Kendinden küçük erkekle evlilik?

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam,
Bundan 3 yıl önce internette tanıştık,ben ondan 9 yaş büyüktüm,ben 36 o 27 yasında suan
ilk 1 sene aşkla geçti sonra seni sevmiyorum dost kalalım dedi kaldık,hergün görüşmeye devam ettik,kavgalarımız da çok oldu ama ayrılmadık
Hikaye bundan sonra başladı
Geçen sene trafik kazasında kardeşimi kaybettim
Benle daha çok ilgilenmeye başladı ve sonunda beni sevdiğini söyledi
Kavgalarımız hala şiddetli devam ediyor,ama ayrılamıyoruz,yaş sorun,benim anneme ve yiğenlerime bakma mecburiyetim var ama hep yanımda,yorumlarınızı bekliyorum bu aşkla ilgili,geleceği var mı sizce?

Öncelikle başınız sağ olsun. Yaşın bir önemi olduğunu düşünmüyorum ben ama sizi gerçekten sevdiğini hissedebiliyor musunuz.?

Kız kardeşim kendisinden 9 yaş küçük birisi ile evli canım, o zamanlar kendisi 32 eşi 23 yaşındaydı, çok iyi giden bir evlilikleri var 2 yasindada bir yeğenim var. Ama ben yapamazdım ara ara davranışları enişte beyin bana çok çocuksu geliyor sonra düşünüyor aslında yaşına göre davranıyor biz ondan oldukça büyük olduğumuz için bize öyle geliyor (ben 42 yaşındayım).ailem hiçbir zaman yadirgamadi kardeşim sevdiği için hiç sorun etmediler dünürlerde aynı şekilde.

Evlilikte önemli olan yaş değil karakterdir. Sevgi saygı olduktan , Değer verdikten ve değer gördükten sonra gerisi sadece bir rakamdan ibaret.

Selam,
Bundan 3 yıl önce internette tanıştık,ben ondan 9 yaş büyüktüm,ben 36 o 27 yasında suan
ilk 1 sene aşkla geçti sonra seni sevmiyorum dost kalalım dedi kaldık,hergün görüşmeye devam ettik,kavgalarımız da çok oldu ama ayrılmadık
Hikaye bundan sonra başladı
Geçen sene trafik kazasında kardeşimi kaybettim
Benle daha çok ilgilenmeye başladı ve sonunda beni sevdiğini söyledi
Kavgalarımız hala şiddetli devam ediyor,ama ayrılamıyoruz,yaş sorun,benim anneme ve yiğenlerime bakma mecburiyetim var ama hep yanımda,yorumlarınızı bekliyorum bu aşkla ilgili,geleceği var mı sizce?
Evlenmeniz sart degilse surer. Ta ki delikanli eevlenmek isteyene kadar. Sececegi kisi ssiz olur musunuz bilmiyorum.

neden olmasın kendinden büyük kadınlara ilgi duyan erkekler cok fazla

Ben de benzer bir durumdayım. 6 ay önce karşıma çıktı ve benden 4 yaş küçük. İlk başlarda benden yaşını gizledi ama sonra sevdiğim için yaptım dedi. Senin için yaş çok önemliydi bu yüzden yaptım dedi. O hiç sorun etmiyor. Ailesi sen etmiyor. Ama ben yaş önemli mi değil mi karar veremiyorum. Bir sürü problem yaşıyoruz. Acaba daha olgun bir insan olsaydı bunları Yaşar mıydık diye düşünüyorum bazen.

Ben de benzer bir durumdayım. 6 ay önce karşıma çıktı ve benden 4 yaş küçük. İlk başlarda benden yaşını gizledi ama sonra sevdiğim için yaptım dedi. Senin için yaş çok önemliydi bu yüzden yaptım dedi. O hiç sorun etmiyor. Ailesi sen etmiyor. Ama ben yaş önemli mi değil mi karar veremiyorum. Bir sürü problem yaşıyoruz. Acaba daha olgun bir insan olsaydı bunları Yaşar mıydık diye düşünüyorum bazen.

Sizin yaş farkınız azmış en azından,bizim çok fazla,yerinizde olsam hiç düşünmezdim

Kız kardeşim kendisinden 9 yaş küçük birisi ile evli canım, o zamanlar kendisi 32 eşi 23 yaşındaydı, çok iyi giden bir evlilikleri var 2 yasindada bir yeğenim var. Ama ben yapamazdım ara ara davranışları enişte beyin bana çok çocuksu geliyor sonra düşünüyor aslında yaşına göre davranıyor biz ondan oldukça büyük olduğumuz için bize öyle geliyor (ben 42 yaşındayım).ailem hiçbir zaman yadirgamadi kardeşim sevdiği için hiç sorun etmediler dünürlerde aynı şekilde.
Eniştenizin gözü dışarda mı?ne biliyim zamanla öyle olur diyenler oluyor,bir de evlenme sebepleri sadece aşk mı,maddi konular falan sebep oldu mu bu evliliğe,kızkardeşinizi seçme sebebi nedir?

Eniştenizin gözü dışarda mı?ne biliyim zamanla öyle olur diyenler oluyor,bir de evlenme sebepleri sadece aşk mı,maddi konular falan sebep oldu mu bu evliliğe,kızkardeşinizi seçme sebebi nedir?
Yok canım çok şükür kardeşime çok sadık. Enistemiz Türkiye de iyi bir otelde Manager olarak çalışıyordu ailesinin durumuda iyi sayılır tatilde kardeşimle tanismislar. Daha sonra ilk başta Türkiye de yaşamayı denediler ama kardeşim pek ayak uyduramadi daha sonra Almanya ya geldiler kardeşim çalışmıyor yeğenime bakıyor Enistemiz burada bir otelde aynı işini yapıyor.yani çok mutlular.

Olabılır neden olmasınki? Erkek yada kadın büyük olabılır normal artık

Olabilir bencede gerçek sevgi varsa arada. Karakterle alakalı olsa da benim eşim benden 1 yaş küçük ve bazen çocuksu olduğunu düşünüyorum.:KK31:Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor.

Back
X