- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Ben bu hislerden kurtulmak için terapi aldım. Çok işime yaradı tavsiye ederimKendimi çok değersiz hissediyorum kızlar. Kendime nasıl değer verip hayatımın ilk sırasına koyabilirim. Hayatımı sürekli başkalarına göre düzenliyorum o karın mutlu olacağı şekilde planlıyorum kendim istediğim gibi istediğim şekilde yaşayamıyorum. Bu hislerden nasıl kurtulabilirim.
Tahmini kaç seansta işe yaramaya ve iyi hissetmeye başladınızBen bu hislerden kurtulmak için terapi aldım. Çok işime yaradı tavsiye ederim
You tubeda videolar var bu konularla ilgili onlarida izleyebilirsin faydası olur.
Ailemden baskı görmedim ama evde anne baba eksikliği olunca hep onların görevini edinip fazla sorumluluk aldım sanırım birse eski ilişkimden kalma bir özellik sanırımSebep ne acaba. Yani sen neden başkalarına öncelik veriyorsun, acaba çocukken ailen seni çok mu baskıladı, çok sert bi anne/baba mı vardı, gözlerine girmek, bi aferin alabilmek için mi uğraştın bunları düşünmek lazım. Çok ileri boyutta ise tabii ki terapi almak gerekir ama YouTube'da falan da faydalı videolar var bununla alakalı.
İzliyorumPsikolog Tülay kök videoları izlemenizi öneriyorum, size çok iyi gelecek.
YouTube’den izleyebilirsiniz.
Bence anneniz ile ilişkiniz ile ilgili. Orda değer görmediğiniz için değersiz hissediyorsunuz. İç konuşmalarınızı değiştirmeniz gerekiyor. İstediğiniz kadar önceleyin kendinizi o his geçmez belki baskılanır. Bircan Yıldırım’ı bir araştırın istersenizKendimi çok değersiz hissediyorum kızlar. Kendime nasıl değer verip hayatımın ilk sırasına koyabilirim. Hayatımı sürekli başkalarına göre düzenliyorum o karın mutlu olacağı şekilde planlıyorum kendim istediğim gibi istediğim şekilde yaşayamıyorum. Bu hislerden nasıl kurtulabilirim.
Annemden çok değer gördüm benBence anneniz ile ilişkiniz ile ilgili. Orda değer görmediğiniz için değersiz hissediyorsunuz. İç konuşmalarınızı değiştirmeniz gerekiyor. İstediğiniz kadar önceleyin kendinizi o his geçmez belki baskılanır. Bircan Yıldırım’ı bir araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?