kendinden zorla nefret ettirdi yani

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
Merhaba kizlar :-) yine sinir oldum kk ya konu acip fikir aliyim dedim 6 yillik bir iliskim var sevgilim benim ilk askim ailesi ilede tesaduf eseri tanistik neyse gorusmeye basladik bir sorun oldugunda hemen. Beni ararlar iste kizim nasilsin filan iste e... okulu mu birakmak istiyor flan gibi sorular filan sorarlar yani sevgilimden ogrenemediklerini benden ogrenmeye calisirlar ben bi gsm operatorunde calisiyordum bir donem. Sevgilim ve ablasida fatura yatirmaya geldiler bende ekrana numarayi giriyordum kiz dediki aa saatin ne guzelmis bende cikarip verdim baksin diye sevgilim yeni yil hediyesi almisti kiz o anda dediki aa senin kollarin ne kadar inceymis senin annen sana yemek vermiyor mu dedi bende bisey demedim evet biliyoruz kolum ince bozuldum o arada kilo almaya calisiyordum sinirlerim bozuldu sevgilim araya girdi insanlar boyle seyler konusmaktan rahatsiz olurlar askim sen rahatsiz misin dedi bende yok neden rahatsiz olayim filan dedim ama yanaklarim alev alev oldu bunlar gitti birlikte calistigim arkadasim bu kiz seni kiskaniyor mu ne dedi yok dedim ne alaka arabaya binince sevgilim demiski kiz bozuldu niye oyle dedin ablasi gulmus ne var bunda saka yaptim demis ama bence boyle sey soylenmemeli kizlar o kadar samimi degiliz ki arkadas miyiz allah askina insan arkadasina soyler bunu aradan bir kac gun gecti ben ozur bekledim tabi gelmedi bana msj atmis senden birsey istiyebilir miyim bende tabi dedim saatinin marka ve kodunu verir misin nisanlima aldiricamda dedi bende verdim ama sinir oluyorum bu kiza yaa soylenecek yapilacak sey mi bu sizce kizla arama mesafe koyup her attigi mesaja cvp yazmamayi dusunuyorum daha evlenmeden yuz goz olduk kizla bence kizlar ya sinir olmaya basladim malesef siz ne dusunuyorsunuz

Son düzenleme:
Merhaba kizlar :-) yine sinir oldum kk ya konu acip fikir aliyim dedim 6 yillik bir iliskim var sevgilim benim ilk askim ailesi ilede tesaduf eseri tanistik neyse gorusmeye basladik bir sorun oldugunda hemen. Beni ararlar iste kizim nasilsin filan iste e... okulu mu birakmak istiyor flan gibi sorular filan sorarlar yani sevgilimden ogrenemediklerini benden ogrenmeye calisirlar ben bi gsm operatorunde calisiyordum bir donem. Sevgilim ve ablasida fatura yatirmaya geldiler bende ekrana numarayi giriyordum kiz dediki aa saatin ne guzelmis bende cikarip verdim baksin diye sevgilim yeni yil hediyesi almisti kiz o anda dediki aa senin kollarin ne kadar inceymis senin annen sana yemek vermiyor mu dedi bende bisey demedim evet biliyoruz kolum ince bozuldum o arada kilo almaya calisiyordum sinirlerim bozuldu sevgilim araya girdi insanlar boyle seyler konusmaktan rahatsiz olurlar askim sen rahatsiz misin dedi bende yok neden rahatsiz olayim filan dedim ama yanaklarim alev alev oldu bunlar gitti birlikte calistigim arkadasim bu kiz seni kiskaniyor mu ne dedi yok dedim ne alaka arabaya binince sevgilim demiski kiz bozuldu niye oyle dedin ablasi gulmus ne var bunda saka yaptim demis ama bence boyle sey soylenmemeli kizlar o kadar samimi degiliz ki arkadas miyiz allah askina insan arkadasina soyler bunu aradan bir kac gun gecti ben ozur bekledim tabi gelmedi bana msj atmis senden birsey istiyebilir miyim bende tabi dedim saatinin marka ve kodunu verir misin nisanlima aldiricamda dedi bende verdim ama sinir oluyorum bu kiza yaa soylenecek yapilacak sey mi bu sizce
Kırılmakta çok haklısın ama özür falan bekleme bence, çünkü özür dilemez.
Bende zayıfım ve benim de bileklerim ince, bazı ortamlarda henüz tanımadığım insanlar bile bana söylüyor bunu... Bende kırılıyorum ama yapacak bir şey yok, umursama bence

sana bunu diyen ız nasıldı kilolu filan mı? :) hayatın her döneminde böle moral bozan insanlar cıkıyor hiç sıkma canını:ssz:

Kırılmakta çok haklısın ama özür falan bekleme bence, çünkü özür dilemez.
Bende zayıfım ve benim de bileklerim ince, bazı ortamlarda henüz tanımadığım insanlar bile bana söylüyor bunu... Bende kırılıyorum ama yapacak bir şey yok, umursama bence

Ben ona aa basenlerin genis kollarin ne kalin desem ne der acabaa merak ediyorum :-)

sana bunu diyen ız nasıldı kilolu filan mı? :) hayatın her döneminde böle moral bozan insanlar cıkıyor hiç sıkma canını:ssz:

