- 21 Aralık 2014
- 9.458
- 30.228
- 798
- Konu Sahibi Sunshine11111
Androjen hormonunuz mu yüksek? Serbest testosteron+dhea-s yük. ve proklatin (lh/fsh) dengesizlik varsa hormoneldir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani önemli tahlillere bakılmış, belki de sağda solda kalan ufak detaylardadır çözümü diye düşündüm. Tabii ki doktordan iyi bilemem ama işini bilen doktora da denk gelmek gerek, bence vazgeçmeyin iyi doktor araştırmaya devam edin. Ama kendinizi de kalbinizi de yormayın kıldır işte, kiminde çok kiminde az. Hem erkeklerin çoğu kazak giymiş gibi geziyor hiç de gocunmuyorlar. Erkeğin kılı fazla olunca toplum kabul edilir görüyor ama konu kadın olunca kaymak gibi olacak blabla. Yok ya. Napalım kardeşim yani? Bir kere gelmişiz dünyaya.
İnşallah ben de böyle düşünürüm bir gün :)Aslında ben pek kafaya takmıyorum sjsjsjsj. İnsanız sonuçta dediğiniz gibi ünlü mankenlerde bile var bunlar. İlerde eşim sevmez mi diye de düşünmüyorum onlar ilk önce kendilerine baksınlar![]()
Merhaba pcos olma ihtimalin var mı? Bana nedense öyleymişsin gibi geldi bu kadar kıllanma olması normal değil. Adet döngün nasıl düzenli mi?Merhaba.
Sık sık bu konulardan yakınan biri olarak geldim. Hep bana “seni seven öyle de sever” deniyor ama daha ben kendimi böyle sevemiyorum.
Bu durumda olan varsa diye dertleşmek istiyorum.
Vücudumda çokça siyah ve uzun kıl var. Yanak omuz karnım kaplı. Çenemde çıkmaya başladı. Meme ucumda upuzun valla söylemeye utanıyorum. Ve çeksem batıyor kessem elime geliyor diken gibi. Karnıma ağda yapsam boynuma kadar yapmam lazım yamalı gibi oluyor.
İğneliyi sordum yapan kadın bile önermedi göğüs ucuma. Hem de benim cilt sorunlarım var yaparsam daha betwr olur diye korkuyorum.
Yarın bir gün evlensem kendimi nasıl göstereceğim bilmiyorum. Kulak mememde bile var. Hormonlarım normal her şeyim normal. Doktorlar ilaç vermiyor o yüzden.
Ne yapacağım. Evlenmek bile istemiyorum erkekler böyle konularda çok dikkatli. Çok utanıyorum
İlk başta korkmadım değil. Bildiğim kadarıyla hamile kadınlarda çok daha sık görünüyormuş. O ara korktum annem korkulacak bişey yok dedi herkeste olan bir şey diyince rahatladım.Krem yağ kulanmadım hiç arada nemlendirici sürüyorum.Bu arada bebeğiniz sağlıcakla gelir inşallahValla takılacak şey değil ya, insanın elinde olan bir şey de değil her zaman. Ben de kısa sürede çok kilo aldım verdim ilerleyen yıllarda yeni çatlaklarım da çıktı selülit zaten genetik gibi çok küçük yaştan beri var. Aha şimdi hamileyim çatlaklar halay çekecek. Ne yapayım yani en fazla krem yağ sürerim onlar da canı isterse işe yarıyor. Bu arada göbeğin iki yanındaki çatlakları ben de beğeniyorum bir seksi geliyorlar gözüme hahahah
Memelerden bahsediyorsun sanırım, benim de öyle sürekli boynum omzum belim ağrıyor. 13 yaşında memelerim büyük olsun diye dua etmiştim ne bileyim ben tutacak duam![]()
DüzenlidirMerhaba pcos olma ihtimalin var mı? Bana nedense öyleymişsin gibi geldi bu kadar kıllanma olması normal değil. Adet döngün nasıl düzenli mi?
