• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimle sorunlarım, bakımlı olma isteği

Limon denemeni tavsiye etmiyorum. Limon asittir, cildi tahriş eder. Diş minesine dahi zarar veren birşey, yüz derin ince zaten zarar verir. Renk eşitsizliği, sivilce izleri için sana MADECASSOL önerebilirim. Eczanelerde satılıyor. Güncel fiyatına bakmadım googlea yazsan çıkar. Bu merhemi gece yatmadan önce sürüyorsun, onunla uyuyorsun yani. Hücre yenileyici özelliği var. BEPANTHOL ile kullanmanı tavsiye ederim. Hücreleri yenilediği için cildini kurutabilir, ben 1 gece merhemi sürüyorum, ertesi gece nemlendirici gece kremi, diğer gece yine merhem.. Ve yüzümdeki sivilce izleri gidiyor, pürüzsüz, bebek gibi, tek renk cildim oluyor. Kullanacaksan bunu kullan derim. Cildin kuruysa iyi nemlendir. Bilmediğin hiçbir şeyi deneme yüzünde. Uygun fiyatlı maske, peeling arıyorsan Gratislerde satılan Bee Beauty markasının peeling ve maskelerinden al. Kaşların, kirpiklerin seyrekse gece yatmadan önce temiz maskara fırçasıyla vazelin sür rimel sürer gibi kirpiklerine. Ben yapıyorum.. Mesela dişlerimi fırçalarken dudaklarımı da fırçalıyorum, ölü derilerini atıyorum, onları bile pürüzsüzleştiriyorum. Gül suyu demişler, evet tavsiye ederim en güzel toniktir. Gerçekten bakım çok fark ettiriyor. Mesela doğal peeling olarak türk kahvesi telvesini önerebilirim. Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Kendine baktığın zaman değişimi anlayacaksın 🧿
Bakım rutinlerinizi acaba paylaşabilir misiniz? Özelden yazamadım size.

Limon denemeni tavsiye etmiyorum. Limon asittir, cildi tahriş eder. Diş minesine dahi zarar veren birşey, yüz derin ince zaten zarar verir. Renk eşitsizliği, sivilce izleri için sana MADECASSOL önerebilirim. Eczanelerde satılıyor. Güncel fiyatına bakmadım googlea yazsan çıkar. Bu merhemi gece yatmadan önce sürüyorsun, onunla uyuyorsun yani. Hücre yenileyici özelliği var. BEPANTHOL ile kullanmanı tavsiye ederim. Hücreleri yenilediği için cildini kurutabilir, ben 1 gece merhemi sürüyorum, ertesi gece nemlendirici gece kremi, diğer gece yine merhem.. Ve yüzümdeki sivilce izleri gidiyor, pürüzsüz, bebek gibi, tek renk cildim oluyor. Kullanacaksan bunu kullan derim. Cildin kuruysa iyi nemlendir. Bilmediğin hiçbir şeyi deneme yüzünde. Uygun fiyatlı maske, peeling arıyorsan Gratislerde satılan Bee Beauty markasının peeling ve maskelerinden al. Kaşların, kirpiklerin seyrekse gece yatmadan önce temiz maskara fırçasıyla vazelin sür rimel sürer gibi kirpiklerine. Ben yapıyorum.. Mesela dişlerimi fırçalarken dudaklarımı da fırçalıyorum, ölü derilerini atıyorum, onları bile pürüzsüzleştiriyorum. Gül suyu demişler, evet tavsiye ederim en güzel toniktir. Gerçekten bakım çok fark ettiriyor. Mesela doğal peeling olarak türk kahvesi telvesini önerebilirim. Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Kendine baktığın zaman değişimi anlayacaksın 🧿
Merhaba:KK25: bende sizin gibi madecassol krem ve bepanthol nemlendirici kullanıyorum fakat madecassol kremi gece sadece lekelerin üstüne sürüyorum yani sadexe lokal olarak, sabah uyanınca da nemlendirici olarak bepanthol sürüyorum. Siz tüm yüzünüze mi uyguluyorsunuz madecassolü merak ettim

Merhaba:KK25: bende sizin gibi madecassol krem ve bepanthol nemlendirici kullanıyorum fakat madecassol kremi gece sadece lekelerin üstüne sürüyorum yani sadexe lokal olarak, sabah uyanınca da nemlendirici olarak bepanthol sürüyorum. Siz tüm yüzünüze mi uyguluyorsunuz madecassolü merak ettim
Evet ben tam uyguluyorum canım. Ama az alıyorum ürünü, ince tabaka halinde. Zaten sürttüğümüz zaman bembeyaz krem gibi oluyor.,🥰❤️

MADECASSOL devamlı kullanıyor musunuz? bir ay bir hafta gibi ara veriyor musunuz?

