- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.762
- 63
Bilen bilir çok temiz terkedilip kandırıldım ve aldatıldığımı öğrendim.Çok ağladım çok. Eski eşim olacak karakter seviyorum ,pişmanım ,mecburum vs vs diye diye kandırdı sonra tehditler çocuk üzerinden vs .Nihayetinde boşandık ama adamın beni planlayarak hayatındam attığını anladığım an tokat gibi yüzüme indi gerçekler.
Kadınla 1yıldır beraberlermiş ve ruhum bile duymadı .Kadın son derece bakımlı ,güzel vs zannedersin ki 18 lik genç kız .Hatta ilk resmini görünce çok üzülmüştüm kızı kandırmış diye ...(aptallıkta nirvanaya çıktığım anlardan biriydi)
Ama kadının eski eşimden 10 yaş büyük olduğunu duyunca şok geçirmştim kadının iki çocuğu varmış galiba çocukları babaya birakıp tek yaşıyor kadın .-çocuk bakamazmış-
Neyse ben eski eşim beni arayıp evlendim dediği gün bitirdim kadını da o karakteride.
Ama bittimi hayır!Adam çocuğumu benden soğutup kendine çekme peşinde ...Ailem çocuğu gönder kendinde evlen git derdinde.Ve bir adet ben var iş bulamayan ,ilaçlarını alamayan ve evlenmek istemesede evlenmeyi düşünen ...
6 7 aydır iş arıyorum bulamıyorum.
1 genç değilmişim
2 dul yani boşanmışım
peki ben öleyim mi ?
anneme anne ben bu çocuğu ne yapayım ?dedim istemiyoruz dediler
çünkü o babasının kanı ve soyuymuş
ne yapayım ?
Siz söyleyin ...
yalnız var ya güzel kandırıldım...
Kadınla 1yıldır beraberlermiş ve ruhum bile duymadı .Kadın son derece bakımlı ,güzel vs zannedersin ki 18 lik genç kız .Hatta ilk resmini görünce çok üzülmüştüm kızı kandırmış diye ...(aptallıkta nirvanaya çıktığım anlardan biriydi)
Ama kadının eski eşimden 10 yaş büyük olduğunu duyunca şok geçirmştim kadının iki çocuğu varmış galiba çocukları babaya birakıp tek yaşıyor kadın .-çocuk bakamazmış-
Neyse ben eski eşim beni arayıp evlendim dediği gün bitirdim kadını da o karakteride.
Ama bittimi hayır!Adam çocuğumu benden soğutup kendine çekme peşinde ...Ailem çocuğu gönder kendinde evlen git derdinde.Ve bir adet ben var iş bulamayan ,ilaçlarını alamayan ve evlenmek istemesede evlenmeyi düşünen ...
6 7 aydır iş arıyorum bulamıyorum.
1 genç değilmişim
2 dul yani boşanmışım
peki ben öleyim mi ?
anneme anne ben bu çocuğu ne yapayım ?dedim istemiyoruz dediler
çünkü o babasının kanı ve soyuymuş
ne yapayım ?
Siz söyleyin ...
yalnız var ya güzel kandırıldım...