merhaba kizlar

yine sinir oldum kk ya konu acip fikir aliyim dedim 6 yillik bir iliskim var sevgilim benim ilk askim ailesi ilede tesaduf eseri tanistik neyse gorusmeye basladik bir sorun oldugunda hemen. Beni ararlar iste kizim nasilsin filan iste e... Okulu mu birakmak istiyor flan gibi sorular filan sorarlar yani sevgilimden ogrenemediklerini benden ogrenmeye calisirlar ben bi gsm operatorunde calisiyordum bir donem. Sevgilim ve ablasida fatura yatirmaya geldiler bende ekrana numarayi giriyordum kiz dediki aa saatin ne guzelmis bende cikarip verdim baksin diye sevgilim yeni yil hediyesi almisti kiz o anda dediki aa senin kollarin ne kadar inceymis senin annen sana yemek vermiyor mu dedi bende bisey demedim evet biliyoruz kolum ince bozuldum o arada kilo almaya calisiyordum sinirlerim bozuldu sevgilim araya girdi insanlar boyle seyler konusmaktan rahatsiz olurlar askim sen rahatsiz misin dedi bende yok neden rahatsiz olayim filan dedim ama yanaklarim alev alev oldu bunlar gitti birlikte calistigim arkadasim bu kiz seni kiskaniyor mu ne dedi yok dedim ne alaka arabaya binince sevgilim demiski kiz bozuldu niye oyle dedin ablasi gulmus ne var bunda saka yaptim demis ama bence boyle sey soylenmemeli kizlar o kadar samimi degiliz ki arkadas miyiz allah askina insan arkadasina soyler bunu aradan bir kac gun gecti ben ozur bekledim tabi gelmedi bana msj atmis senden birsey istiyebilir miyim bende tabi dedim saatinin marka ve kodunu verir misin nisanlima aldiricamda dedi bende verdim ama sinir oluyorum bu kiza yaa soylenecek yapilacak sey mi bu sizce kizla arama mesafe koyup her attigi mesaja cvp yazmamayi dusunuyorum daha evlenmeden yuz goz olduk kizla bence kizlar ya sinir olmaya basladim malesef siz ne dusunuyorsunuz