Kız naptınnnn....Aynen 73 kilo olmustum 3 kilo verdim 70 oldum suan ne yazikki. 59 kilo olmustum hatta 58 gormustum ah ahh.
Ne oldu canım? Artı geldi mi tartıBugün öğlen ne bulduysam yedim. Birde böyle deneyeceğim. Bakalım yarın ne olacak
WC çıkıyor muusn canım? Benlm de bir arkadaşım 72 de takıldı kaldı resmen aç geziyor ama -100 olamadı 5 gündür WC sıkıntısı var onu bir aylarda 69 bile görürEvet , artı gelmez mi hiç. 77.9 çok sıkıldım artık. Nasıl bir 77 kiloysa çakıldım resmen
Bu hafta biz de sıkı bir diyete girdik canım.. yazdık tek tek menülerimizi çarş oruca başlıcam inşallah.. biraz öyle biraz böyle 69 u sabitlenen lazım.. çarş iftara kadar tartılmak yokBu hafta benim de kötü geçti. Şuan 78.1
Bu hafta tekrar sıkı bir diyete başlayıp en az iki kilo vermek istiyorum. 1 Mart'ta ki hedefi tutturamadım, bakalım bu sefer olacak mı
Tebrik ederim canım, azmin zaferi bence, insan şartlanıp hedefe kilitlenince azcık bile farklı birşey yese çok kaçırmış gibi geliyor.Dün 69.7 yı gördüm.. o vs kaçamağa rağmen.. işte relg bitti falan o yüzdendir.. bugün tabi ki de boğazını tutamadımben den de bu beklenirdi ya...
Yeni haftaya başlıyoruz hayde bakalım...
Bismillahirrahmanirrahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?