İnşallah canımcımOcak ayında başladığım bu yolculukta yaklaşık 4 kilo verdim. Şimdi reglimin bitmesini bekliyorum tartilmak için. Hedefim 1 Mart'ta 74 olmak. Bayrama da fit olmak inşallah
Maşallah canım bence çok güzel kilo vermişsindirGünaydın herkese. Yarın tartı günüm. 79.7 ile başlamıştım, merak ediyorum sonucu.
Bu bir hafta boyunca sabah ılık sirkeli su, sonra şekersiz dibek kahvesi ve bir avuç fındık.
Öğlen iki yada üç haşlanmış yumurta , bir dilim tam buğday ekmeği ve salata
Akşam da bir meyve ile günü kapatmaya çalıştım.
Bazen kacamaklarim oldu. Ama salmadım kendi.
Haftasonu da Leslie yaptım, hafta içi yorgunluktan yapamıyorum.
Bakalım yarın tartı benden yana mı
Bu düzenini bir ay devam ettirebilirsem istediğim kiloya ulaşırım inşallah.
Sizler de durum nasıl?
Devam mı, pes mi
Maşallah canımSabah tartıldım. 77.7 güncel kilom. Leslie yürüyüşüne ata vermeseydim daha fazla verebilirsin sanki. Artık Leslie haftasonu yaparım inşallah. Önümüzdeki hafta da 1/1.5 kilo versem epey hafifleyecegim. Şimdiden pantolonlarımin beli bol geliyor. Bu durumu yaşamayı özlemişim.
Evet tatlım haklısın.. bugün de güzel gitti şükürLeslie daha çabuk kilo verdiriyor. Bu hafta dikkat edersen çok rahat altılı rakamları görürsün.
İkimizde verdigimiz kilolari geri almisiz vah vah ...beni hatirladin mi bilmiyorim ama ben seni hatirladim 59 kiloya kadar dustum dikkat etmedim suan yine eski kilodayim tekrar basladim 4 gundur ne olacak bu halimiz yaa...hep boyle mi olacakEvet tatlım haklısın.. bugün de güzel gitti şükürspor da beslenme de akşamları yoğurt pulbver limon kürü deniyorum
İnşallah bebeğin 70.1 olduOoo maşallah. Bu hafta sen benden daha çok kilo verirsin gibi görünüyor. Gelsin altılı rakamlar
Kız haftalardır 70. Karda Sürünüyorum hiç pes etmek aklıma gelmedi.. bu öğün bozsam diğer öğün devam ediyorum.. bugün olmadı yarın olacak.. geri dönme sakın bebeğim daha çok kilo alırsınSelam herkese,
Arkadaşlar size bir sorum olacak.
Cuma gününden beri kilom 77.7
Ya baskül bozuk ya da metabolizma.
Canım çok sıkıldı, pes etmekten korkuyorum.
Sizlerin nasıl gidiyor
Adını hatırlıyorum ama seni hatorlamadım canım kaç kilo olsun tekrar?İkimizde verdigimiz kilolari geri almisiz vah vah ...beni hatirladin mi bilmiyorim ama ben seni hatirladim 59 kiloya kadar dustum dikkat etmedim suan yine eski kilodayim tekrar basladim 4 gundur ne olacak bu halimiz yaa...hep boyle mi olacak
Aynen 73 kilo olmustum 3 kilo verdim 70 oldum suan ne yazikki. 59 kilo olmustum hatta 58 gormustum ah ahh.Adını hatırlıyorum ama seni hatorlamadım canım kaç kilo olsun tekrar?
Sağlıklı beslenmeyi ve dengelemeyi öğrenmedikçe hep başa sarıcaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?