- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
35 yaşındaki erkekte ne protezi olacak :)Hosgeldin yaz dizileri ve genc calısan,olgun ve ulaşılmayan patron arzuları... Onun için anca cinsellik anlamında kacamak olursunuz. Tabi sizde sadece takılmak istiyorsanız bi gösterin kendinizi zaten kosarak gelir hazır çıtır bulmuşken. Ama ben olsam o yaşta biriyle öpüşmezdim ağzında protez falan vardıreşimle bile acaba o yaşlara dogru öpüşmek nasıl olacak o işler ya diyorum yas farkı bana fazla geldi 9-10 yas bazen ideal oluyor cogu ilişkilerde ama bazen o bile cekilmez oluyor fikir ayrılıkları dusunce catısmaları cok oluyor bilemedim
O benım bu hayatta her şeyim oldu babamı kaybettim yeri gelir babam da oldu baba der sarılırım bir şey olmaz eşin yasına hürmet etmek eş tarafından bebek gıbı sevilmek guzel şeyler Allah herkese nasip etsin cok guzel evlılıgımiz cok sukur 1 kere bile ıncınmedım Allah eşimden razı olsun ben hayatım boyunca ona yasından olgunlugundan kısılıgınden karakterinden dolayı hürmet duyacağım eski insanlara bı sorun şöyle etrafınızda varsa 80 yaşlarında kadınlar eşe hurmet etmek neymıs anlatsın başka tarafınızdan anlayıp haha hıhı dalga gecmekle elinize ne gecıyor acabaYaşına hürmeten sesini yükseltmez misiniz oda küçüksün diye üstünüze yürümez mi çok güzel bir evliliğe benziyor o sizin kocanız babanız değil
Ayrıca çoğu erkekde doğal degil süslü püslü kadinlardan hoşlanıyor hoşumiza gitmesede bu boyle doğal takıl derler makyaj yapmasın hastamısın derler bıyle bir tür
Baba diyip sarılmak sıkıntılı olabilir ama , beni cok rahatsız ettiO benım bu hayatta her şeyim oldu babamı kaybettim yeri gelir babam da oldu baba der sarılırım bir şey olmaz eşin yasına hürmet etmek eş tarafından bebek gıbı sevilmek guzel şeyler Allah herkese nasip etsin cok guzel evlılıgımiz cok sukur 1 kere bile ıncınmedım Allah eşimden razı olsun ben hayatım boyunca ona yasından olgunlugundan kısılıgınden karakterinden dolayı hürmet duyacağım eski insanlara bı sorun şöyle etrafınızda varsa 80 yaşlarında kadınlar eşe hurmet etmek neymıs anlatsın başka tarafınızdan anlayıp haha hıhı dalga gecmekle elinize ne gecıyor acaba
Ya lafın gelimi babanız değil dıye bırı akil vermıs ya bana ona istinaden yazdımBaba diyip sarılmak sıkıntılı olabilir ama , beni cok rahatsız etti
20 ile 35 yaş arasında dağlar kadar fark var, yürümez bu iş. Hiç zorlamayın pişman olursunuzMerhaba kızlar, 2 sorum olacak. Öncelikle bir kadın ve erkeğin arasında yaklaşık 10-15 yaş farkı olması sıkıntı mı? Kız 20 li yaşlarının başında. Bir de kendi yaşıtımız insanlarla muhabbet kurmak çok zor değildir, siz de bilirsiniz. Çok farklı şeylerden hoşlansanız bile muhabbet kurulur ama arada o kadar yaş olunca muhabbet kurulabiliyor mu? Veya onu nasıl etkileyebilirim. Bu soru aklıma çok takılıyor çünkü kendim gibi davransam veya davranmasam da kafam hep acaba çocuk gibi gözükür müyüm şüphesi oluyor, o kesin benden daha olgundur kafası içindeyim. Ve tahmin edeceğiniz üzere kendimi ondan küçük görüyorum, işte kendimi beğendirmeye çalışırmışım gibi geliyor, her söylediğim şeyle ve en ufak hareketimle bile onu etkilemem gerekiyormuş gibi.
