Kendimle olan derdim

11 bittiyo yarın nasipse cisiyete bakılacak doktor randevum var inşallah 12. haftada belli olur diyordu doktorum yarına kadar uyuyamam zaten bakalım pipimi görcez yoksa dudumu bilmiyom çok heycanlıyım

Bize Dr 19 haftaya kadar prenses demişti :)) sonra ayrıntılı Ultrasyonla bakınca* fazlalığı var %90 erkek dedi.

Bakalım dogana kadar supriz olmazsa erkek bekliyoruz :)

Bu haftalarda bazen doğru olmuyor cinsiyet . benim Dr um tecrübeli olmasına rağmen yanilmisti. Bence 19 haftada ayrıntılı Ultrasyonla bakana kadar cinsiyetine kesin gözle bakma derim ben. Çünkü belki erken olsada alışveriş yaparsın sonra cinsiyet farklı derse zor duruma düşersin.

İnşallah sağlıklı bir evlat olur canım. Allah tamamina erdirsin inşallah.

Bu arada o sivilceler kusuyorsan eger ondanda oluyordur. Benim kusma 3 . ayin ortasına doğru bitmişti.

Bize Dr 19 haftaya kadar prenses demişti :)) sonra ayrıntılı Ultrasyonla bakınca* fazlalığı var %90 erkek dedi.

Bakalım dogana kadar supriz olmazsa erkek bekliyoruz :)

Bu haftalarda bazen doğru olmuyor cinsiyet . benim Dr um tecrübeli olmasına rağmen yanilmisti. Bence 19 haftada ayrıntılı Ultrasyonla bakana kadar cinsiyetine kesin gözle bakma derim ben. Çünkü belki erken olsada alışveriş yaparsın sonra cinsiyet farklı derse zor duruma düşersin.

İnşallah sağlıklı bir evlat olur canım. Allah tamamina erdirsin inşallah.

Bu arada o sivilceler kusuyorsan eger ondanda oluyordur. Benim kusma 3 . ayin ortasına doğru bitmişti.
o kusmaları sorma mutfak resmen kokuyor bana bende bi garibim karmın acıkıyo kıyılıyor sanki güzel yiyorum sonra hepsini çıkartıyorum rahatlıyorum sadece ayran yada süt yudum yudum içebiliyom millet kilo alır bn kilo verdim resmen

o kusmaları sorma mutfak resmen kokuyor bana bende bi garibim karmın acıkıyo kıyılıyor sanki güzel yiyorum sonra hepsini çıkartıyorum rahatlıyorum sadece ayran yada süt yudum yudum içebiliyom millet kilo alır bn kilo verdim resmen
Okuduğum ve tecrübe ettiğim kadarıyla her hamilelik kişiye özel oluyor. Ben de ilk 3 ay eziyet cekmistim kusmaktan. Suyu bile kusuyordum.
Dr ilaç verdi ama bi sure sonra bıraktım. Kimyasal sonuçta diye. Zaten vitamin alıyorum suan.

Maalesef o kusmalara pek çözüm yok. Ama sunu rahatlıkla diyebilirim ki 3 Aydan sonra en rahat dönem e giriyorsun. Ben 3 Aydan sonra kilo almaya başladım. Şimdiye kadar toplamda 5 kilo almışım* geri vermediysem tabi*

Doğuma kadar ne olur bilmiyorum.

Bu arada koku olayına hala çözüm yok. Resmen hersey iğrenç kokuyor. Hemde hersey. Bazen kendi vücudum bile kotu kokuyor burnuma.

töbe yarabbi bazen eşim bile kokuyomuş gibi geliyor geldiği gibi anyoya giriyo sonra yanıma geliyo napimm yaa üzülüyomda ama kokuyoo:KK48:

Bi konu okumuştum daha geçenlerde. Kendi evi koktuğu icin evine giremeyen üye vardı. Iste o en kötüsü.

Çünkü koca ev.

Odaya sprey sıkıyorum ve sabah mis gibi bir koku karşılıyor beni . denemelisin

Bi konu okumuştum daha geçenlerde. Kendi evi koktuğu icin evine giremeyen üye vardı. Iste o en kötüsü.

Çünkü koca ev.

Odaya sprey sıkıyorum ve sabah mis gibi bir koku karşılıyor beni . denemelisin
oda spreyi kullanıyorumda heralde alerjim var spreylere fazla sıkamıyorum hapşuruyorum hep saol canım

oda spreyi kullanıyorumda heralde alerjim var spreylere fazla sıkamıyorum hapşuruyorum hep saol canım

Yok o hapsuruk ondan degil. Ben muhakkak her gun 2 li hapsuruk yaşıyorum. Bi keresinde gene ikili geldi oturuyordum tuhaf bi pozisyonda. Hapsuu Hapsuu dedim ama bi baktım isemisim altima :D ne günlerdi ya. Şimdi hala hapşuruyorum ama gelince ayağa kalkıyorum yavaşça. Böylece altima isemiyorum :D

Iyi forumlar hanımlar..

