Kendimle yüzleşme ,hayat-benve oğlum -diğerleri

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Bilen bilir çok temiz terkedilip kandırıldım ve aldatıldığımı öğrendim.Çok ağladım çok. Eski eşim olacak karakter seviyorum ,pişmanım ,mecburum vs vs diye diye kandırdı sonra tehditler çocuk üzerinden vs .Nihayetinde boşandık ama adamın beni planlayarak hayatındam attığını anladığım an tokat gibi yüzüme indi gerçekler.

Kadınla 1yıldır beraberlermiş ve ruhum bile duymadı .Kadın son derece bakımlı ,güzel vs zannedersin ki 18 lik genç kız .Hatta ilk resmini görünce çok üzülmüştüm kızı kandırmış diye ...(aptallıkta nirvanaya çıktığım anlardan biriydi)
Ama kadının eski eşimden 10 yaş büyük olduğunu duyunca şok geçirmştim kadının iki çocuğu varmış galiba çocukları babaya birakıp tek yaşıyor kadın .-çocuk bakamazmış-

Neyse ben eski eşim beni arayıp evlendim dediği gün bitirdim kadını da o karakteride.

Ama bittimi hayır!Adam çocuğumu benden soğutup kendine çekme peşinde ...Ailem çocuğu gönder kendinde evlen git derdinde.Ve bir adet ben var iş bulamayan ,ilaçlarını alamayan ve evlenmek istemesede evlenmeyi düşünen ...

6 7 aydır iş arıyorum bulamıyorum.
1 genç değilmişim
2 dul yani boşanmışım
peki ben öleyim mi ?
anneme anne ben bu çocuğu ne yapayım ?dedim istemiyoruz dediler
çünkü o babasının kanı ve soyuymuş
ne yapayım ?
Siz söyleyin ...

yalnız var ya güzel kandırıldım...

Çocuğunuzu kesinlikle bırakmayın. Annenizi bu konuda kesinlikle dinlemeyin. Ne demek o babasının soyu çok yanlış bi düşünce ya. Çok pişman olursunuz ileride.

Birikmişiniz varsa çocuğu yarım gün kreşe verip o arada meslek edinme kurslarına devam etseniz nasıl olur?

Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun evladınızı bırakmayın onun için kendinize sahip çıkın Allah a sığının. Siz ayakta durmak zorundasınız. İşkura fln baktınız mı?

Birikmişiniz varsa çocuğu yarım gün kreşe verip o arada meslek edinme kurslarına devam etseniz nasıl olur?
yok malesef para sorunu yüzünden minübüse binip iş kura dahi gidemiyorum oğlum devlet ana okuluna gidiyor onun bile çoğu ihtiyacını alamadım

Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun evladınızı bırakmayın onun için kendinize sahip çıkın Allah a sığının. Siz ayakta durmak zorundasınız. İşkura fln baktınız mı?
5 6 ay içinde fırsat imkan buldukça gittim ama olmadı .Allahım oğlumla ayırmasın

Bilmiyorum fikir olur mu size ama evden call center elemani olarak calisabilirsin . Onun icinde uni metzunu olman gerekmiyor

yok malesef para sorunu yüzünden minübüse binip iş kura dahi gidemiyorum oğlum devlet ana okuluna gidiyor onun bile çoğu ihtiyacını alamadım
İşkura internetten kayıt olabiliyorsunuz gitmenize gerek Yok oradan iş ilanlarını meslek kurslarını fln takip edin ailenizinde eşinizden aşşağı kalır yanı yokmuş vicdansızlıkta

Geçmiş olsun, zor bir süreç elbette. Ama çocuğunuzu bırakmak zorunda değilsiniz. Bu konuda lütfen annenizle konuşun ve bu bakış açısını değiştirmesini sağlayın. Bu da sadece sabırla ve mücadeleyle olur. Siz bıkmadan usanmadan doğru bildiğiniz yolda yürüdükçe inanın bir şeyler değişecek ve destek gelecek. Yeter ki bu olumsuzluklar sizin direncinizi kırıp pes ettirmesin. İş aramaya devam edin, annenizin desteğini alın ve güçlü olmaktan hiç vazgeçmeyin. İlerde işler yoluna girince bu mücadelenizle gurur duyacaksınız..

Back
X