- 15 Ekim 2016
- 6.860
- 12.374
- 248
Aynen öyle babasıyla evlenmiş haberi yok gibiBen dalga geçmek için yazmıyorum onu belirteyim. Lakin siz eşimle aramda saygıya dayalı bir birliktelik var, saygı duyduğum için sesimi yükseltmem yazsaydınız normaldi.Ama burada yaşına saygımdan dolayı deyince partner ilişkisiyle pek bağdaşmıyor ilişki şekli. Ben onun yaşına saygımdan sesimi yükseltmem, o da beni korkuturup küçük daha diye üzerime yürümez demeniz partner ilişkisi tanımı değil ebeveyn çocuk ilişkisi tanımı. Ve evet böyle düşününce evliliği insanın midesi bulanabiliyor çünkü eşler arası ilişki eşitlik demektir, ebevenn çocuk ilişkisi gibi tanımlanması hoş durmuyor. Ama herkesin hayata bakışı tabi siz memnunsunuz bu durumdan, saygı duymak düşer.
:) Az kaldı seneye protezlerime kavuscam:)) hani ortoakuldayken 35 çok gelirdi de yetişkin birisi o yaşta nasıl öpüşme olacak diyor , gayette güzel oluyor :)ben de şaşırdım. 35 yaşındayım deyince birileri dişlerimizin protez olduğunu sanıyor demek ki.
Ama direkt baba diyip sarılırım fln dediniz , ilişkiniz çok değişik geldi sadece herkeseYa lafın gelimi babanız değil dıye bırı akil vermıs ya bana ona istinaden yazdım
Ben protezlerle geziyorum artık yani geziyormuşum biraz önce haberim oldu.:) Az kaldı seneye protezlerime kavuscam:)) hani ortoakuldayken 35 çok gelirdi de yetişkin birisi o yaşta nasıl öpüşme olacak diyor , gayette güzel oluyor :)
Ama bu yaştan değil ki, 20 yaşında birinin de gayet başına gelebilir. Rahmetli babam 61 yaşında görüp görebileceğin en sağlam dişlerle gitti.Kaynımda var ayol ön süt dişleri küçükken düşmemiş orayı komple köprü yaptı doktor olmaz olmaz deme olmaz olmaz
Yasitimizla evlenince de hürmet duyuyoruz çünkü seviyoruz. Karşılıklı oluyor hürmet. Kafelerde kahve de içtik sürprizler de yaptık. Bunun için kendimizden 20 yaş büyük biriyle evlenmemiz gerekmedi. Verilen tepkileri de biraz siz çektiniz. Çoğu erkek bebeğim der sevgilisine. Abim kendinden 1 yaş büyük yengeme de hala bebeğim der. Kendiniz küçültüp cebimize girecektiniz neredeyse. Yasitimla evlensem ağzıma geleni sayardim dediniz öyle olmuyor o işler.Şu yaşına hurmet meselesine yorum yapanlara artık cevap vermıcem insanlara ne kadar tuhaf geliyor artık eşe hurmet duymak saygı duymak kelimeleri demek yuzyuze olsam bu insanlarla kalkıp 2 tokat yapıstırırlar yaşının getırdıgı ki herkese nasip olmaz olgunluk kısılık karakter anlayıs vs bunlara hurmet duyuyorum dıye defalarca yazdığım halde aklı kıt olanlar akıllarınca dalga gecıyorlar sızler eslerinize saygı duymuyor olabilirsiniz o durum sızı mutlu ediyor bu durum da beni bunu eleştirmek alttan alttan laf sokup kahkaha atmak herkesın ederinı ortaya koyuyor isteyen ıstedıgını yazsın cevap vermıcem ben konu sahibine arada yaş farkı cok olunca neler oluyor onları yazdım gerisi gecsın dalgasını
Kocasının yaşından dolayı hürmet ediyormuş, ağzına geleni sayamıyormuş. Sanırsın bizde küfür kıyamet gırlaYasitimizla evlenince de hürmet duyuyoruz çünkü seviyoruz. Karşılıklı oluyor hürmet. Kafelerde kahve de içtik sürprizler de yaptık. Bunun için kendimizden 20 yaş büyük biriyle evlenmemiz gerekmedi. Verilen tepkileri de biraz siz çektiniz. Çoğu erkek bebeğim der sevgilisine. Abim kendinden 1 yaş büyük yengeme de hala bebeğim der. Kendiniz küçültüp cebimize girecektiniz neredeyse. Yasitimla evlensem ağzıma geleni sayardim dediniz öyle olmuyor o işler.
