- 7 Ocak 2025
- 147
- 210
- 18
- Konu Sahibi Sunshine11111
Hiç şeker, unlu gıdaları bırakıp denediniz mi? Tüyler şeker yemeye bağlı olarak bile değişebiliyor. Yediklerinizle bir bağı var mı; bakın isterseniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylediğim şeyi başka tarafından algılamışsın. Kendini beğenmene engel olduğunu düşündüğün bir durum yoksa sen zaten kendini çok rahat, mutlu ve güzel hissedersin. Ama anormal bir durum varsa bir sağlık sorunu olabilecek kadar anormal ya da hayatını ciddi ciddi etkileyen işte o noktada müdahale ettirebilirsin. Yoksa sen kendini seviyorsan kendini beğeniyorsan kimseye laf düşmez. Benim lafım ciddi manada kıl problemi yaşayan birisine “yokbir şey yaptırma kendini böyle sev, seni seven böyle sevsin” diyen insanla. Senin kendini daha iyi hissedeceğin bir versiyonuna dönüşmeni istemeyen kişiye kızıyorum ben. Oturmuş tek tek bedeninle ilgili paylaşımda bulunmuşsun. Bu söylediklerin seni sen kendini sevdikten sonra çirkin yapmaz. Ya da ciddi sağlık sorunu yaşatmıyorsa müdahale gerektirmez. Ama konu sahibi ciddi bir kıl sorunu olduğunu söylüyor. Belki hormonal bir durum var ya da farklı bir şey.Yo valla mükemmel değilim
Bir gözüm büyük bir gözüm küçük
Hayko çepkin gibi ( ciddi)
Saçlarım keçi gibi her sabah yarım saat
Bebek saçlarım ile ugraşıyorum
Kendini olduğun gibi kabul etmek mukemmel insanlar için se evet ben mükemmelim
Birde şu bebek yaşım ile beraber şu tiple bir çok yakışıklı erkek çıkma teklifi etti reddettim hepsini
Evren hep öyledir kendisi nasıl görürsen öyle görürsün
İster inanın ister inanmayın
Kesinlikle katiliyorum yengec sana.doktorlara guvenmiyorum
devlet hastanesinde her 10 dakikada bir yeni randevu veriliyor. soru soranlar, tahlil gösterenler vs de cabasi. hicbir doktorun yeterince ilgilendigine inanmiyorum .
hele kadin doguma gittim normalmis dedigin yerde.
ben de cok kadin doguma gittim mesela bekarken. duzenli smear testi yaptirdim, her gidişimde alttan muayane oldum hep "hersey cok guzel" dendi. hormon testi verdim adetlerimin süresi kisaldi diye doktorum "olur öyle, degerlerin gayet iyi" dedi. evlenmeden önce de cocuk düşünmeden kist mist bir problemim varsa halledeyim diye gittim doktorum yine bakti harika dedi yollamak istedi . hormon testi bile istemedi.
KKdan ogrendigin icin amh talep ettim, sonradan hormon testi yaptirdim.
bir baktim degerlerim oldukca kötü. birkac sene önce harika denen hormon testime baktim enabizdan tek tek inceledim, fsh 10mus mesela. Olmamasi gereken bir rakam ama ne beni uyarmis, ne ekstra bir sey bakmis yollamis.
daha bugun kkdan bir hanımefendiyle konustum. o da cok doktora gitmesine ragmen cocuk icin denedigi zamanlarda pcos oldugunu öğrenmiş, yasi 30lardayken.
yani "cok doktora gittim hormondan degil" diye düşünme
kendi kendinin doktoru ol. tahlil sonuclarini chatgptye yukle mesela tek tek sor killanmamla bu ilgili mıdır diye, neye baktirmaliyim diye o seni yonlendirir "şuna da baktir, şu bölüme git, şu testi talep et" diye belki cozebilirsin
Hangisini kullandınızMutlaka yazilmistir butun yorumlari oluyamadim ama evde lazer cohazlarini denediniz mi? Ben onlarla epey azalttim, bir sure sonra tekrar cikar deniyordu, 9-10 sene oldu hala seyrek cikiyor. Ev tipi cihazlar o kadar yakmiyor
Oraya da lazer tutuyorlar.Yaptığım bişey yok hassas olduğu için pek bir şey önermiyorlar. Çok gözünüze batıyorsa makasla kısaltabilirsiniz:)
Ohoo benim 32 yaşında 2 gün gelmeye başladı.bazen düşünüyorum 3,5 sene sonra ne olacak diye? Ama doktora gidiyorum herşey çok ideal çıkıyor.kendim de araştirdim.erkek menapoz değerlerinden çok uzak.ben de anlamadım bu işi.Kesinlikle katiliyorum yengec sana.
