Kendimle uğraşmaktan bıktım artık

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
ya ben surekli kendimle ugrasıyorum surekli kendimle ilgili begenmedigim seyler cıkartıyorum birini hallediyorum ardından bitane daha cıkarıp buram niye boyle diye kendime gunlerce dert ediyorum son zamanlarda oldu bu delircem nerdeyse ya varmı benim gibi baska senağlama

benım de senle ilgili bir şey dikkatimi çekti......

evet ugrasıyorsun......galıba herşeyi çok fazla takıyorsun.........
bu yüzdende ..galıba sık sık degişik konular açıyorsun........
boşver ugrasıp canını sıkma.......
koyver gitsin herşey olacagına varıyor........

yok ilişkiler konusunda degil fiziki olarak cok takıntılıyım bu sıralar en sonunda koyvercem zaten herseyi

canım bazen insan takıntılı oluyo aklına getirmemeye çalış düşündükçe içinden çıkılmaz hal alıyo takma kafana boşver

baskalarinin seni sevebilmesi icin önce sen kendini sevmelisin.kendini sev ki hayata karsi dayanikli olasin...yapamiyormusun o zaman aynaya bak.güzel yerlerini kesfet...her kadin güzeldir ...fizik olarak kusurlar mi buluyorsun kendinde???herkesin kusuru vardir herkesin!!!!biraz olumlu düsün ok mi canim şutarafagitti

işi olmayan kişi sürekli kendisiyle uğraşır.. bence vaktini değerlendirecek bişeyler bul, hem sana faydası olur hem de bu tip düşüncelerin gider..

bir ara gerçekten yapacak hiçbir işim yoktu.. ve kk nın vücut saç göğüs bacak ne kadar bkım sayfası varsa ezberlemiştim ve okudukça kendimde o kadar kusur bulmuştum ki anlatamam(kusurlar zaten vardı da gün yüzüne çıkmıştı:kedi:)asla laf edemem müthiş şeyler öğrendim.. ama bir ara kendime çok taktığımı biliyorum vel hasıllllkaydirigubbakcemile3 kendini oyalamalı bir meşgale bulmalısın

kusursuz kul olur mu araştırsam ben de neleri bulurum ama niye araştırıp hayatı kendime takıntılı hale getireyim ki?Hem bu yaratan mevlaya şükürsüzlük olmaz mı sen ayağını beğenmezsin ama ayağı olmayan keşke olsa da kusurlu olsun der..Gözlerini beğenmezsin ama kör bir taneye de razıdır v.s v.s..Elindekilerin kıymetini bil gençliğinin hele ki yaşlanınca zaten herkes yüzde 90 kusurlu oluyor boşver gitsin yaradan yaratmış en güzelinden haşa sorgulamak bize düşmez..:1closedeyes:

kız allaskına ben de oyleyım
ama bu mutsuzlugumuzdan dolayı

bır de kımse cok guzel degıl kı herkesın kalcası kocaman kafası cok buyuk olan var kulagı cok kucuk olan var vs vs ne olcak herkesın var eksıgı gedıgı cırkın yanı falan.
guzel olanların ustune düş maddem

sacını yaptır hep kuafore gıt fön cektır haftada 3 kere gıtsen 10 lıradan
ayda 120 lıra eder 1 saatlık psıkolog seyansınla aynı fıyata felır.

Bende sanırım kendimi çok seven beğenen biri değilim ama beğenmediğim bir yanımı sürekli kafama takmıyorum benim beğenmediğimi bir başkası güzelliğinden bahsedince düşüncelerim kısa zamanlıda olsa değişiyor..
Kimse dörtdörtlük değildir emin ol bende saçlarımı beğenmiyorum mesela çok ince çok yıpranmış etrafımda hep uzun gür saçlı olan arkadaşlarım var..Ama elimden gelen birşey olmadığından kafama takmıyorum açıkçası..:delphin:

Canım kendine ilgilenecek birşeyler bul,sosyal hayatını genişletmeye çalış..Sanırım uğraşacak birşeylerin yokki kendine sarmışsın..yerimseniben

Nadiren banada olur öyle..ay şuram şöyle buram böyle diye..ama birşeylerle ilgileniyorum..bu ilgilendiğin şeyler illaki gezmek tozmak falan değil..git bir yemek yap,makyaj yap,kuaföre git,şarakı söyle kendi kendine..şakkıdı

Başkaları için değil kendin için görünümüne dikkat ediceksin en çokgamyoncuiremsu..Zaten bunu yaptıktan sonrada üstüme kadın tanımıyorum diceksin benden sölemesi:sm_confused:..şahsen ben öle diyorum:teytey:

daha onceki arkadaslarinda dedigi gibi insanin yapicak biseyi olmadigindan direk kendine yoneliyor bizzat kendimden de biliyorum bunu biyerdede okumustum bilincalti bi sekilde bos bi insan olmadigini kendi kendimize belli etmek icin bak kendimi o kadar onemsiyorum ki devamli eksiklerimi bulup duzeltmeye calisiyorum diyor ama gercekte ilgilenilen hic bir konu olmadigi icin yada yapicak bir aktivite zaman gecmek bilmiyor ve kendimizle ugrasip duruyoruz
kendine kural koy haftada en az bir kiz arkadasimla bulusucam 2 haftada bir sinemaya gidicem hergun kosucam gibi artik kendi zevkine gore biseyler yapmak icin zorla bence kendini

ya biz bayanlar bu konuda çok hassas yaratılmışız.. ben sanmıyorumki kendisiyle tamamen barışık bi kadın olsun.. muhakkak vardır bi beğenmediği yeri.. hatta güsel bayanlar dahada takıntılı oluyor..

bir ara gerçekten yapacak hiçbir işim yoktu.. ve kk nın vücut saç göğüs bacak ne kadar bkım sayfası varsa ezberlemiştim ve okudukça kendimde o kadar kusur bulmuştum ki anlatamam(kusurlar zaten vardı da gün yüzüne çıkmıştı:kedi:)asla laf edemem müthiş şeyler öğrendim.. ama bir ara kendime çok taktığımı biliyorum vel hasıllllkaydirigubbakcemile3 kendini oyalamalı bir meşgale bulmalısın

sen ben misin yoksaa kaydirigubbakcemile3
demek bu konuda yalnız deilmişim kaydirigubbakcemile4

kız allaskına ben de oyleyım
ama bu mutsuzlugumuzdan dolayı

bır de kımse cok guzel degıl kı herkesın kalcası kocaman kafası cok buyuk olan var kulagı cok kucuk olan var vs vs ne olcak herkesın var eksıgı gedıgı cırkın yanı falan.
guzel olanların ustune düş maddem

sacını yaptır hep kuafore gıt fön cektır haftada 3 kere gıtsen 10 lıradan
ayda 120 lıra eder 1 saatlık psıkolog seyansınla aynı fıyata felır.

arkadas cooook dogru söylemişkaydirigubbakcemile5

yaradanımın yarattığı herşey güzeldir kendine dert üretme.. canım elindekilere şükret özürlüler onları hiç düşünmüyormusun yaradanımın bunlarıda bize ibret olarak gönderdi sen hala bir ibret alıpta ders çıkarmadınmı kendine? şükürsüzlük yaşarsan hani derler ya bir sivilce yeter bunlar başına gelmeden otur şükret ve bidaha böyle şeyler düşünme canım..

yüzün gözleirn gayet güzel.. hayatındada yoluna girmişti herşey? ne oldu yenidende sen fiziğine varana kadar üzülkecek şey bulur oldun canım? bunlar başka şelerden kaynaklı bence..

Back
X