Yeterli zatenn bol bol da su iç gerisi Allah'a kalmışİlk başta korkmadım değil. Bildiğim kadarıyla hamile kadınlarda çok daha sık görünüyormuş. O ara korktum annem korkulacak bişey yok dedi herkeste olan bir şey diyince rahatladım.Krem yağ kulanmadım hiç arada nemlendirici sürüyorum.Bu arada bebeğiniz sağlıcakla gelir inşallah![]()
Bedenini olduğu gibi sev seni seven böyle de sever lafına hiç inanmıyorum bu arada. Tamamen yalan. Mükemmel vücuda sahip olanların uydurduğu bir yalan. Seni gerçekten rahatsız eden bir durum varsa ve düzeltilebilecekse müdahale ettirirsin olur biter. Ufak tefek ve seni sen yapan şeyleri tabi ki olduğu gibi kabul edersin orası ayrı.Düzenlidir
İnsanın kendine yapacağı en büyük iyilik kendini olduğu gibi kabul etmek ve kusurlarıyla sevmek gibi geliyor. Çok zor asla kolay değil, belki bazılarına kolaydır ama pratik isteyen ve yıllar sonunda oturan bir şey bu bence. Kişi kendini sevince etrafına yaydığı enerji bile iyileşiyor, kan can geliyor ruhuna. İnsanın kalbinde kötülük yoksa, başkalarına bilerek zarar vermiyorsa, günün sonunda kendisiyle gönül rahatlığıyla hesaplaşabiliyorsa tamamdır, bitmiştir. Ne insanlar var her yerleri zehir gibi ama kendilerine aşıklar. Siz neden kendinize aşık olamayacakmışsınız?İnşallah ben de böyle düşünürüm bir gün :)
Sert yazmadiginizi dusunuyorum zira sertleseceginiz birsey yazmadim ona gore cevap verecegim.Kıllar yılalrdır var. Kortizonu iki aydır vuruluyorum. Kanıma karışmıypr sadece deri altına enjekte ediliyor. Anlamamanız normal bilmiyorsunuz çünkü
Kendimi giyinikken seviyorum ama soyununca aha diyoeum her şey gözüme batıyorİnsanın kendine yapacağı en büyük iyilik kendini olduğu gibi kabul etmek ve kusurlarıyla sevmek gibi geliyor. Çok zor asla kolay değil, belki bazılarına kolaydır ama pratik isteyen ve yıllar sonunda oturan bir şey bu bence. Kişi kendini sevince etrafına yaydığı enerji bile iyileşiyor, kan can geliyor ruhuna. İnsanın kalbinde kötülük yoksa, başkalarına bilerek zarar vermiyorsa, günün sonunda kendisiyle gönül rahatlığıyla hesaplaşabiliyorsa tamamdır, bitmiştir. Ne insanlar var her yerleri zehir gibi ama kendilerine aşıklar. Siz neden kendinize aşık olamayacakmışsınız?
Yok sert yazmadım bilinmeyen şeyler olduğu için çyle dedim.Sert yazmadiginizi dusunuyorum zira sertleseceginiz birsey yazmadim ona gore cevap verecegim.
Kortizonu eleyelim.
Endokrinoloji ve metabolizma bolumune gittiginizi varsayiyorum (bu bolumle evladim sebebiyle fazla hasir nesirim dolayisiyla neredeyse tum tahlillere hakimim) hormonlarinizada bakildigini yazmissiniz peki metabolik degerlerinize bakildi mi? Mesela sizden en az 2 tahlil kabi coklugunda idrar ornegi alindi mi?
Kadin dogumada gitmissiniz anladigim kadariyla bu sebeple hashimoto tiroidinide eliyorum, cildinizde sorun olduğunu yazmissiniz bobreklerinize hem goruntuleme yontemleri hem de kan ve idrar tahlilleriyle bakildi mi?
Peki ya karaciger degerlerinize bakildi mi?
Birde su yaralarinizin fazlasiyla koyulasarak kapanmasiyla alakali bir hastalik vardi su an adini unuttum bunu dermatoloji taniladi mi? (Kortizonu bu yuzden mi kullaniyorsunuz?)