Sevgilim benden küçük ,küçüksün benden diyip hakaret etmiyorum:) o zaman hepimiz babamız yaşında bulup önünde hurmetten egilelim. Dediğiniz gibi kendini öyle bir küçülttu ki yeni gözü açılmışYasitimizla evlenince de hürmet duyuyoruz çünkü seviyoruz. Karşılıklı oluyor hürmet. Kafelerde kahve de içtik sürprizler de yaptık. Bunun için kendimizden 20 yaş büyük biriyle evlenmemiz gerekmedi. Verilen tepkileri de biraz siz çektiniz. Çoğu erkek bebeğim der sevgilisine. Abim kendinden 1 yaş büyük yengeme de hala bebeğim der. Kendiniz küçültüp cebimize girecektiniz neredeyse. Yasitimla evlensem ağzıma geleni sayardim dediniz öyle olmuyor o işler.
Sugar dadyBaba diyip sarılmak sıkıntılı olabilir ama , beni cok rahatsız etti
Nickini yeni fark ettim hanım kızımız büyük yaş seviyor 51.Ellibirinci kişi şaşırırsın ama kocamdan 5 yaş büyüğüm bana bebeğim diyorbayramlarda elimi opmüyor neyseki yaşıma hürmeten
Ben bu soruyu burada da sormuştum galiba. Herkes kocasına güveniyormuş. Bir arkadaş aldatıldığını sosyal medyadan aldığı bir mesajla öğrendi. Kız kadına ulaşmış, anlatmış durumu ama bilmeseydi hesabını öğrenemeyecekti.Valla ilk aklıma bu geldi, genelde bu tarz ilişkilerin sonunda aldatılan bir kadın oluyor
Tabii ki görüştüm, görüşmeye de devam ediyoruz :)Siz kendisiyle yüz yüze görüştünüz mü hiç ? Yoksa halen sosyal medyadan mı yazışıyorsunuz ?
Güvenmek zorundasın evlendiysen. Güvenmiyorsan yapacağın şey belli, tırım tırım tetikte bekleyip ruh hastası olmak bunlardan biri olmamalı. Zaten ummadığın anda düşer önüne, sonsuza kadar gizli kalmaz. O zaman da yapacağın şey belli.Ben bu soruyu burada da sormuştum galiba. Herkes kocasına güveniyormuş. Bir arkadaş aldatıldığını sosyal medyadan aldığı bir mesajla öğrendi. Kız kadına ulaşmış, anlatmış durumu ama bilmeseydi hesabını öğrenemeyecekti.
Bu arada 10 yaş fark 20-30 arasında fazla ama 30-40 arasında normal. 20-30 arası bir taraf yaşamış diğer taraf yaşamamış oluyor.
Hastalıklı kıskanç yapıdan bahsetmedim ama ben. Sosyal medyada evli ya da sevgilisi olup bunu hiç paylaşmayanlardan bahsettim. Burada çoğu kişiye de sosyal medyasına bak tavsiyesi veriliyor ilk olarak. Sürekli paylaşılsın, aşkom yazılsın demiyorum. Hiç iz olmaması daha çok dediğim.Güvenmek zorundasın evlendiysen. Güvenmiyorsan yapacağın şey belli, tırım tırım tetikte bekleyip ruh hastası olmak bunlardan biri olmamalı. Zaten ummadığın anda düşer önüne, sonsuza kadar gizli kalmaz. O zaman da yapacağın şey belli.
zengin koca avcısı diyip duracaksınız ben de yarappi şükür mü diyeceğimLaga luga,cart curt,hadi Yallah!Seviye akıyor maşallah paçalarınizdan.
13 yaş kapanmayan bi fark değil. Hayırlısı olsun.Açıkçası hoşlandığım kişi tam olarak 13 yaş büyük benden. Bu herkese açılabilecek bir konu olmadığı için hayatımda ilk defa buradan yardım istemiştim. Yardım istediğime pişman oldum. zengin koca avcısı oldum resmen. arkadaşlar ben hem okuyup hem çalışıyorum. 19 yaşımdan beri kendi ayaklarım üstünde duruyorum. karşımdaki insanı biraz olsun tanıtabileyim diye ülkeler gezmiş vs dedim. bana olgunluktan bahsedip kendiniz kafanızı parayla bozmuşsunuz. efendi gibi yorum yapmayacaksınız direkt yorum yapmayın.
hayır tabiki günlük hayattan tanıyorumSiz bu kişiyi sadece sosyal medya üzerinden mi tanıyorsunuz?
Ben öyle birşey demedim ama insan kendini üslubu ile ele verir.zengin koca avcısı diyip duracaksınız ben de yarappi şükür mü diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?