Uzatmadan giriyorum konuya....

bugün aynaya bakıyordum öyle. Yüzüme gözüme kaşıma burnuma..

6 aylık hamileyim.

Bu süreçte bedenen neler yaşadığımı az çok biliyorsunuzdur.

Aynaya baktığımda solmus, bitmiş tükenmiş bir kadin gördüm.

Saçlarım dokulmekten iyice seyreklesmis* zaten çok azdı ve dökülüyordu saçlarım*

Çirkin hissetmedim ama kendimi kendime çok yabancı hissettim. Aynadaki kadin ben miyim hala soruyorum kendime.

Ne oluyor bana. Neden böyle hissediyorum. Nerden çıktı bu tuhaf duygu.

Sebebini hiç bilmiyorum

Aynaya baktığımda gördüğüm kadını unutamıyorum. Aynaya her baktığımda bu duyguyu hissedecek miyim :KK43:

Bu nedir ?

Bu bi kaç gündür içimde bi burukluk var. Ne yemek yemek ne dışarı çıkmak hicbirsey yapmak gelmiyor içimden.

Gülmek mutlu hissetmek istiyorum ama bunu da başaramıyorum . eskisi kadar güçlü hissetmiyorum kendimi. İçimde öldüm de haberim mi yok. Aynadaki kadına ne olmuş ...

Ağlamaklı ve aşırı sinirliyim. dikkatim hep dağınık sanki. 1haftadir KK de zaman geçiriyorum kafa dağıtmak için. Ne bileyim ya. Ne yaptığımı da bilmiyorum sanırım.

Üsengec bi insan değilim ama kipirdamaya mecalim yok sanki.

Off offff:KK43:

Önerileriniz varmi bu konuda. Kendimi nasıl toplayabilirim?
hamilelikte saclar pek dokulmez bunun icin bir doktora gittiniz mi
aksine dogumdan sinra dokulur

Iyi forumlar hanımlar..

Uzatmadan giriyorum konuya....

bugün aynaya bakıyordum öyle. Yüzüme gözüme kaşıma burnuma..

6 aylık hamileyim.

Bu süreçte bedenen neler yaşadığımı az çok biliyorsunuzdur.

Aynaya baktığımda solmus, bitmiş tükenmiş bir kadin gördüm.

Saçlarım dokulmekten iyice seyreklesmis* zaten çok azdı ve dökülüyordu saçlarım*

Çirkin hissetmedim ama kendimi kendime çok yabancı hissettim. Aynadaki kadin ben miyim hala soruyorum kendime.

Ne oluyor bana. Neden böyle hissediyorum. Nerden çıktı bu tuhaf duygu.

Sebebini hiç bilmiyorum

Aynaya baktığımda gördüğüm kadını unutamıyorum. Aynaya her baktığımda bu duyguyu hissedecek miyim :KK43:

Bu nedir ?

Bu bi kaç gündür içimde bi burukluk var. Ne yemek yemek ne dışarı çıkmak hicbirsey yapmak gelmiyor içimden.

Gülmek mutlu hissetmek istiyorum ama bunu da başaramıyorum . eskisi kadar güçlü hissetmiyorum kendimi. İçimde öldüm de haberim mi yok. Aynadaki kadına ne olmuş ...

Ağlamaklı ve aşırı sinirliyim. dikkatim hep dağınık sanki. 1haftadir KK de zaman geçiriyorum kafa dağıtmak için. Ne bileyim ya. Ne yaptığımı da bilmiyorum sanırım.

Üsengec bi insan değilim ama kipirdamaya mecalim yok sanki.

Off offff:KK43:

Önerileriniz varmi bu konuda. Kendimi nasıl toplayabilirim?

Bence depresyondasınız.
Hamileliğim boyunca kendimi daha güzel,daha iyi hissettim. Hala karnım büyüdükçe ne kadar yakıştığını düşünüyorum aynaya bakınca.
Tabi ki kendimi beğenmediğim günler oldu ama o zaman da saçım makyajım kıyafetim ile daha iyi hissettirdim.
Yaşadığınız sorunlar varsa onlar etki olabilir.

