Kendinden 3 yaş küçük erkekle birliktelik

Arkadaşım 35, eşi 30-31 yaşında. Onlar da mesleklerini eline almış kişiler. Allah bozmasın çok mutlular

Çok az bir yaş farkı , hemde 30 yaş üstü insanlar için düşünmeye bile değmez. Eğer iyi anlaşıyorlarsa böyle bir sebepten ötürü vazgeçmeleri gerçekten mantıksız olur.
Kimin ne kadar yaşayacağı belli değil
Yaşlılık dönemi herkesde farklı oluyor. Hastalıklar işin içine girdiği için kim hangi Yaşta çökecek hiç belli olmuyor.
Ayrıca bu düşünceler toplumlarda kadın genç ve güzel olmalıdır baskısının devamı.
O yüzden ben kadının erkekten büyük olmasında bir sakınca görmüyorum.

Benim annem babamdan 3 yaş büyük ve herşeyi alttan alan oldu ve baba kiymetini hiç bilmedi bu bizim başımıza geldi lakin bu Kader kimset işi iyi dersin kötü olur kötü dersin iyi biri olur rabbim iyilerle karşılaştırsin bizleri🤲

Kızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.

Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.

Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Ben 5 yaş küçük birisi ile evliyim
3 yaş anlaşılmaz. 31 yaşında adam olmuştur
Hiç sorun yok bence.

Benim eşimde benden üç yaş küçük hayatımda tanıdığım en iyi kalpli adam en güzel baba bazı şeyler yaşla olmuyor

Ben olgunluk, kişilik gibi karakteristik olarak bakmıyorum.. Bana göre fiziksel olarak kadınlar ne kadar bakarsa baksın kendine doğum veya diğer sebepler yüzünden çoğunlukla erkeklerden daha çabuk çöküyorlar. Sonrasında sorun olabiliyor iyi düşünsünler..

Bu söylediğiniz arada çok büyük yaş farkı olursa evet öyle oluyor ama 3 yıl bir erkekle kadının arasında farkedilecek bir yaş değil. Yeri geliyor kendinden 5 yaş küçük kadın bu sebeplerle çöküyor. Üstelik kadınların erkeklerden daha çabuk çöktüğünün bilimsel hiçbir yanı yok. Hatta çoğunluğa vurursak daha 30una gelmemis erkeklerin çoğu kelleşmeye başlıyor ülkemizde. Yeri geliyor büyük olan kadın erkekten çok daha dinç duruyor. Bu tarz seylere bakılması mantıksız geliyor. Biz daha ziyade anlasmazlıga bakıyoruz. Teşekkürler 🌺

Benim arkadaşım 34 yaşındaydı kocası da 32 yaşındaydı evlendiler . 2 sene sonra adamın baska bir kızla ilişkisi çıktı . kız da 21 yşındaydı .

Bence riskli bir beraberlik . Erkek büyük olmalı .

Kızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.

Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.

Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
3 yas fark yaşıt demektir benim icin.. Hele ki 30u gecmis insanlar ise.. Diger nitelikler çok çok çok daha onemli; ayni yasta olunca veya erkek buyuk olunca mutluluk garantilenmiyor..

Benim arkadaşım 34 yaşındaydı kocası da 32 yaşındaydı evlendiler . 2 sene sonra adamın baska bir kızla ilişkisi çıktı . kız da 21 yşındaydı .

Bence riskli bir beraberlik . Erkek büyük olmalı .
O bahsettiginiz er kişisi kadindan buyuk olsaydi da bu aldatma olayini yapardi merak etmeyin, mevzu cok baska orda; kadindan buyuk oldugu icin aldatmadi yani..

Sorun olacak toylukta değiller.
Biri 20 diğeri 17 değil...
İkisine olgun aklı başında insanlar.
Bı durumu kimseye anlatmak zorunda değiller ki sorun ediyor teyzeniz. Aynı yastayiz derler konusu dahi geçmez.
Arkadasim eşinden 6 yaş büyüktü gayet iyi bı evlilikleri vardı.

Ben olgunluk, kişilik gibi karakteristik olarak bakmıyorum.. Bana göre fiziksel olarak kadınlar ne kadar bakarsa baksın kendine doğum veya diğer sebepler yüzünden çoğunlukla erkeklerden daha çabuk çöküyorlar. Sonrasında sorun olabiliyor iyi düşünsünler..
Yanlis anlamayin beni, muhalefet olmak icin yazmiyorum..
Kadin çökünce adamin gönlü geçecek ise ortada zaten gercek bi sevgi, aşk yoktur ki.. Insaniz; degisen, yaşlanan, çöken ve hatta cirkinlesen varliklariz.. Evlilik, aşk, sevgi cok daha baska seylere endeksli olmali bence..

Eşimden iki yaş büyüğüm hiç sorun olmadı ne sevgiliyken ne de evliliğimizde. Tanıdığım çok örnek var böyle evlilikleri olan. 30 lu yaşlara gelmiş insanların yaşa takılmaması gerekir diye düşünüyorum.

Bizim aramizdada yas farki bu kadar.ama hic sorun olmadi hele erkekler hic sorun etmiyor.ben bazen dalga geciyorum bayramlarda op elimi ben senden buyugum diye oda opuyor.ben manyak o benden manyak🤣

3 yaş nedir ki? Önemli olan davranışı karakteri olgunluğu...bunları gözlemleyin. kendimle yaşıt 36 yaşında bir flörtüm oldu ergen ergen tavırları vardı 36 yaşındaydı ama 18 yaşında gibi çocukça tavırları vardı. Çevremde tanıdığım 25-30 civarındaki erkekler bundan bin kat olgundu bence.

İlk nişanlım 3 yaş ,2 numara 4 yaş küçüktü ,şimdiki sevgilim 1.5 yıldır beraberiz 13 yaş küçük ,anlaşıyorsa mutluysa sorun yok bence ,takmasın kimseyi

Yengem ve abim arasinda 2 yaş fark var....ailesi olarak bizim için hiç sorun olmadı.Dogum vs...kadının çökmesi diye düşünürsen inan cocuktan sonra (canları sağolsun) kadın da cokuyor ,erkek de

Biri 20 diğeri 17 olsa derdim ki biri üniversitede biri lisede ne alaka çok anlamsız derdim ama 30lu yaşlarda iki insandan bahsediyoruz. Ne sorunu olabilir ki? Zaten oturup konuşmuyorlar mı kafa yapıları aynı olmasa devam etmezler herhalde
Biz de erkek arkadaşımla oyleydik 4 senedir çıkıyoruz cok mu farklı ki böyle dediniz o_O

Back
X