Ekleme yaptigim icin mesaj tekrarı olustu.Yok sert yazmadım bilinmeyen şeyler olduğu için çyle dedim.
Endokrinolojiye de gittim o da hatta kadın doğuma aynı hastanede yönlendirdi. Metabolizmama bakıldı çünkü ben o dönem kilo alamıuorım diye gittim endokrinolojiye.
Böbreklerime de baktırıyorum sık sık çünkü sivilce için ilaç kullandım yakın zamanda. Sürekli ultrason çektiriyorum gibi bir şey.
Karacipere de ilaç sebepli sık bakılıyor.
Evet dermatoloji doktorum enjekte ediyor kortizonu içlerine zatwn. O tanı yıllar önce konuşmuştu ama yaptırmaya cesaret edemiyordum
Seyi sormayi unuttum.Yok sert yazmadım bilinmeyen şeyler olduğu için çyle dedim.
Endokrinolojiye de gittim o da hatta kadın doğuma aynı hastanede yönlendirdi. Metabolizmama bakıldı çünkü ben o dönem kilo alamıuorım diye gittim endokrinolojiye.
Böbreklerime de baktırıyorum sık sık çünkü sivilce için ilaç kullandım yakın zamanda. Sürekli ultrason çektiriyorum gibi bir şey.
Karacipere de ilaç sebepli sık bakılıyor.
Evet dermatoloji doktorum enjekte ediyor kortizonu içlerine zatwn. O tanı yıllar önce konuşmuştu ama yaptırmaya cesaret edemiyordum
Tek ayak cezası vermişler üyeye :/ size katılıyorum bir şey var ama ortaya çıkarabilen olmamış gibiSeyi sormayi unuttum.
Bobrek ustu bezlerinizede bakildi mi? Yani sizin anlattiginiz tuylenme erkek tipine benziyor diye soruyorum.
Bir sekilde testesteron salginizi tetikleyen birsey var gibi geliyor. Endokrinoloji hormonlariniza baktiginda enzimlerinizede bakti degil mi?
Çocukluğunuzdan beri böyle mi yoksa sonradan mı bu kadar kıllanma oldu? Birçok doktora gittiğinizi, tahlil yaptırdığınızı söylüyorsunuz kadın doğuma gittiniz mi? Yumurtalıklarınıza ultsaronla bakıldı mı?Merhaba.
Sık sık bu konulardan yakınan biri olarak geldim. Hep bana “seni seven öyle de sever” deniyor ama daha ben kendimi böyle sevemiyorum.
Bu durumda olan varsa diye dertleşmek istiyorum.
Vücudumda çokça siyah ve uzun kıl var. Yanak omuz karnım kaplı. Çenemde çıkmaya başladı. Meme ucumda upuzun valla söylemeye utanıyorum. Ve çeksem batıyor kessem elime geliyor diken gibi. Karnıma ağda yapsam boynuma kadar yapmam lazım yamalı gibi oluyor.
İğneliyi sordum yapan kadın bile önermedi göğüs ucuma. Hem de benim cilt sorunlarım var yaparsam daha betwr olur diye korkuyorum.
Yarın bir gün evlensem kendimi nasıl göstereceğim bilmiyorum. Kulak mememde bile var. Hormonlarım normal her şeyim normal. Doktorlar ilaç vermiyor o yüzden.
Ne yapacağım. Evlenmek bile istemiyorum erkekler böyle konularda çok dikkatli. Çok utanıyorum
Bedenini olduğu gibi sev seni seven böyle de sever lafına hiç inanmıyorum bu arada. Tamamen yalan. Mükemmel vücuda sahip olanların uydurduğu bir yalan. Seni gerçekten rahatsız eden bir durum varsa ve düzeltilebilecekse müdahale ettirirsin olur biter. Ufak tefek ve seni sen yapan şeyleri tabi ki olduğu gibi kabul edersin orası ayrı.
Alma firmasının xl lazer cihazi.Tabi buyrun