Kendinden küçük bir erkekle sağlıklı iliski sürdürülür mu ?

Guldem2626

Gri kaldım ben bu düşte
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
72
44
3
Selamlar. Ben orta yasin üzerinde bir bayanim.Eşimden ayrıldım. Uygun biri karşıma çıkarsa ikinci bir evlilik düşünüyorum. Bu konuda karşıma çıkanlar tanistiklarim oluyor. Sorun şu ki.Kendi yaşımda ya da benden büyük erkeklerle anlaşamıyorum. Görünüş olarak da yaşımın çok altında gösterdiğimi söylüyorlar. sanırım ruh olarak da biraz gerilerde kalmışım.o yüzden de yaşı benden küçük olan erkeklerle daha iyi uyum sağlıyorum. sizce böyle biriyle tanışıp evlilik sağlanabilir mi.üyeler arasında ya da çevrenizde bu tür beraberlik yaşayan ve memnun olan var mı. görüşlerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

Bence karşınıza çıkanlar doğru insanlar değilmiş.
Sizden küçük biriyle olmanızı önermem sorun yaşarsınız.
Doğru insanlar da oldu.Ama çoğu da kendini bana uygun görmedi.önerin için teşekkürler@Migim

Ayyynı ben..Ben de bı dertten muzdaribim.Bir de görüntüye genç görünmeye önem de veriyorum.
Hiç uygun adayla karşılaşmıyorum.Görücü usulü de çok nadir tanıştıran oluyor.Göz göre göre hiç yoktan böyle kalacam.Nasıl mümkün olmaz bana göre biri.Allah beni eşsiz mi yaratmış.İçim ısınsın yeter bari şunlar şunlar kalsın diyorum.Öyleleri de beni istemiyor.İçim ısınmadan da olmuyor.

İkinci evliliğini yapanlar nasıl yaptı yazsalar arkadaşlar..

Son düzenleme:
Yedi yaş sonrası sıkıntı bana göre..Benim karşıma on- oniki -onbeş yaş küçükler çıkıyor.Onlar için bukadar da esnetemem.Oha yani.Elalem güler.Yada sonu aldatma olur..Onlar da istemez zaten eğlenme peşinde olurlar.

erkeğin yaşı önemli yani 20 22 yaş erkek toydur çocuktur bişey çıkmaz ama misal 30larında bir erkekle gayet de güzel bir evlilik yapabilirsin.
bizim böyle erkek büyük olur gibi kalıplardan sıyrılmamız lazım.

senin eğlenme hakkın yok mu niye sadece erkek eğlenmek ister gibi tavırdasın?

erkekler gec olgunlasıyor ama bir kadının kendinden kucuk yasta erkekle evlilik surdurmesi daha zor gibi geliyor bana birkac yas neysede daha fazlası benim tercihim olmazdı

Benimle aynı durumda olan biriyle karşılaştığıma çok sevindim. görünüş olarak evet yaşımdan on yaş falan gerilerde gösterdiğimi söylüyorlar.çok fazla öyle süslenen biri değilim ama kiloma giyimine falan dikkat ediyorum. yapı olarak da sanki birax çocuk ruhluyum . sanırım o yüzden pek anlaşamıyorum yasitlarimla. aynen ben de kendimi çok zorluyorum. kendi yaşımda yada bikaç yaş büyük birileriyle anlayabilmek için. Böyle bir kaç kişiyle tanışma amaçlı görüştüm.ama çok konuşkan biri olmama rağmen o kişinin yanında konuşacak şey bulamıyorum. ona uymaya çalışıyorum sıkılıyorum. Öyle de çok samimi olmuyor.zaten dediğim gibi.aynı yaşta bile olsa erkekler 35ten sonra çok hızlı çöküyor lar . o yüzden benden on yaş büyük gibi duruyor. çoğu kendini bana uygun görmüyor. veya başka nedenlerle görüşme kesiliyor .

