- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
Iyide şuan Dr depresyon icin ilaç verse bile içmem. İstediği kadar sakıncalı değil desin yine içmem. Kimyasal şuan her yönüyle iyi değil.Tatlım neden tedavi olmuyorsun? İnan kötü birşey değil. Bağımlılık yapacak birşey değil,nedir bağımlılık yapan biliyor musun? Hastalığın ilerlediği zaman,sen ilaçsız iyi olmayacağını düşünmeye başlıyor ve bırakamıyorsun. Bu tamamen senin düşünen ile alakalı kız kardeşimden biliyorum.
Bende depresyon yaşadım ve tedavi oldum 1 bucuk sene kadar kullandım.
Şimdi 8 ay oldu kullanmıyorum,gayet iyiyim. Eskisinden daha pozitif daha az alıngan,daha sakinim.
Yani kendine bunu yapma derim. Böyle devam edersen daha kötü olursun.
Kontrole gitmek bile istemiyorum. Doğum yapana kadar evden çıkmak bile istemiyorum. Dr daha önce kilo ile ilgili bebeğin durumu iyi bebeğe gidiyor demekki yediklerin demişti. Bu sefer ayni şeyler e der mi bilmiyorum. Yine salya sümük çıkmak istemiyorum o odadan.
Zor günler yaşıyorum. Kendi içimde asamadigim o kadar çok şey var ki. Hersey sanki sıralanmış ve biri ni atlatmadan diğeri geliyor.
Az önce yine içim yanmaya başladı. Sanırım reflü . elma yoktu evde havuç yedim belki geçer diye. Şimdide kalbim çarpıyor. Sıkışıyor . asi oldum belkide o da yan etki yapıyor olabilir.
Bedenen kendimi berbat hissediyorum.
Dua ediyorum bu günler çabuk geçsin diye ama sanırım hiç de öyle olmayacak.
İçim daralıyor. Patlicam patlayamiyorum.