- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Bugüne kadar açtıın her konuyu sonradasn silmişsin.Büyük bir ihtimalle bunu da sileceksin.Mazeret olarakta konu başlığında görünmesin gibi bir şey yazmışsın.Çoğu sorununu alıntılardan gördüm.burada o kadar konu açtım evliliğim şöyle, evliliğim böyle, yok şöyle mutlu değilim,yok böyle değilim, yok beni sevmiyor diye saçmalamışım çoğu zaman bdv grubunda öyle evlilikler görüyorum ki ben şükretmiyor muşum diyorum . yok benim düşünmediğimi düşünmüyor , yok benimle dışarda mıc mıç değil diye şuan düşünüyorum da komikmişim gerçekten. şuan böyle düşünüyorum yarın kızabilirim onadaha az önce okuduğum bir yazıda dedim ki ne adamlar var belki de sorun sen de sen kendine çeki düzen ver belki her şey daha güzel olur zamanla . biraz hoşgörü, biraz sevgi, biraz empati biraz bencilsin sanki diyorum kendime.
Senin en büyük problemin ne biliyor musun özgüven eksikliği.Şurda kimliğin belli değilken bile açtığın konular sonrasında seni rahatsız ediyor.Silme eyleminde bulunuyorsun.Ki insanlar sana vakit ayırıp yorum yapıyorlar.
Başkasının derdine göre insan aman çok şükür ben öyle değilim diyerek kendi yaşadığı problemleri bastırmaktan başka bir şey yapmaz.Kaldı ki senin sorunun sadece yok mıç mıç değiliz,yok benim düşündüğümü düşünmüyor ...değil
Sizin iletişim probleminiz var,kendine odaklısın ve hayatı anlık duygularla yaşıyorsun.O an kafana takıp konu açıyorsun.Şimdi mutluysan aaa boşmuş deyip konuyu siliyorsun.