Bu şekilde bi evliliği olanlar veya başından bu tarz bi ilişki geçmiş kızlar yazarsa çok sevinirim, tecrübeli birilerinden tavsiye almak çok hoş olur. Bu arada karşımdaki insan laga luga biri değil. İşinde vs kariyer yapmış, özgüveni olan, bir sürü ülke gezmiş biri. Basit bi insan değil yani.
ben de şaşırdım. 35 yaşındayım deyince birileri dişlerimizin protez olduğunu sanıyor demek ki.35 yaşındaki erkekte ne protezi olacak :)
Valla ilk aklıma bu geldi, genelde bu tarz ilişkilerin sonunda aldatılan bir kadın oluyorEvli olan arkadaşlarım var, eşleriyle hiç foto paylaşmazlar. Belki evlidir.
Mutluluklar ne diyelimBurda taşlarlar senieşimle aramda 17 yaş var 19 yasındaydım o ise 36 tanıstıgımız da ben kafayı takmıstim ona onun bana baktıgı bile yoktu en sonunda karsısına gecıp bı yerde bı kahve ıcebılırmıyız demıstım sımdı olsam buna cesaret edemem yaş 19 olunca gulumsemişti numaramı veriyim gorusecegımız zaman ararsınız dedım tamam dedi bekle bekle bekle ne arayan var ne soran 3 5 hafta sonra ben mesaj attım o gece epey mesajlastık sonra da goruselım bakalım dedi arkadaşlarım bana nasıl tepkili seninle cınsellık yaşar sadece yapma dedıler ama ben cok etkileniyordum ondan dogal davrandım yasım gereğı nasılsa dogallıgımdan etkilendigını ciddi niyetle gorusmek ıstedıgını soyledı 1 ay sonra ailesini gonderdı bız 40 gun sonra yuzuklerı takmıs olduk 1 sene dolmadan da evlendik 15 yıl oldu 1 tane de cocugumuz oldu hıc yaş farkı yaşamadık komsularım sız hıc kavga etmezmısınız der mesela ederiz elbet edilmez mı ama ben yasına hurmeten sesimi yukseltmem o da ben ürkerim hala kucugum dıye sesını yukseltmez üstüme yurumez (bunu kendisi itiraf etti ) yaş farkı degıl onemlı olan ruh farkı onemlı ruhlar farklı oldu mu istersen aynı gun doğ olmadı mı olmuyor hayırlısı dogal davranın erkekler kac yasında olursa olsun dogal kadınları sevıyor
Nası hürmet ediyorsunuz ya hu nedir bu hürmet ot gibi bir hayat mıNiye olamaz mı karsımda ki eşimde olsa saygı duyulması gerektiğini düsünüyorum yasıt olsak kavgalar da agzıma geleni soyler yıkıp gecerim böylesi daha sonra pişman olacagım şeylerin onune gecmıs oluyor hürmet etmek iyidir en azından bana iyi geliyor
E tabi otostopla gitmiş olabilir hipi mi senin ki yoksa evlimi bir onu deya bi yürüyün gidin kafayı parayla bozmuşsunuz. birçok ülke gezen herkes zengin mi oluyor nerenden yaptın bu çıkarımı ileri zeka?
Ayol sonu hep kilişefelegin cemberinden gecmis erkek- ergenlikten yeni cikmis genc kiz. Olmaz bu is cok uzulursun
Nasıl bir cevre ki yaşı büyük olunca zengin oldugunu sanıyor? Keşke elinizde olsa da çevrenizi değiştirseniz.İlla kendi yasıtıyla mutlu olabileceğine inanan zihniyetler erkegın yaşı buyuk oldu mu kadına hemen zengın avcısı sıfatını yapıstırıverıyor en agır suclamayı yıne kadın kadına yapıyor bana da tanımayanlar böyle dıyor ama eşim onu tanıdıgım da esnaftı arabası vardı hala esnaf ve arabası var 1 evimiz bile olmadı ama tanımayanlar vayyy zengın avcısı senın tek derdin paraymıs yaşlı adamla ne aşkı ya diyor
Kaynımda var ayol ön süt dişleri küçükken düşmemiş orayı komple köprü yaptı doktor olmaz olmaz deme olmaz olmaz35 yaşındaki erkekte ne protezi olacak :)
Cevrem degil böyle net uzerınden yazınca insanlar hemen zengın avcısı pıslık dıye atlıyor halbuki ben eşimle yoklugun dibini bile gordumNasıl bir cevre ki yaşı büyük olunca zengin oldugunu sanıyor? Keşke elinizde olsa da çevrenizi değiştirseniz.