Yas 42 amh degerim 0.31 ve fsh, estradiol
, lh degerlerim sorgulattigimda menapoz donemine giriste oldugumu soyluyor
Doktora soruyorum hayir gayet iyi diyor :)
Takviye kullaniyorum ve haliyle menapoz oncesinde gerekli onemler neyse almak istiyorum cunku farkindayim kendimin.
Regl dongum kisalmaya basladi, kanama oranim daha azalmaya ve regl suremin de 8 gunden 5-6 gune dustugunu goruyorum doktora anlatiyorum olabilir diyor.
O sebeble ben kendi kendimin doktoru olmaya calisiyorum ve bu sureci rahat atlatmak icin arastiriyorum.
Amann ne kaçırdın sanki? Kocayı da bulmuşsun.Valla takılacak şey değil ya, insanın elinde olan bir şey de değil her zaman. Ben de kısa sürede çok kilo aldım verdim ilerleyen yıllarda yeni çatlaklarım da çıktı selülit zaten genetik gibi çok küçük yaştan beri var. Aha şimdi hamileyim çatlaklar halay çekecek. Ne yapayım yani en fazla krem yağ sürerim onlar da canı isterse işe yarıyor. Bu arada göbeğin iki yanındaki çatlakları ben de beğeniyorum bir seksi geliyorlar gözüme hahahah
Az önce vücudum çatlatan geçilmiyor, her tarafım selülit dolu cart curt anlatan kadın hamileydi.Bedenini olduğu gibi sev seni seven böyle de sever lafına hiç inanmıyorum bu arada. Tamamen yalan. Mükemmel vücuda sahip olanların uydurduğu bir yalan. Seni gerçekten rahatsız eden bir durum varsa ve düzeltilebilecekse müdahale ettirirsin olur biter. Ufak tefek ve seni sen yapan şeyleri tabi ki olduğu gibi kabul edersin orası ayrı.
Lazere git.Özellikle siyah ve sert kıllarda çok iyi sonuç alınıyor.Ben kumral ve açık tenliyim ama ilginçtir kıllarım koyu renk ve sertti.Çok etkili sonuç aldım.Tüylerim tamamen bitti.Merhaba.
Sık sık bu konulardan yakınan biri olarak geldim. Hep bana “seni seven öyle de sever” deniyor ama daha ben kendimi böyle sevemiyorum.
Bu durumda olan varsa diye dertleşmek istiyorum.
Vücudumda çokça siyah ve uzun kıl var. Yanak omuz karnım kaplı. Çenemde çıkmaya başladı. Meme ucumda upuzun valla söylemeye utanıyorum. Ve çeksem batıyor kessem elime geliyor diken gibi. Karnıma ağda yapsam boynuma kadar yapmam lazım yamalı gibi oluyor.
İğneliyi sordum yapan kadın bile önermedi göğüs ucuma. Hem de benim cilt sorunlarım var yaparsam daha betwr olur diye korkuyorum.
Yarın bir gün evlensem kendimi nasıl göstereceğim bilmiyorum. Kulak mememde bile var. Hormonlarım normal her şeyim normal. Doktorlar ilaç vermiyor o yüzden.
Ne yapacağım. Evlenmek bile istemiyorum erkekler böyle konularda çok dikkatli. Çok utanıyorum
Gözümün kenarında çıkmış bugün, sabah da onu öpüp gitti. Çatladın mı?Dikkatli falan değiller ya.bekar adam mı var dünyada? En hilkat garibesi kişinin bile bir kısmeti oluyor.her şeyden bağımsız bir olay.gökten iniyor yani resmen.şimdi ben sedef hastasıyım eşim kendi elleriyle bakım yapıyor, yaralarımı öpüyor falan diyenler gelir.ya da 150 kiloyum eşim üstümden inmiyor cart curt diyen.yani demem o ki kısmetin varsa var bu hayatta yoksa da yok.nasıl göründüğünün nasıl biri olduğunun hiçbir önemi yok.sana kim inecek zamanı gelince göreceksin yani.ben şikayetçiyim güzel ve fit bir kadın olarak ama durumu bu yani.