Çıkıyorum markete. Ama eve gidene kadar canım çıkıyor . Dışarda mis temiz hava var . Yağmurlu ve ferah. Ama ben bugün de olduğu gibi sanki evde 5 çocuk beni bekliyor gibi koştur koştur sokağa girdim. Anahtarı cebimden çıkarıp eve geldiğimde ise koca bir yalnızlık. Sessiz bir ev. Yalnız bir ben. Boş duvarlar.
Bu dediklerinin aynisi bende de oldu bi ara. Ama benim evde 85 yasinda baba var. Istedigim gibi disari cikamiyorum. Istedigim gibi tv izleyemiyorum. Bir yere gitsem kostur kostur eve geliyorum. Bazen evde bogazımi sıkıyorlarmıs gibi oluyor hemen o saatte bir sey uydurup markete bile olsa disari cikiyorum.

Yok o hapsuruk ondan degil. Ben muhakkak her gun 2 li hapsuruk yaşıyorum. Bi keresinde gene ikili geldi oturuyordum tuhaf bi pozisyonda. Hapsuu Hapsuu dedim ama bi baktım isemisim altima :KK70: ne günlerdi ya. Şimdi hala hapşuruyorum ama gelince ayağa kalkıyorum yavaşça. Böylece altima isemiyorum :KK70:
evett aynı benn oluyo arada napalım:KK9:

Bence depresyondasınız.
Hamileliğim boyunca kendimi daha güzel,daha iyi hissettim. Hala karnım büyüdükçe ne kadar yakıştığını düşünüyorum aynaya bakınca.
Tabi ki kendimi beğenmediğim günler oldu ama o zaman da saçım makyajım kıyafetim ile daha iyi hissettirdim.
Yaşadığınız sorunlar varsa onlar etki olabilir.

Moralimiz çok bozuk :( bugün ikinci doz asi icin hastaneye gittim. Aşımı oldum. Sonra bide tartiliyim dedim.

52 çıktım. Ustumdekileri çık 51.
1hafta önce 55 çıkmıştı .usstumdekileri çık 54.

Nasıl olur da kilo veririm. Moralimiz çok bozuldu çok :( normal değil bu ya. Canım çok sıkkın :(

Gerçekten öyle mi ? Hormonlar yüzünden mi böyle oluyorum . inan ki bakkala yada markete çıkmak bile külfet geliyor. Daraliyorum her yerde . ve çiğlik atmak üzereyim artik.

evli değilim, hiç çocuğum olmadı :) ama düşünsenize; içinizde bir insan büyüyor. bu kadar yabancı hissetmeniz bence çok normal. Önemli olan depresif hallerinizin farkında olmak. ve siz farkındasınız. Daha önce yazılmış; evde durmayın. yürüyüşü alışkanlık haline getirin. İnanın faydasını görürsünüz.

Sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle

evli değilim, hiç çocuğum olmadı :) ama düşünsenize; içinizde bir insan büyüyor. bu kadar yabancı hissetmeniz bence çok normal. Önemli olan depresif hallerinizin farkında olmak. ve siz farkındasınız. Daha önce yazılmış; evde durmayın. yürüyüşü alışkanlık haline getirin. İnanın faydasını görürsünüz.

Sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle

Amin canım INSALLLAAHHHHHH
Bu süreç geçici bunu biliyorum. Yabancı olduğum bi duygu da değil açıkçası depresif haller. Ama bugün asi icin hastaneye gittim. 5 dk yürüme mesafesinde özel bi hastane. Eve nasıl attım kendimi bilmiyorum. Dışarda olmak istemiyorum.. Insanlarla konuşmak dahi istemiyorum. Evdeyim şuan. Odaya geçtim mis gibi yatıyorum. Şuan dışarda olduğumdan daha mutlu haldeyimm

• Beğen
Reactions: KV_
Moralimiz çok bozuk :KK43: bugün ikinci doz asi icin hastaneye gittim. Aşımı oldum. Sonra bide tartiliyim dedim.

52 çıktım. Ustumdekileri çık 51.
1hafta önce 55 çıkmıştı .usstumdekileri çık 54.

Nasıl olur da kilo veririm. Moralimiz çok bozuldu çok :KK43: normal değil bu ya. Canım çok sıkkın :KK43:

Tatlım neden tedavi olmuyorsun? İnan kötü birşey değil. Bağımlılık yapacak birşey değil,nedir bağımlılık yapan biliyor musun? Hastalığın ilerlediği zaman,sen ilaçsız iyi olmayacağını düşünmeye başlıyor ve bırakamıyorsun. Bu tamamen senin düşünen ile alakalı kız kardeşimden biliyorum.
Bende depresyon yaşadım ve tedavi oldum 1 bucuk sene kadar kullandım.
Şimdi 8 ay oldu kullanmıyorum,gayet iyiyim. Eskisinden daha pozitif daha az alıngan,daha sakinim.
Yani kendine bunu yapma derim. Böyle devam edersen daha kötü olursun.

Back
X