Arada yaş farkı bu kadar olunca biz biliyoruz neler olduğunu siz yormayın kendinizi 30 yaşlarda 50 li yaşlardaki adama tabiki hürmet duyacaksınız kuşak farkindan dolayıŞu yaşına hurmet meselesine yorum yapanlara artık cevap vermıcem insanlara ne kadar tuhaf geliyor artık eşe hurmet duymak saygı duymak kelimeleri demek yuzyuze olsam bu insanlarla kalkıp 2 tokat yapıstırırlar yaşının getırdıgı ki herkese nasip olmaz olgunluk kısılık karakter anlayıs vs bunlara hurmet duyuyorum dıye defalarca yazdığım halde aklı kıt olanlar akıllarınca dalga gecıyorlar sızler eslerinize saygı duymuyor olabilirsiniz o durum sızı mutlu ediyor bu durum da beni bunu eleştirmek alttan alttan laf sokup kahkaha atmak herkesın ederinı ortaya koyuyor isteyen ıstedıgını yazsın cevap vermıcem ben konu sahibine arada yaş farkı cok olunca neler oluyor onları yazdım gerisi gecsın dalgasını
Sorry cınım hayatımın hiçbir döneminde kendisinden küçüklerle ama baya baya küçüklerle ilgilenen yaşıtlarını kendine yaşlı bulan erkek müsveddesi hiç kimseye hürmette saygıda göstermemŞu yaşına hurmet meselesine yorum yapanlara artık cevap vermıcem insanlara ne kadar tuhaf geliyor artık eşe hurmet duymak saygı duymak kelimeleri demek yuzyuze olsam bu insanlarla kalkıp 2 tokat yapıstırırlar yaşının getırdıgı ki herkese nasip olmaz olgunluk kısılık karakter anlayıs vs bunlara hurmet duyuyorum dıye defalarca yazdığım halde aklı kıt olanlar akıllarınca dalga gecıyorlar sızler eslerinize saygı duymuyor olabilirsiniz o durum sızı mutlu ediyor bu durum da beni bunu eleştirmek alttan alttan laf sokup kahkaha atmak herkesın ederinı ortaya koyuyor isteyen ıstedıgını yazsın cevap vermıcem ben konu sahibine arada yaş farkı cok olunca neler oluyor onları yazdım gerisi gecsın dalgasını
Ben dalga geçmek için yazmıyorum onu belirteyim. Lakin siz eşimle aramda saygıya dayalı bir birliktelik var, saygı duyduğum için sesimi yükseltmem yazsaydınız normaldi.Ama burada yaşına saygımdan dolayı deyince partner ilişkisiyle pek bağdaşmıyor ilişki şekli. Ben onun yaşına saygımdan sesimi yükseltmem, o da beni korkuturup küçük daha diye üzerime yürümez demeniz partner ilişkisi tanımı değil ebeveyn çocuk ilişkisi tanımı. Ve evet böyle düşününce evliliği insanın midesi bulanabiliyor çünkü eşler arası ilişki eşitlik demektir, ebevenn çocuk ilişkisi gibi tanımlanması hoş durmuyor. Ama herkesin hayata bakışı tabi siz memnunsunuz bu durumdan, saygı duymak düşer.Şu yaşına hurmet meselesine yorum yapanlara artık cevap vermıcem insanlara ne kadar tuhaf geliyor artık eşe hurmet duymak saygı duymak kelimeleri demek yuzyuze olsam bu insanlarla kalkıp 2 tokat yapıstırırlar yaşının getırdıgı ki herkese nasip olmaz olgunluk kısılık karakter anlayıs vs bunlara hurmet duyuyorum dıye defalarca yazdığım halde aklı kıt olanlar akıllarınca dalga gecıyorlar sızler eslerinize saygı duymuyor olabilirsiniz o durum sızı mutlu ediyor bu durum da beni bunu eleştirmek alttan alttan laf sokup kahkaha atmak herkesın ederinı ortaya koyuyor isteyen ıstedıgını yazsın cevap vermıcem ben konu sahibine arada yaş farkı cok olunca neler oluyor onları yazdım gerisi gecsın dalgasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?