Kendinden büyük birini nasıl etkilersin

Aynen öyle babasıyla evlenmiş haberi yok gibi

ben de şaşırdım. 35 yaşındayım deyince birileri dişlerimizin protez olduğunu sanıyor demek ki.
:) Az kaldı seneye protezlerime kavuscam:)) hani ortoakuldayken 35 çok gelirdi de yetişkin birisi o yaşta nasıl öpüşme olacak diyor , gayette güzel oluyor :)

Kaynımda var ayol ön süt dişleri küçükken düşmemiş orayı komple köprü yaptı doktor olmaz olmaz deme olmaz olmaz
Ama bu yaştan değil ki, 20 yaşında birinin de gayet başına gelebilir. Rahmetli babam 61 yaşında görüp görebileceğin en sağlam dişlerle gitti.

Yasitimizla evlenince de hürmet duyuyoruz çünkü seviyoruz. Karşılıklı oluyor hürmet. Kafelerde kahve de içtik sürprizler de yaptık. Bunun için kendimizden 20 yaş büyük biriyle evlenmemiz gerekmedi. Verilen tepkileri de biraz siz çektiniz. Çoğu erkek bebeğim der sevgilisine. Abim kendinden 1 yaş büyük yengeme de hala bebeğim der. Kendiniz küçültüp cebimize girecektiniz neredeyse. Yasitimla evlensem ağzıma geleni sayardim dediniz öyle olmuyor o işler.

Kocasının yaşından dolayı hürmet ediyormuş, ağzına geleni sayamıyormuş. Sanırsın bizde küfür kıyamet gırla Öyle evlilik mi olur yav? Aklımda canlanan baba kız , amca yeğen ilişkisi oldu , kimse kusura bakmasın da şimdi.

Sevgilim benden küçük ,küçüksün benden diyip hakaret etmiyorum:) o zaman hepimiz babamız yaşında bulup önünde hurmetten egilelim. Dediğiniz gibi kendini öyle bir küçülttu ki yeni gözü açılmış

Valla ilk aklıma bu geldi, genelde bu tarz ilişkilerin sonunda aldatılan bir kadın oluyor
Ben bu soruyu burada da sormuştum galiba. Herkes kocasına güveniyormuş. Bir arkadaş aldatıldığını sosyal medyadan aldığı bir mesajla öğrendi. Kız kadına ulaşmış, anlatmış durumu ama bilmeseydi hesabını öğrenemeyecekti.

Bu arada 10 yaş fark 20-30 arasında fazla ama 30-40 arasında normal. 20-30 arası bir taraf yaşamış diğer taraf yaşamamış oluyor.

Güvenmek zorundasın evlendiysen. Güvenmiyorsan yapacağın şey belli, tırım tırım tetikte bekleyip ruh hastası olmak bunlardan biri olmamalı. Zaten ummadığın anda düşer önüne, sonsuza kadar gizli kalmaz. O zaman da yapacağın şey belli.

Laga luga biri değil ne demek ? bence sen vazgec yazm tarzından belli oluyr seni çocuk gibi görür evet

Hastalıklı kıskanç yapıdan bahsetmedim ama ben. Sosyal medyada evli ya da sevgilisi olup bunu hiç paylaşmayanlardan bahsettim. Burada çoğu kişiye de sosyal medyasına bak tavsiyesi veriliyor ilk olarak. Sürekli paylaşılsın, aşkom yazılsın demiyorum. Hiç iz olmaması daha çok dediğim.

Aklıma geldi şu an, benim instam yok, facebook hesabım var. Arkadaşımın sevgilisi varmış, bana görüşelim diye mesaj atıyor, sevgilisinden hiç bahsetmiyor. Başka bir ortak arkadaşımın whatsapp durumunda evlendiğini gördüm. Facebook hesabı eskisi gibi insta hesabında evli.

13 yaş kapanmayan bi fark değil. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…