Kalıcı makyaj da abdest geçer mi diye endişe ettiğimden denemedim.
Kalıcı makyaj uzmanı ve eğitmeniyim. Bu uygulama işin ehli kişilerde yaptırırsanınız doğal cilt ile uyumlu su bazlı pigmentlerle çalışılır ve abdest geçirir. Ama bazı yerler ucuz olsun diye dövme boyaları yağ bazlı pigmentle çalışır bunlar ömür boyu çıkmazlar ve abdest geçirmez .

Canım limonu dilimle cildine sür renk eşitsizliğine birebir
Renk eşitsizliği ve cilt pürüzlüğü için dermepen, bb glow ve plazma işlemleri yapıyorum. Kaş, dudak ve eyeliner kalıcı uygulamalarıda yaptırarak her zaman fresh ve canlı durabilirsiniz.

Limonda bulunan sitrikasit cildimizde bulunan melanin sentezini inhibe ederek lekeleri azaltır aynı zamanda yüksek oranda C vitamini bulunur ciltte anti aganing etkiye sahiptir kırışıklara ve cilt pürüzlerine iyi gelir . Bal ve yoğurt ile karıştırarak sürebilirsiniz . İçine aleo vera bitkisi suyuda katarsanız mükemmel cildini olur. Ayrıca pirinç suyu kojikasit ihtiva eder be renk açar pirincş az suda haşlayın ve ezin cildinizde hem botox etkisi yaratacak hem de lekelere şyi gelecektir . Kore kadınlarının güzellik sırrı bu pirinç maskesinde gizlidir.

Arkadaşlar ben kendimi makyjasız çirkin hissedıyorum. Aslında fark da ediyor. Cildimin pürüzsüz olmasını istiyorum. Malesef renk eşitsizliklerim var ne kullnadıysam fayda etmedi. Bir bb Krem bile yokmuş gibi durup cildimi mükemmel gösteriyor. Ama hergun sürmek de zarar veriyor. Kendimle cildimle nasıl barışabilirim? Bir de nerdeyse tüm arkadaş çevrem hep makyajlı gördü beni. Hafif ama kurtarıcı kalem hafif parlatıcı gibi. Çevrenin makyajsız bakışları sanki hastaymısım gibi.
bende makyajsız sarilik gibiyim makyajlı harikayim yapacak bisey yok

Merhaba,bende makyaj yapmayan biriyim.Ama yüzümde ufak tefek siyah nokta problemlerim ve ton eşitsizliğim vardı.Bunun için eczaneye gittim.Bana sensilis marka yüz yıkama köpüğü verdiler.Sabah akşam düzenli kullanıyorum.Cilt tonumu dengeledi siyah noktaları giderdi yağlı görünüm azaldı.Maske vb. şeylere hiç gerek yok cildimiz iyi bir şekilde temizlenirse parlak ve duru görünebiliyormus.Tavsiye ederim:) onun dışında abartılı makyaj malzemelerini her gün suratınıza boca etmenize gerek yok.Kişisel temizlik,ter kokusunu önlemek vs bir bayanın rutin bakımıdır zaten bakımlı olan herkes makyaj yapmalıdır diye bir kaide yok sayın arkadaşım rahat ol :)

Merhaba bu sabah limonu dilimleyip yüzüme sürdüm. Yüzüm yandı ve kıpkırmızı oldum normal mi :) normalde de hep kızarıklık olur cildimde. Su bazlı bir nemlendirim var ne yapsam renk eşitsizliğim geçmiyor.
Bir dermatoloğa gidin bence bu kadar rahatsızsanız. Yüzünüze öyle herşeyi sürmeyin, tahriş eder.

Back
X