kendimle konuşuyorum.

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
burada o kadar konu açtım evliliğim şöyle, evliliğim böyle, yok şöyle mutlu değilim,yok böyle değilim, yok beni sevmiyor diye saçmalamışım çoğu zaman bdv grubunda öyle evlilikler görüyorum ki ben şükretmiyor muşum diyorum . yok benim düşünmediğimi düşünmüyor , yok benimle dışarda mıc mıç değil diye şuan düşünüyorum da komikmişim gerçekten. şuan böyle düşünüyorum yarın kızabilirim ona :D daha az önce okuduğum bir yazıda dedim ki ne adamlar var belki de sorun sen de sen kendine çeki düzen ver belki her şey daha güzel olur zamanla . biraz hoşgörü, biraz sevgi, biraz empati biraz bencilsin sanki diyorum kendime.

Hmm özeleştiri yapıyorsun yani ne diyelim inşallah faydası olur problemlerinize sormasam olmaz sert neresinde ?:işsiz:

Her evliligi dinamigi farkli baskalarinin mutsuzluguna bakarak haline sukretmek de biraz zayiflik gibi gorunuyor bana mutsuzsaniz once kendi mutlulugunuzu saglamalisiniz

Her evliligi dinamigi farkli baskalarinin mutsuzluguna bakarak haline sukretmek de biraz zayiflik gibi gorunuyor bana mutsuzsaniz once kendi mutlulugunuzu saglamalisiniz
Bana da asla yetinmeye çalışmak gibi geliyor hayatla ilgili konularda bunu istemeyince de ben kötü oluyorum insanların gözünde hatta eşim bu konuyla ilgili fırsat buldukça eleştirir beni

belli kalıpları bir tutmuyorum yada kıyaslamıyorum. uç noktalar var kıyaslanmayacak şeyler kesinlikle yanlış olan şeyler ,göreceli olmayan

burada o kadar konu açtım evliliğim şöyle, evliliğim böyle, yok şöyle mutlu değilim,yok böyle değilim, yok beni sevmiyor diye saçmalamışım çoğu zaman bdv grubunda öyle evlilikler görüyorum ki ben şükretmiyor muşum diyorum . yok benim düşünmediğimi düşünmüyor , yok benimle dışarda mıc mıç değil diye şuan düşünüyorum da komikmişim gerçekten. şuan böyle düşünüyorum yarın kızabilirim ona :KK70: daha az önce okuduğum bir yazıda dedim ki ne adamlar var belki de sorun sen de sen kendine çeki düzen ver belki her şey daha güzel olur zamanla . biraz hoşgörü, biraz sevgi, biraz empati biraz bencilsin sanki diyorum kendime.

bence çok fazla kk da takılmak normal evliliklerde sakıncalı olabilir:) yani insan herşeyde bi bit yeniği aramaya başlıyor sonra, şimdi bana neden böyle dedi, neden böyle davrandı diye paranoyaya da yol açabilir yani, normal de umursamadığın şeyleri sorgularken bulabilirsin kendini:KK48:

"self-motivation"
hep yaparım ;)
işe yarıyor bırakma
"hadi kızım okyanus abartıyorsun ama neler var yapma bunuuu,
ama yapabilirsin lütfen olumlu düşün şükret yahu, ver bir makas bakalım, hahh aferin sanaaaa sakinnn" :))))
fazla yüklenmemekle birlikte kendini eleştir tabi, ama en çokta sev
beyine verdiğin sinyaller ruhunu da bedenini de etkiliyor, sen olumlu olanlarını seç

bence çok fazla kk da takılmak normal evliliklerde sakıncalı olabilir:) yani insan herşeyde bi bit yeniği aramaya başlıyor sonra, şimdi bana neden böyle dedi, neden böyle davrandı diye paranoyaya da yol açabilir yani, normal de umursamadığın şeyleri sorgularken bulabilirsin kendini:KK48:
aynen özellikle bdv de takılmak sorgulatıyor insana ve aklına gelmeyenler geliyor. aa buda varmış,bak böyle oluyormuş vs vs

"self-motivation"
hep yaparım :KK66:
işe yarıyor bırakma
"hadi kızım okyanus abartıyorsun ama neler var yapma bunuuu,
ama yapabilirsin lütfen olumlu düşün şükret yahu, ver bir makas bakalım, hahh aferin sanaaaa sakinnn" :))))
fazla yüklenmemekle birlikte kendini eleştir tabi, ama en çokta sev
beyine verdiğin sinyaller ruhunu da bedenini de etkiliyor, sen olumlu olanlarını seç
:) doğru diyorsun hele motive etmek çok güzel oluyor yaparsın sen ;)

oyle valla.burasi terapi gibi bisi .elbette insanlarin derdine uzuluyoruz.ama donup kendi derdimize bakincada sukrediyoruz.cocukluk etrigmiizi anliyoruz.ki burda ne varsa hayatin gercekleri.....

Back
X