Aslında elalem ne der konusuna fazla takılmamak lazım.ben sizin yaşınızı bilmiyorum benden daha gençsiniz muhtemelen. o yüzden de mesela sizden 12 yas küçük biri 20 25 yaşlarındaysa o yaşlar erkeklerin henüz olgunlaşmadigi dönemler.benim için ise 10 yaş küçük bile olsa belli bi olgunluğa gelmiş oluyor.hatta evlenip bosanmis çocuk sahibi falan da olabiliyor. Önemli olan karakterinin düzgün olmasi ve diğer mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi karşılıklı anlasabilmek.evlenmeden birliktelik yaşanırsa bu konu çok sorun olmaz ama benim için bu tür bi iliski ters.Ben illa ki evlilik istiyorum. o yüzden tam bu noktaya kadar gelse bile burda sorun çıkabilir. henüz bu noktaya kadar geldiğim kimse olmadı gerçi :)

Bana 3 yaş bile çok gelir gibime geliyor.
Evlenmeden önce benden 3 yaş küçük bir erkek arkadaşım olmuştu.
Birbirimizden çok hoşlanmıştık,kariyer,maddiyat sıkıntısı da olmadığı halde yok yürütemedik.
Gerçekten hayaller ve beklentiler çok farklı oluyor.
Olgun erkek candır diyenlerdenim.

Yapmayın gözünüzü seveyim,kadınları bu kadar kraliçeleştirmeyelim.
Kadınlar da çok çabuk çöküyor.
Siz karşıdan genç görünseniz de insanın yaşadıkları ve yaşı direkt simasına vuruyor.
Acele etmemenizi,kendinize uygun biriyle görüşmenizi önerebilirim.
Tipe bakmanız da listede son madde bile olmamalı bence.

Zaten acele etmiyorum. Ve inanın gerçekten de olursa yaşıma uygun biri olsun diye umut ediyorum.kadınları kraliçeleştirmek değil. gerçekten gördüğüm bu.tabu ki bu benim fikrim ve görüşüm. tip konusu da her ne kadar listemde zaten yer almasa da insanın içinin isinmasi diye bir şey var.yaş kaç olursa olsun o sıcaklığı duymadan iletişim olmuyor. Bana özel bi durum olabilir. dediğim gibi sadece benim görüşlerim bunlar. önerileriniz icinteswkkurler ayrıca. @ Laale

Rica ederim.
Zaten iç ısınması konusunda haklısınız,ona bir lafım yok.
Ben sadece davulun dengi dengine çalmasıyla mutlu olacağına inanırım.

neden olmasın ? pek çok örneğini görüyoruz bunu yaşayıp mutlu olanların. bence kendinizi kalıplarla sınırlandırmayın.

Aynen düşüncenize katılıyorum.erkek eğer otuz yaşını geçmişse ya da garanti olsun 35 ı geçmişse, artık kadının ondan büyük olması bence sorun olmuyor. olmamalı ya da.kadın ne kadar olgun olursa olsun duygularıyla hareket ettiği için bir tarafı hep çocuk kalıyor. erkek de ne kadar yaşı genç olursa olsun mantığıyla hareket ettiği için yaşından daha olgun olabiliyor. aslında bu noktada da yaş farkı dengeleri yor. Ben öyle gözlemledim.ama çevre faktörü her zaman var. onu aşmak çok zor.ben bu konuda biraz gözü karayim heralde.yeter ki benim kadar gözü kara biri ciksin karşıma.

Ortada fol yok yumurta yok var mı böyle çıtır erkek arkadaş adayınız da konu açtınız? :)

Çok fazla yaş farkı olmadıkça sorun olacağını düşünmüyorum. 10-12 yaş gibi farklar çok fazla bence, kadın büyük olsa da erkek büyük olsa da bu kadar fark fazla geliyor. Bu fark yaş ilerledikçe ortaya çıkıyor ve sorunlar başlıyor. Ama 3-5 yaşın lafını yapıyorsak eğer bence farketmez, önemli olan anlaşabilmek uyumlu olabilmek gerisi boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…