulur gibi hissediyorum çünkü kaçıroylrum açıkçası..
Hadi bu da serbygün olsun mantığı bana göre olmadığı için de rahat değilim.. yarın oruç başlıyor 7 Eylül de de Özge bezirci şekersiz başlatıyor ona bu sefer katılayım diyorum.. yine de 60 olacağım biliyorum o yolda ilerliyorum kendimi öyle hayal edebiliyorum o günlere şu andan hazırlanıyorum olacak..

Ben de de cok gaz var bunun sebebini bilmiyorum canim sen bir çözüm bulabildin mi
Canım benim ilk sayfalar 2019

Gaz için yaptığım. Açlık otu veya İngiliz tuzu
Ama şu an bana gaz olacak şeyleri yemiyorum ya da değiştirdim diyeyim.. mesala benim kuru fasulye çok gaz yapardı güveçte pişirdim zerre gaz olmadım.. o zaman yediğim şey de bulgurdu fakat yanlış anlmışım beni bulgur değil de kışın biz bu karnabaharıın küçük yaprakları vardır sallama mı ne deniyordu o dan yeriz burası Ege de her ot gidiyor sanırım o gaz yapmıştı..

Yarının orucu için sahurımu şimdi yaptım 20.00
Kahvaltı yaptım baya sıkı bir kahvaltı oldu...
Oğlum da öğlen uyumadığı için saat 7de uyudu canım sıkıldı napsam bu saatte bilemedim

Kendime tarihsiz plan defteri aldım onu bekliyorum inşallah böyle aklımda yapmak istediğim şeyler var güzelce plana döküp yavaş yavaş alışkanlık kazanmak istiyorum.. defteri sabırsızlıkla bekliyorum

Ben de de çok aşırı gaz oluyor bazen ve ne dokunuyor cozemedim bi doktora mi gitsem diyorum korkuyorum acikcasi covitten

Istanbuldayim ve yakinimda k hastaneler de virüs vakalari fazlaanadolu yakasinin en yoğun bolgesiymis olmadi saglik ocağına gideyim
Çok zor canım ya.. dikkatli git gel napcan artık.. biizm buralarda az vaka.. öyle yok gibi hastane vs gitmiyoruz yine de randevu alıyoruz ama şu an ben de diz dönmesi menüsküz var sanırım yine de gitmedim ameliyat derse de yaotırmam nasılsa diye ghiç gidesim gelmedi.. sadece Eylül'ün son haftası gibi İstanbul'a göz çizdirme için gelmek istiyorum umarım muayene vs vardır ya..

Defterin geldi fakat PTT de kaldı gel al diyor töbe ya rab artık giido yarın alocam sabah erkenden sonra tüm gün onunla vakit geçiririm
Bugün de sabah erkenden oğlumla sahil de gezdik parka vs gittik dükkanda oyalandık balıklara simit attık ama benlm aklım balıklar da kaldı.. kızlar el kol kadar balıklar yok böyle bir şey sürü sürü.. gel biz ekmek simit vs atariz bazen hiç balık görmezdik bugün yetişmedi ekmekler yarın falan pazarda kaç TL derler kibiz de tekneden ucuz almaya çalışıyoruz hep bakayım yarın sabah bir tekne denk gelir mi

Sonra öğlen de geldik 3st uyuduk orucumu ben tabii iyi geldi..

İftarını yaptım sahurumu da yaptım.. bol bol üzüm yedim ya canım nasıl istedi baya yedim bir de kendime yeni tarif çikolata denedim.. uzun zamandır yememiştim tahin az bal bol bol kuru üzüm az süt kakao shake yaptım sonra bütün fıstık dondur güzel oldu bir yk kadar yedim kahvenin yanına
Tabii ahır bana fazla kaçtı gibi geldi üzüm siirt fıstık çikolata derken ama umarım kilo etkisi olmaz.. pek etkisi olur gibi gelmiyor çünkü bedenini dinledim gerçekten ve arzuladığı kadar yedim.. sanki aşermiş gibi
Şimdi bol bol su içip yatıcam niyetini edeyim
Bugün 68.5ile orucu açtım.. 67lerle yarın sam keşke ...

