Kendinden büyük birini nasıl etkilersin

35 yaşındaki erkekte ne protezi olacak :)

O benım bu hayatta her şeyim oldu babamı kaybettim yeri gelir babam da oldu baba der sarılırım bir şey olmaz eşin yasına hürmet etmek eş tarafından bebek gıbı sevilmek guzel şeyler Allah herkese nasip etsin cok guzel evlılıgımiz cok sukur 1 kere bile ıncınmedım Allah eşimden razı olsun ben hayatım boyunca ona yasından olgunlugundan kısılıgınden karakterinden dolayı hürmet duyacağım eski insanlara bı sorun şöyle etrafınızda varsa 80 yaşlarında kadınlar eşe hurmet etmek neymıs anlatsın başka tarafınızdan anlayıp haha hıhı dalga gecmekle elinize ne gecıyor acaba

Baba diyip sarılmak sıkıntılı olabilir ama , beni cok rahatsız etti

20 ile 35 yaş arasında dağlar kadar fark var, yürümez bu iş. Hiç zorlamayın pişman olursunuz

Mutluluklar ne diyelim eşinizin yaşına hürmetten o da yani

Nası hürmet ediyorsunuz ya hu nedir bu hürmet ot gibi bir hayat mı

Her dedigine tamam mı diyorsunuz ben babama dedeme hürmet ederim kocama değil .

En nıhayetinde hürmet gösterdiginiz sizi yatakta aman neyse banane kocama da hürmet göstersem ot gibi yaşlı bir evlilik

Şu yaşına hurmet meselesine yorum yapanlara artık cevap vermıcem insanlara ne kadar tuhaf geliyor artık eşe hurmet duymak saygı duymak kelimeleri demek yuzyuze olsam bu insanlarla kalkıp 2 tokat yapıstırırlar yaşının getırdıgı ki herkese nasip olmaz olgunluk kısılık karakter anlayıs vs bunlara hurmet duyuyorum dıye defalarca yazdığım halde aklı kıt olanlar akıllarınca dalga gecıyorlar sızler eslerinize saygı duymuyor olabilirsiniz o durum sızı mutlu ediyor bu durum da beni bunu eleştirmek alttan alttan laf sokup kahkaha atmak herkesın ederinı ortaya koyuyor isteyen ıstedıgını yazsın cevap vermıcem ben konu sahibine arada yaş farkı cok olunca neler oluyor onları yazdım gerisi gecsın dalgasını

Nasıl bir cevre ki yaşı büyük olunca zengin oldugunu sanıyor? Keşke elinizde olsa da çevrenizi değiştirseniz.

Arada yaş farkı bu kadar olunca biz biliyoruz neler olduğunu siz yormayın kendinizi 30 yaşlarda 50 li yaşlardaki adama tabiki hürmet duyacaksınız kuşak farkindan dolayı bide bunu güzelliyor ya tövbe tövbe sen 19 yaşında kızken kocan 36 yaşında koca adammış aman ne güzel

Sorry cınım hayatımın hiçbir döneminde kendisinden küçüklerle ama baya baya küçüklerle ilgilenen yaşıtlarını kendine yaşlı bulan erkek müsveddesi hiç kimseye hürmette saygıda göstermem

He bunu diyen herkes kocasını saymıyor bir siz ideal eşsiniz e tabı

Müge anlı yı anıyorum ne bagırırdı ama şimdi forumda olsaydı

Benim de sevgilim benden 10 yaş büyük zevklerimizin çoğu aynı diye kolaylıkla anlaşabiliyoruz. Birçok kişi çok fazla demiş sevdikten sonra kim ne derse desin takma. Bazen off bu beni anlamıyor, bana tavsiye verme ben çocuk değilim gibi kavgalar olsa da genel olarak normal bir ilişkiden farksız oluyor. Çocukça tavırlar sevmeyen olgun insanlar kaldırabilir böyle yaş farkını. Kendin ol yalanlarla etkilemeye çalışma o tarz insanlar hayatlarındaki düzene ayak uyduracak, çocukça tavırlar sergilemeyecek ve onu tekrar 20 yaşlarindaymiş gibi hissettirecek ilişkiler severler.

Ben dalga geçmek için yazmıyorum onu belirteyim. Lakin siz eşimle aramda saygıya dayalı bir birliktelik var, saygı duyduğum için sesimi yükseltmem yazsaydınız normaldi.Ama burada yaşına saygımdan dolayı deyince partner ilişkisiyle pek bağdaşmıyor ilişki şekli. Ben onun yaşına saygımdan sesimi yükseltmem, o da beni korkuturup küçük daha diye üzerime yürümez demeniz partner ilişkisi tanımı değil ebeveyn çocuk ilişkisi tanımı. Ve evet böyle düşününce evliliği insanın midesi bulanabiliyor çünkü eşler arası ilişki eşitlik demektir, ebevenn çocuk ilişkisi gibi tanımlanması hoş durmuyor. Ama herkesin hayata bakışı tabi siz memnunsunuz bu durumdan, saygı duymak düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…