Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5 yaş küçük birisi ile evliyimKızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.
Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.
Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Ben olgunluk, kişilik gibi karakteristik olarak bakmıyorum.. Bana göre fiziksel olarak kadınlar ne kadar bakarsa baksın kendine doğum veya diğer sebepler yüzünden çoğunlukla erkeklerden daha çabuk çöküyorlar. Sonrasında sorun olabiliyor iyi düşünsünler..
3 yas fark yaşıt demektir benim icin.. Hele ki 30u gecmis insanlar ise.. Diger nitelikler çok çok çok daha onemli; ayni yasta olunca veya erkek buyuk olunca mutluluk garantilenmiyor..Kızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.
Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.
Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
O bahsettiginiz er kişisi kadindan buyuk olsaydi da bu aldatma olayini yapardi merak etmeyin, mevzu cok baska orda; kadindan buyuk oldugu icin aldatmadi yani..Benim arkadaşım 34 yaşındaydı kocası da 32 yaşındaydı evlendiler . 2 sene sonra adamın baska bir kızla ilişkisi çıktı . kız da 21 yşındaydı .
Bence riskli bir beraberlik . Erkek büyük olmalı .
Yanlis anlamayin beni, muhalefet olmak icin yazmiyorum..Ben olgunluk, kişilik gibi karakteristik olarak bakmıyorum.. Bana göre fiziksel olarak kadınlar ne kadar bakarsa baksın kendine doğum veya diğer sebepler yüzünden çoğunlukla erkeklerden daha çabuk çöküyorlar. Sonrasında sorun olabiliyor iyi düşünsünler..
Ahahaha çok tatlı bi olayBizim aramizdada yas farki bu kadar.ama hic sorun olmadi hele erkekler hic sorun etmiyor.ben bazen dalga geciyorum bayramlarda op elimi ben senden buyugum diye oda opuyor.ben manyak o benden manyak![]()
Biz de erkek arkadaşımla oyleydik 4 senedir çıkıyoruz cok mu farklı ki böyle dedinizBiri 20 diğeri 17 olsa derdim ki biri üniversitede biri lisede ne alaka çok anlamsız derdim ama 30lu yaşlarda iki insandan bahsediyoruz. Ne sorunu olabilir ki? Zaten oturup konuşmuyorlar mı kafa yapıları aynı olmasa devam etmezler herhalde