Hiçbirşey yapma , hayatına bak . Onunla uğraşıcam derken daha çok üzülürsün , hayatına bak kızların ıle ılgılen ve o adamı dusunme artıkHemen hemen herkes konumu biliyor boşanıyorum, hamileyken terk edilmiştim vs. Tabiki o üzüntülerimi aştım eskisi gibi canım yanmıyor sonuçta bu varlığa değmez adama demicem değil çünkü
Şimdi benim sorum şu her ne kadar artık içim acımasada bir hırs söz konusu. Hele wp da salak salak şeyler falan paylaşıyor ondan iyisini bok bulurmuşum vs aptal şey. Bende yok ama annemde ekli ordan görüyorum. Sizce bir erkek nasıl kudurtulur? Ne yapmalı yada ne yapmamalı umrumda olmadığını nasıl görebilir? İnstagramda falan paylaşım yapmıyorm. Genel olarak birşey de yapmıyorum ama istiyorum ki umrumda olmadığını görsün bir taktiğiniz var mı?
Umrunda olmadığını sanması için extra bir şey yapmana gerek yok. Bu tür düşünceler sana tam aksini yaptırır. Şu ne yapmalıyım düşüncelerinden kurtul.Genel olarak birşey de yapmıyorum ama istiyorum ki umrumda olmadığını görsün bir taktiğiniz var mı?
Reis zorlu bir yolculuktasin bu yolculuğun sonu aydınlık. Lâkin bu yolculuğu yaparken canın acısa da nefret tutsan da hiç biseyi karşı tarafa belli etmene lüzum yok..umrumda olmadığını nasıl görebilir?
Aslında öyle içim falan acımıyor ara sıra olan gelgitler dışında ama umrumumrumda olmadığını anlaşın hirs yapsın istiyorumReis zorlu bir yolculuktasin bu yolculuğun sonu aydınlık. Lâkin bu yolculuğu yaparken canın acısa da nefret tutsan da hiç biseyi karşı tarafa belli etmene lüzum yok..
Gücünü aşkını tüm duygularını yeni doğan melegine ve prensesine harca.
Onu gerçekten umursamazsan senin için daha iyi olur.
Birşey yapmamaya devam yani: DSu adami silin hayatınızdan önünüze bakin ve o adama kendinizi kanitlamak icin hicbir sey yapmayın. Siz hayatınıza devam edince o zaten kudurur oldugu yerde sirf kudursun diye bir seyler yaparsaniz adam daha cok havaya girer
Birşey yapmamaya devam yani: DUmrunda olmadığını sanması için extra bir şey yapmana gerek yok. Bu tür düşünceler sana tam aksini yaptırır. Şu ne yapmalıyım düşüncelerinden kurtul.
Herkes aynı fikirde Hic birsey yapmamaya devamAdam o kadar umrumda ki buraya konu açıyorsunuz. Takma düşünme ilgilenme zaten kudurur
Aynen öyle sal kendini kizinla ilgilen gelecek bebegin icin planlar yap kendini boyle şeylerle oyala iste takip etmeyin o adamidaBirşey yapmamaya devam yani: D
Evet bunu bende düşündüm diyetteyim ve 10 kilo verdim bileyanlış anlamayın ama kilo fazlanız oldugunu belirtmişssiniz profiinizde
bence kendi hayatınıza, kendi fiziiğinize odaklanarak hem zamanı daha iyi değerlendirir , hem kendinizi daha iyi hisseder
hemde öz güveninizi tekrar kazanırsınız
kendinize odaklanın en güzeli bu olacaktır
Üç evet su takip olayını bıraksam iyi olacakAynen öyle sal kendini kizinla ilgilen gelecek bebegin icin planlar yap kendini boyle şeylerle oyala iste takip etmeyin o adamida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?