kendinden zorla nefret ettirdi yani

Ya ben cidden anlamadım bu kadar sinir yapacak ne demiş ki:26:
Bu annen sana yemek yedirmiyo mu esprisi diyeyim çok fazla söylenen artık kalıplaşmış bi'cümle yani.
Kardeşinin sevgilisi olduğu için sıcak durmak da istemiş olabilir.
Bence boştan yere canını sıkma devamı gelirse ozaman düşünürsün.
Benim de eski sevgilimin annesi ay nasıl zayıfsın yemek yedirmiyolar mı sana az daha ye lütfen demişti bi'an aklımdan sinirlenmek geçmemişti çook tatlı bi'kadındı oğlundan ayrıldığımdan çok annesinin kayınvalidem olmayacağına üzülmüştüm:37:

ayy canım :) o aralar birlikte çalıştığım arkadaşımda zayıftı birlikte kilo alma çalışmalarına başlamıştık öyle duyuncada resmen küfür etmiş gibime geldi o kadar sinir oldum anla durumu:)

ayy canım :) o aralar birlikte çalıştığım arkadaşımda zayıftı birlikte kilo alma çalışmalarına başlamıştık öyle duyuncada resmen küfür etmiş gibime geldi o kadar sinir oldum anla durumu:)

Anladııım:9:
Olsun ama hemen kötü niyetli demiş gibi algılama bence yani bundan sonra ona karşı negatif yükleme kendini gidişata bak ki canın sıkılmasın:)

Baktın hep böyle ozaman zaten mesafe koyarsın:31:

Halet-i ruhiyeni anlamaya çalışıyorum ama ııı ıhhh olmuyor , yıllardır '' sen bu ara yine kilo mu aldın ? '' sözlerini duyan bir kadın olarak benim için tılsımlı sözler bu yazdıkların ........bileklerin ne kadar ince :31::31::31:

Bence şimdiden gard almaya başlama , mesafe koymak istiyorsan da bunun sebebi bu olay olmasın , genel olarak sevgili ailesi ile mesafe iyidir zaten , ilk günden evimizin kızı olmaya gerek yok :34:

Halet-i ruhiyeni anlamaya çalışıyorum ama ııı ıhhh olmuyor , yıllardır '' sen bu ara yine kilo mu aldın ? '' sözlerini duyan bir kadın olarak benim için tılsımlı sözler bu yazdıkların ........bileklerin ne kadar ince :31::31::31:

Bence şimdiden gard almaya başlama , mesafe koymak istiyorsan da bunun sebebi bu olay olmasın , genel olarak sevgili ailesi ile mesafe iyidir zaten , ilk günden evimizin kızı olmaya gerek yok :34:

bende masefe koymak istemiyorum yani onlara gıcık olmak istemiyorum çünkü aile evlilikte çok önemli sevmek istiyorum evlendi kız görüşmedik sonra sevgilime sömestır tatilinde görüşelim demiş :)

tek sorunun buysa bence birazda problemi kendinde ara.. Daha bismillah dur bakalım bbunun sözü nişanı evliliği var.. herkesin fikri düşüncesi sana zıt olacak sen isteyeceksin onlar istemeyecek bunlar doğal süreçlerdir ve sen öyle basit bir konuda bunları söylüyorsan k.bakma ileride işin zor..

Kıskanıyor olabilir yada herkesle samimi olmaya çalışan sıcakkanlı biri olabilir .
Bana patavatsızlık var biraz gibi geldi .
Çok umursama, sevgilin anlayışlı biriymiş sormuş .

merhaba kizlar :-) yine sinir oldum kk ya konu acip fikir aliyim dedim 6 yillik bir iliskim var sevgilim benim ilk askim ailesi ilede tesaduf eseri tanistik neyse gorusmeye basladik bir sorun oldugunda hemen. Beni ararlar iste kizim nasilsin filan iste e... Okulu mu birakmak istiyor flan gibi sorular filan sorarlar yani sevgilimden ogrenemediklerini benden ogrenmeye calisirlar ben bi gsm operatorunde calisiyordum bir donem. Sevgilim ve ablasida fatura yatirmaya geldiler bende ekrana numarayi giriyordum kiz dediki aa saatin ne guzelmis bende cikarip verdim baksin diye sevgilim yeni yil hediyesi almisti kiz o anda dediki aa senin kollarin ne kadar inceymis senin annen sana yemek vermiyor mu dedi bende bisey demedim evet biliyoruz kolum ince bozuldum o arada kilo almaya calisiyordum sinirlerim bozuldu sevgilim araya girdi insanlar boyle seyler konusmaktan rahatsiz olurlar askim sen rahatsiz misin dedi bende yok neden rahatsiz olayim filan dedim ama yanaklarim alev alev oldu bunlar gitti birlikte calistigim arkadasim bu kiz seni kiskaniyor mu ne dedi yok dedim ne alaka arabaya binince sevgilim demiski kiz bozuldu niye oyle dedin ablasi gulmus ne var bunda saka yaptim demis ama bence boyle sey soylenmemeli kizlar o kadar samimi degiliz ki arkadas miyiz allah askina insan arkadasina soyler bunu aradan bir kac gun gecti ben ozur bekledim tabi gelmedi bana msj atmis senden birsey istiyebilir miyim bende tabi dedim saatinin marka ve kodunu verir misin nisanlima aldiricamda dedi bende verdim ama sinir oluyorum bu kiza yaa soylenecek yapilacak sey mi bu sizce kizla arama mesafe koyup her attigi mesaja cvp yazmamayi dusunuyorum daha evlenmeden yuz goz olduk kizla bence kizlar ya sinir olmaya basladim malesef siz ne dusunuyorsunuz

canım sen neden bozuldun ki orda hiç çaktırmıcaksın ona..kız dediğin nadir kibar olur boğazını tutar biraz bi bayanın beli ve bilekleri ince olmalı zaten deseydin keşke..böylelerin ağzının payını vermek lazım.aranı bozma ama o böyle yüzsüz yüzsüz konuşursa birdaha laf sok sende ona.

Back
X