Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnumu o kadar takımtı yapmıyordum ameliyattan sonra beklentimi karşılamadığı için çok takılıyorum o kadar eziyet çektim istediğim gibi olsaydı diye. Yani yaralarımı onunla kapatmak için yapmadım ama belki derinlerde bi yerde bu da tetiklemiştir bilemiyorum. Çocukluğum aslında güzeldi iki tarafında ilk torunuydum sevilen bi çocuktum ama ilkokul hayatım berbattı yazarken bile gözlerim dpldu üçüncü sınıfta okuş değiştirdim ve hiçbir şey eskisi gibi olmadı eski okuluöda çok sosyaldim sınıf başkanıydım hatta ama yeni okulda çok dışlandım çok farklı hissettim özel okula geçmiştim ama onlardan biri değildim ne olduysa o ara oldu benim psikolojimeburnunuzu yaptirmadan once keske psikolojik yardim alsaydiniz.. sorun derinlerde bir yerde kendinizi degersiz hissetmenizle ilgili.. ne yapsaniz yeterli gelmeyecek, guzel bulmayacaksiniz kendinizi..
dort ay erken ustelik insanlar bir yilda burun sisliginin indigini soyluyorlar.
nasil bir cocukluk gecirdiniz? anne babayla iliskiniz nasildi? buyuk bir travmaniz var mi?
Kendini sevmenin yollarını kendin bulacaksın. Ama söyleyebileceğim tek şey var sen kendini nasıl görürsen bütün dünya seni öyle görür.
Ailenin sana karşı tutumu ve yaklaşımı nasıl?
Ailem gerçekten hep arkamda yanımda olmuştur her konuda okul hayatımda çok yara aldığımı düşünüyorum ben o dönemkeri çok konuşmayı sevmem ama mesela geçen bir muhabbet geçti annem dediki beni ne kadar üzmüştün o dönem beni okulda dışlıyorlar aralarına almıyorlar diye halbuki ben hiç annemle paylaştığımı falan hatırlamıyorum şaşırdım hep içime atar üzülürdüm çünkü
Hımm şimdi oldu. Akran zorbalığı gerçekten çok ama çok etkiler. Özellikle lisede insan okuldan bile nefret eder hale gelebiliyor, sen yine de başarılı bir öğrenciymişsin. Şimdi okulunda durum nasıl?
[/
Yani fena değil şuan ama o yaşlardaki travmalarım zaman zaman ortaya çıkabiliyor bazen