Zayif degil oda kollari kalin mesela annem duysa ne cok uzulur yazik

Zayif degil oda kollari kalin mesela annem duysa ne cok uzulur yazik

heehh bak ondan olabilir tamam ben de kiloluyum ama bak böle olunca sanırım bazı insanlarda takıntı oluyor ve kendinden zayıf insanlara bi kulp bulup onu bu şekilde üzmeye çalışıyor :34: o da sanırım bu karakterde biri

bence abartiyorsun saka yapmis, yapmadiysa bile takilacak bir durum yok ortada he deyip gecseydin :))

Boşver bu konuya hiç takma, umrunda değilmiş gibi davran.
Tekrar bu konuyu açarsa hiç "zaten kilo almaya çalışıyorum" falan deme.
Ben halimden memnunum vala de :34:
Diğer türlü zayıf yönünü bulduğunu düşünür sürekli burdan vurur seni.
Ona bu kozu verme, mesafeli ol.

bende bu konularda niye alıngan olunur onu anlamam hiç

bende zayıfımdr ama parmaklar ve bılekler ayrı bır zayıf şimdiye kadar bu konudaa 1000 tane yorum almısımdır ama hiç bozarıp kızardıgımı hatırlamam..

eğer halınızden memnunsanız gülün geçin sanki kendi kainat güzeli:)

heehh bak ondan olabilir tamam ben de kiloluyum ama bak böle olunca sanırım bazı insanlarda takıntı oluyor ve kendinden zayıf insanlara bi kulp bulup onu bu şekilde üzmeye çalışıyor :34: o da sanırım bu karakterde biri

bende böyle düşündüm ama gıcıkta oldum yaa:)

bende bu konularda niye alıngan olunur onu anlamam hiç

bende zayıfımdr ama parmaklar ve bılekler ayrı bır zayıf şimdiye kadar bu konudaa 1000 tane yorum almısımdır ama hiç bozarıp kızardıgımı hatırlamam..

eğer halınızden memnunsanız gülün geçin sanki kendi kainat güzeli:)

ya canım bende bir sürü yorum alıyorum annemin bı arkadaşı var kilo aldığım halde her görüşemye zayıfllamıssın diyip duruyor annemle gülüyoruz artık :) ama şimdi kızın kardeşiyle evlilik hayalleri kuruyoruz allah kısmet eder bi sorun çıkmazsa evlenicez ne gerek var müstakbel geline böyle bir şey demeye :) zaten o söyledi diye gıcık oldu yoksa herkes dio

ahah bana "ne kadar zayıfsın kırılcaksın yakında" diyen arkadaşıma "sen de çok şişmişsin canım ya bu ne hal" dedim hiç birşey diyemedi valla yapana yapıcaksın aslında :)

böyle bir şey daha duyarsam ima bile ederse bende gelinliğin seni bıraz sıkmışmı ne resimlerini facede gördüm dicem:)

Boşver bu konuya hiç takma, umrunda değilmiş gibi davran.
Tekrar bu konuyu açarsa hiç "zaten kilo almaya çalışıyorum" falan deme.
Ben halimden memnunum vala de :34:
Diğer türlü zayıf yönünü bulduğunu düşünür sürekli burdan vurur seni.
Ona bu kozu verme, mesafeli ol.

bencede bende öyle düşünüyorum her giydiğim yakışıyor yanlarımdan yağ sarkmıyor dicem bişey derse:)

Bende çok zayıf olanlardanım :) kayınvalide adayımla iftar yemeğinde tanışmıştım sürekli şunu da ye bunu da ye deyip duruyordu bende sağolun doydum artık daha fazla yiyemem dediğimde "yesen bi tarafından belli olur zaten" demişti :D tabi bende başta bi bozulmuştum kötü olmuştum ama annemde bana hep aynısını der o da bi anne sonuçta çok büyütmedim. Hala söyler söyler güleriz erkek arkadaşımla :)

Bende çok zayıf olanlardanım :) kayınvalide adayımla iftar yemeğinde tanışmıştım sürekli şunu da ye bunu da ye deyip duruyordu bende sağolun doydum artık daha fazla yiyemem dediğimde "yesen bi tarafından belli olur zaten" demişti :D tabi bende başta bi bozulmuştum kötü olmuştum ama annemde bana hep aynısını der o da bi anne sonuçta çok büyütmedim. Hala söyler söyler güleriz erkek arkadaşımla :)

hahah ay çok fena olmuş valla iki yıl önce idi sanırm beni eve iftar yemeğine davet etmişleri ilk defa babasıyla görüşecektik masaya oturduk yazık kv adayım saolsun bir sürü şey yapmış çorbayı içtim bana bi garibim heycandanmı neyden anlamadım midem bulanıyordu kadında sürekli tabağımı dolduruyor çok özür dilerim ama masadan telime bakıyım diye kalkmasam masada çok kötü şeyler olacaktı kendime zor gelmiştim kadın hiç bişey yemedin diyip durdu ben nasıl dua ettim masada kusmadım diye:)

Ya ben cidden anlamadım bu kadar sinir yapacak ne demiş ki:26:
Bu annen sana yemek yedirmiyo mu esprisi diyeyim çok fazla söylenen artık kalıplaşmış bi'cümle yani.
Kardeşinin sevgilisi olduğu için sıcak durmak da istemiş olabilir.
Bence boştan yere canını sıkma devamı gelirse ozaman düşünürsün.
Benim de eski sevgilimin annesi ay nasıl zayıfsın yemek yedirmiyolar mı sana az daha ye lütfen demişti bi'an aklımdan sinirlenmek geçmemişti çook tatlı bi'kadındı oğlundan ayrıldığımdan çok annesinin kayınvalidem olmayacağına üzülmüştüm:37:

Back
X