Kendinden 3 yaş küçük erkekle birliktelik

Biz birbirimizi mutlu ediyorsak eğer yaşın ne önemi var? Ve etraftakilere de ne oluyor? Onlar mı yasıyacak benim hayatımı ? Öfh :işsiz:

Kızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.

Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.

Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Genellemelere inanmayın . Yok erkegin yasi büyük olmalı geç olgunlasiyor falan . 50 yasina gelip hala olgunlaşamamislar da var. Önemli olan karakter. Ayrıca 30 yaşinda kisiligi oturmustur adamin. Oturmadiysa 50 sinde de ayni olur. 3 yaş hic birsey degil. Burda onenli olan teyzenizle sevgilisinin düşuncesi .

İşte haklısın da herkes bu sekilde düsünmüyor. 8 aylık bile kendinden küçük olsa bunu söylemeye utanan kadınlad var ciddi ciddi
Bi tane teyzem vardı her ortamda adımı bile söyleyemeden önce kendi oğlundan 7 ay büyük olduğumu söylerdi. 7 ay ne ya yarım yaş gibi 😀 sanki neydi benim kardeşim sayılırdı akraba evliliğine karşıyım zaten hani bunu neden söyleme gereği duyardı bilmiyorum cahilce birşey yaptığı için kafama takmıyordum. Gerçekten milleti umursamayın bakın gönül yazar a sevgilimin neyi var çıtır olacak ayol diyor arada 32 yaş olmasına rağmen 😉

Fazla abartmışlar ben 23 yaşındayım yeri geldi benden 4 yaş küçük birini sevdim.Sanki arada 8-10 yaş fark var.Erkekler daha geç olgunlaşır sözü kısmen doğru yaşı genç olup da olgun düşünen erkekler de var.

Adam 31 yaşında bi zahmet olgun olsun yani.
Erkek geç olgunlaşır da 30 u geçmiş bu adam artık yetişkin olmuş.

Karşılıklı sevgi olduktan sonra, saygı olduktan sonra 3-5 lanet sayının önemi yok. Her iki taraf için de.
Öyle düşünen kafalar, eski kafalar, format şart.

öff herkesin düşüncesi ile aşk yaşanmaz.. kimene yahu.. önemli olan sevgi saygı sadakat gerisi boş..

10 yas bıle olabılır ? eskıden erkekler calısıyordu üstünlükleri vardı şimdi kadınlarda calıyor kendınden 10 yas kucuk biriylede evlenebılır

Aramiz hem yas farki var hemde o kadar cok sorun varki yas farki sorunu hic acilmadi bile 😆 valalhi tum parami bakimlara yatiriyorum umrumdada degil bide her aksam maskeler peelingler. Icimi yedi bari dısım saglam kalsin 😂😂😂 ama yas farki sorun olmuyor yani

zamanında aynı sebepten tam da 3 yaş küçük olduğundan her şey uyuşmasına rağmen eledim. Sizin gibi o ne der bu ne der dedim. Çok pişmanım. Başkaları için yaşadığım hayattan bıktım. Sonuç yalnızım. Şimdi de evlenmedin diyip duruyor o başkaları. O yüzden siz kalbinize bakın. Karşı taraf birşey demiyorsa başkası da diyemez. Yaşanırsa da bırakın gelecekte yaşansın yani. Hiç denemeden etmeden hayır demekten bin kat iyidir. Boşverin milleti evlenecek olan sizsiniz. Yaşayın belki de bir huyunu sevmeyeceksiniz ya da ruh ikiziniz yaşamadan bilemezsiniz. Bence deneyin. Sonra içinizden çıkmaz. Lütfen başkaları için hayat yaşamayın.

Back
X