Aferim sana fıstığım devam ettirmișsin darısı benim başıma senin yaptığın o iç konuşmaların alasını kendime yapıyorum aynı kilodayız.Şöyle bir düşünüyordum...
İnanarak yaptığımız tüm diyetler işe yarıyor.. Dukan Karatay İsveç if.. vs.. herkes hepsini de başarılı.. hepsini de kilo veriyor.. ama diyeti bittiğin de ne oluyor..? Kilolar yavaş yavaş geri geliyor.. çünkü o sadece yaptığı o diyetin kilo verdireceğine inanıp zihnine öyle kodlanmıştır.. bu diyeti yaptığı sürece kilo ver.. demek oluyor ki diyet bitince kilo al..
Zihnimize bilinçaltımıza attığımız emirlere çok dikkat etmeliyiz.. benim de bu sıkıntım vardı her zaman tek inancım sen 65 olursun ama geri 72 ye çıkarsın sen busun değişemezsin vs idi..
Artık değil.. artık hedefim 65 değil 58-60 olmak istiyorum ve öyle de kalacağım..üzerine bol duran L beden kıyafetlerimi atacağım.. kendime yeni şeyler alacağım ben 60 olacağım dümdüz bir karnım olacak kırmızı uzun bir elbise giyeceğim .. ve artık 72 olmayacağım.
Senin o tatlı sözlerini yerimAferim sana fıstığım devam ettirmișsin darısı benim başıma senin yaptığın o iç konuşmaların alasını kendime yapıyorum aynı kilodayız.
İnşallah istediğin kiloya inersin artık iç seslerin kendine övgüler yağdırır.
Ben de de cok gaz var bunun sebebini bilmiyorum canim sen bir çözüm bulabildin miAma Varyap öyle bir gaz doluyum kü günlerce WC mesai yapabilirim.. emzirmesem çoktaaaan magnezyum sülfatı shotlardım
Canım benim ilk sayfalar 2019Ben de de cok gaz var bunun sebebini bilmiyorum canim sen bir çözüm bulabildin mi
Ben de de çok aşırı gaz oluyor bazen ve ne dokunuyor cozemedim bi doktora mi gitsem diyorum korkuyorum acikcasi covittenCanım benim ilk sayfalar 2019
Gaz için yaptığım. Açlık otu veya İngiliz tuzu
Ama şu an bana gaz olacak şeyleri yemiyorum ya da değiştirdim diyeyim.. mesala benim kuru fasulye çok gaz yapardı güveçte pişirdim zerre gaz olmadım.. o zaman yediğim şey de bulgurdu fakat yanlış anlmışım beni bulgur değil de kışın biz bu karnabaharıın küçük yaprakları vardır sallama mı ne deniyordu o dan yeriz burası Ege deher ot gidiyor sanırım o gaz yapmıştı..
Canım bulunduğum bölgede yaygınsa gitme derim acele bir hastalık değil nasılsa..Ben de de çok aşırı gaz oluyor bazen ve ne dokunuyor cozemedim bi doktora mi gitsem diyorum korkuyorum acikcasi covitten
Istanbuldayim ve yakinimda k hastaneler de virüs vakalari fazlaanadolu yakasinin en yoğun bolgesiymis olmadi saglik ocağına gideyimCanım bulunduğum bölgede yaygınsa gitme derim acele bir hastalık değil nasılsa..
Çok zor canım ya.. dikkatli git gel napcan artık.. biizm buralarda az vaka.. öyle yok gibi hastane vs gitmiyoruz yine de randevu alıyoruz ama şu an ben de diz dönmesi menüsküz var sanırım yine de gitmedimIstanbuldayim ve yakinimda k hastaneler de virüs vakalari fazlaanadolu yakasinin en yoğun bolgesiymis olmadi saglik ocağına gideyim
Geçmiş olsun canım buraya gelince dikkatli ve tedbirli olun mutlaka özellikle kalabalığa girmeyin derim Allah yardımcımız olsun valla tez biter insaAllah bu virüs illetiÇok zor canım ya.. dikkatli git gel napcan artık.. biizm buralarda az vaka.. öyle yok gibi hastane vs gitmiyoruz yine de randevu alıyoruz ama şu an ben de diz dönmesi menüsküz var sanırım yine de gitmedimameliyat derse de yaotırmam nasılsa diye ghiç gidesim gelmedi.. sadece Eylül'ün son haftası gibi İstanbul'a göz çizdirme için gelmek istiyorum umarım muayene vs vardır ya..
Amin canım.. bitse de kurtulsak.. yine artıyor gibi ya..Geçmiş olsun canım buraya gelince dikkatli ve tedbirli olun mutlaka özellikle kalabalığa girmeyin derim Allah yardımcımız olsun valla tez biter insaAllah bu virüs illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?