Bu arada pazartesi hem diyetebaşlıyroum arzu idi sanırım adı.. o maydanoz kürü başlattı hem Özge bezirci şekersiz başlattı onlara katıldım.. pazar günü kendime 3top do durma yazın son dondurması

Geçmiş olsun canım buraya gelince dikkatli ve tedbirli olun mutlaka özellikle kalabalığa girmeyin derim Allah yardımcımız olsun valla tez biter insaAllah bu virüs illeti

Geçmiş olsun canım buraya gelince dikkatli ve tedbirli olun mutlaka özellikle kalabalığa girmeyin derim Allah yardımcımız olsun valla tez biter insaAllah bu virüs illeti
Amin canım.. bitse de kurtulsak.. yine artıyor gibi ya..bu kışta yasaklarla geçeçek gibi.. yaz bitti artık

Elhamdülillah oruçlar bitti

Akşam saati relg olmuşum.. hiç fark etmedim iftar yaptım namaz için abdest almaya gidince Allah'ın inşallah kabul etsin

Neyse size ne nlatıcam...

Dün inste.. bir sayfa gördüm şimdi adını versem ban yerim.. nörolojik olarak zayıflama vaat ediyor zayıflamayana para iade.. videolar vs vs anlatıyor insanlar bir PDF atıyorlar mış okuyunca iştah kapanıyormuş

Aldım.. aldım aldım valla.. gece yarısı kafam nerde idiyse bastım parayı aldım ama para hafta sonu olduğu için gitmedi karşıda ki de dekont istedi ben de gönderdiğinde dair fotolar attım bu da attı pdf attı bir yemek listesi bir detoks.. yemek listesi bildiğini diyet listesi ma hiiiç bana göre değil ben hayatımdan paket gıdayı çıkarmışım zaten bana light yoguet ye diyor hem de tavuklaaaa... Ben iki preteinibde karıştırmıyorum nasıl olacak o
Neyse velhasıl okudum ben pdf i.. bekliyoeumişth kapanacak
Ama okuduğum her satır tanıdık geliyor yasemin soysalın kitabını alıp yazmışlar arkadaş.. senln bile bilmediğin hiç bir şey yoktur.. yok su iç yok acıkınca arkadaşını ara yok 3 yeni kıyafet al eskiyi at vs..
Dedim ki ben bunları biliyorum..

Sonra gece oldu 2-3 benlm için kurt ben buna mı para verdim zaten listeyi yapmam..
Baktım para hala bende.iptal ettim valla karşıda ki hala farkında değil pztsi dersekş hani para no para no mama

Defterimi aldım planlarımı yaptım...

Ben manevi yönüne ağırlık vermeyince bu madden yaptığım şeylerde çok huzursuz oluyorum misal gün içinde spor yapıp k.kerim okumadıysam o yaptığım spordan hiç bir zevk almıyorum..öncelikle ibadetlerme ağırlık vermem gerekiyor yoksa ben de bir şeyin devamı gelmiyor malesef..
Bu plan da onun için daha iyi olacak..
Henüz spora başlamadım ben önceden p90x3 yapıyordum 2 ay yarım bir ay kaldı fakat şu an yapmasım yok.. havalar artık benim sevdiğim gibi olmaya başladı tatilciler gidiyor sahil de bize kalıyor sabah bir saat kadar yürüyüş yapsam ooh mis hava da bana yeter şu an hiç aklım da sixback çıkarmak yok hem menüsküs oldu ben de muayene olmadım ama dizim dönüyor bu da yırtılma vs oluyormuş.. o yüzden cardıo gibi ağır bir şey yapmak istemiyorum daha da kötğ olacak zaten ufak ufak bu hale geldim ..kafamı dinleyip bir saat temiz hava da yürürsün bana daha iyi gelecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…