Kendimle olan derdim

Tatlım neden tedavi olmuyorsun? İnan kötü birşey değil. Bağımlılık yapacak birşey değil,nedir bağımlılık yapan biliyor musun? Hastalığın ilerlediği zaman,sen ilaçsız iyi olmayacağını düşünmeye başlıyor ve bırakamıyorsun. Bu tamamen senin düşünen ile alakalı kız kardeşimden biliyorum.
Bende depresyon yaşadım ve tedavi oldum 1 bucuk sene kadar kullandım.
Şimdi 8 ay oldu kullanmıyorum,gayet iyiyim. Eskisinden daha pozitif daha az alıngan,daha sakinim.
Yani kendine bunu yapma derim. Böyle devam edersen daha kötü olursun.
Iyide şuan Dr depresyon icin ilaç verse bile içmem. İstediği kadar sakıncalı değil desin yine içmem. Kimyasal şuan her yönüyle iyi değil.

Kontrole gitmek bile istemiyorum. Doğum yapana kadar evden çıkmak bile istemiyorum. Dr daha önce kilo ile ilgili bebeğin durumu iyi bebeğe gidiyor demekki yediklerin demişti. Bu sefer ayni şeyler e der mi bilmiyorum. Yine salya sümük çıkmak istemiyorum o odadan.

Zor günler yaşıyorum. Kendi içimde asamadigim o kadar çok şey var ki. Hersey sanki sıralanmış ve biri ni atlatmadan diğeri geliyor.

Az önce yine içim yanmaya başladı. Sanırım reflü . elma yoktu evde havuç yedim belki geçer diye. Şimdide kalbim çarpıyor. Sıkışıyor . asi oldum belkide o da yan etki yapıyor olabilir.

Bedenen kendimi berbat hissediyorum.

Dua ediyorum bu günler çabuk geçsin diye ama sanırım hiç de öyle olmayacak.

İçim daralıyor. Patlicam patlayamiyorum.

Iyide şuan Dr depresyon icin ilaç verse bile içmem. İstediği kadar sakıncalı değil desin yine içmem. Kimyasal şuan her yönüyle iyi değil.

Kontrole gitmek bile istemiyorum. Doğum yapana kadar evden çıkmak bile istemiyorum. Dr daha önce kilo ile ilgili bebeğin durumu iyi bebeğe gidiyor demekki yediklerin demişti. Bu sefer ayni şeyler e der mi bilmiyorum. Yine salya sümük çıkmak istemiyorum o odadan.

Zor günler yaşıyorum. Kendi içimde asamadigim o kadar çok şey var ki. Hersey sanki sıralanmış ve biri ni atlatmadan diğeri geliyor.

Az önce yine içim yanmaya başladı. Sanırım reflü . elma yoktu evde havuç yedim belki geçer diye. Şimdide kalbim çarpıyor. Sıkışıyor . asi oldum belkide o da yan etki yapıyor olabilir.

Bedenen kendimi berbat hissediyorum.

Dua ediyorum bu günler çabuk geçsin diye ama sanırım hiç de öyle olmayacak.

İçim daralıyor. Patlicam patlayamiyorum.

Senin şu yaşadığın stresin bebeğe daha zararlı olduğunu bilmiyorsun sanırım?
Emin ol hamilelikte kullanabileceğin ilaçlar yaşadığın stres ve sıkıntdan çok daha az zararlı.
Mide yanması normal geceleri çok yememeye çalış. Ilık süt açlığını bastırır havuç da iyi gelir. Yastığının üzerine bir ufak yastık koyabilirsin kafan yüksekte olursa yukarıya sıvı gelmez. Şimdi bebek büyüdüğü için miden yukarıda olur :)
Uyuyamıyorum bu sebepten ama söylediklerim rahatlattı beni. Özellikle ek yastık olayı..

Berbat bir lohusalık geçirmiş biri olarak beni korkuttun :) Aynadaki görüntünü “çirkin” bulsan bunu anlardım ama kendine yabancılaşma duygun varsa eğer -ki anlatmaya çalıştığın duygu bu sanırım- önlem almanda fayda var. Bu dönemi ruhsal bağışıklığını arttıracak aktivitelerle geçir ve tabi ki bedenine çok iyi bak. Fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme bir araya geldiğinde ölüyü bile diriltir.

Kara bulutlarının dağılması dileğiyle, sağlıkla kavuşun inşallah :)

Senin şu yaşadığın stresin bebeğe daha zararlı olduğunu bilmiyorsun sanırım?
Emin ol hamilelikte kullanabileceğin ilaçlar yaşadığın stres ve sıkıntdan çok daha az zararlı.
Mide yanması normal geceleri çok yememeye çalış. Ilık süt açlığını bastırır havuç da iyi gelir. Yastığının üzerine bir ufak yastık koyabilirsin kafan yüksekte olursa yukarıya sıvı gelmez. Şimdi bebek büyüdüğü için miden yukarıda olur :)
Uyuyamıyorum bu sebepten ama söylediklerim rahatlattı beni. Özellikle ek yastık olayı..

Uyusam geçer dedim hep. Sabah yeni bir gun olur dedim. Ama bu seferde uykularım gitti. Bak bu saat olmuş ayaktayim hala. Tee öğlen 1 de uyanabiliyorum. Sonrası malum. Zorla iki lokma birseyler yiyorum. Tabi oda yiyebilirsem. Bugün kahvaltı bile yapamadım :KK43: annelik böyle olmaz ki. Bu bencillik iste. Benden vitamin beklerken ben ona sadece su gönderiyorum. Ikindin çorba ictim. 1 saat sonrada yemek.
Bütün düzenim alt üst oldu.

Bi kaç hafta önce geceleri yemek yiyordum onu da bıraktım.

Ama gidicem. Psikoloğa kesin kez gidicem. Önce kontroller ama. Önce melegimin durumunu öğrenmek istiyorum.

Kalbinin sesini duymak istiyorum.

Biliyorum ki doktorun vereceği sakinleştirici ilaçlardan daha iyi gelecek bana.

Berbat bir lohusalık geçirmiş biri olarak beni korkuttun :) Aynadaki görüntünü “çirkin” bulsan bunu anlardım ama kendine yabancılaşma duygun varsa eğer -ki anlatmaya çalıştığın duygu bu sanırım- önlem almanda fayda var. Bu dönemi ruhsal bağışıklığını arttıracak aktivitelerle geçir ve tabi ki bedenine çok iyi bak. Fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme bir araya geldiğinde ölüyü bile diriltir.

Kara bulutlarının dağılması dileğiyle, sağlıkla kavuşun inşallah :)

Amin Insallaaahhh. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin icin.

Lohusalikta sanırım daha çok konu açıp sizlere dert yanacagim. Artık kk olarak biktiniz zaten benden

Dur sen dur.gecen sene bende hamileydim bu zamanlar dort aylik falandim iste.kizimda 23 aylikdi ve birak depresyonu ki......min ustune oturamiyordum.kizimla evle ilgilenmekten.hem bulanti hem kucuk bir cocuk cok zordu.hic bunalim yapma.birak cirkin ol birazda.su soguk havalar da bol bol uyu dinlen.vallahi arican bu gunlerini.tadini cikar bence.kivril minderine izle dizini ic cayini ye misirini...uyu benim yerimede uyu emi...

Çılgın Göbüş Sendromu diyoruz biz buna. :)

Şaka bir yana; kan değerlerinize bir baktırın. Demir ya da d vitamini eksikliği böyle hissettirebiliyor insana.

Back
X