Biliyorum lazer yapıyorlar ben yüzde denedim çok fazla artı tüylenmem. Küçük bir yerde yaşıyorum ve burdaki lazerler çok iyi değilOraya da lazer tutuyorlar.
Yüzde artıyor.niye hâlâ yapmaya devam ediyorlar bilmem.Biliyorum lazer yapıyorlar ben yüzde denedim çok fazla artı tüylenmem. Küçük bir yerde yaşıyorum ve burdaki lazerler çok iyi değil
Bence de öyle. Vücutta hiçbir şey sebepsiz olmuyor bir sebebi var ama ilk akla gelen seçenekler elendikten sonra araştırmaya devam eden doktor çok az.doktorlara guvenmiyorum
devlet hastanesinde her 10 dakikada bir yeni randevu veriliyor. soru soranlar, tahlil gösterenler vs de cabasi. hicbir doktorun yeterince ilgilendigine inanmiyorum .
hele kadin doguma gittim normalmis dedigin yerde.
ben de cok kadin doguma gittim mesela bekarken. duzenli smear testi yaptirdim, her gidişimde alttan muayane oldum hep "hersey cok guzel" dendi. hormon testi verdim adetlerimin süresi kisaldi diye doktorum "olur öyle, degerlerin gayet iyi" dedi. evlenmeden önce de cocuk düşünmeden kist mist bir problemim varsa halledeyim diye gittim doktorum yine bakti harika dedi yollamak istedi . hormon testi bile istemedi.
KKdan ogrendigin icin amh talep ettim, sonradan hormon testi yaptirdim.
bir baktim degerlerim oldukca kötü. birkac sene önce harika denen hormon testime baktim enabizdan tek tek inceledim, fsh 10mus mesela. Olmamasi gereken bir rakam ama ne beni uyarmis, ne ekstra bir sey bakmis yollamis.
daha bugun kkdan bir hanımefendiyle konustum. o da cok doktora gitmesine ragmen cocuk icin denedigi zamanlarda pcos oldugunu öğrenmiş, yasi 30lardayken.
yani "cok doktora gittim hormondan degil" diye düşünme
kendi kendinin doktoru ol. tahlil sonuclarini chatgptye yukle mesela tek tek sor killanmamla bu ilgili mıdır diye, neye baktirmaliyim diye o seni yonlendirir "şuna da baktir, şu bölüme git, şu testi talep et" diye belki cozebilirsin
fsh ve amh degerin ne, enabizdan bakip yazsanaOhoo benim 32 yaşında 2 gün gelmeye başladı.bazen düşünüyorum 3,5 sene sonra ne olacak diye? Ama doktora gidiyorum herşey çok ideal çıkıyor.kendim de araştirdim.erkek menapoz değerlerinden çok uzak.ben de anlamadım bu işi.
Benim 7.13 falandı daha baktıralı çok olmadı.amh a bakmadı pahalı diye.internetten benim yaş aralığıma bakınca ortalama içinde görünüyor.o da normal çıkar ama bence çünkü diğer hormonlardan da aşağı yukarı anlaşiliyormuş.evlenmişsin çocuk düşünüyor musun?fsh ve amh degerin ne, enabizdan bakip yazsana
ustte dedigim gibi ben de adet azalmasıyla gitmistim yillar once . orada kabak gibi fsh 10 yazmasina ragmen doktorum hersey cok guzel dedi yolladi
devlet hastanelerinde bedava aslinda.Benim 7.13 falandı daha baktıralı çok olmadı.amh a bakmadı pahalı diye.internetten benim yaş aralığıma bakınca ortalama içinde görünüyor.o da normal çıkar ama bence çünkü diğer hormonlardan da aşağı yukarı anlaşiliyormuş.evlenmişsin çocuk düşünüyor musun?