Kendine güvenen kadınlar taktik verin, ne yapmalı ?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Hemen hemen herkes konumu biliyor boşanıyorum, hamileyken terk edilmiştim vs. Tabiki o üzüntülerimi aştım eskisi gibi canım yanmıyor sonuçta bu varlığa değmez adama demicem değil çünkü

Şimdi benim sorum şu her ne kadar artık içim acımasada bir hırs söz konusu . Hele wp da salak salak şeyler falan paylaşıyor ondan iyisini bok bulurmuşum vs aptal şey. Bende yok ama annemde ekli ordan görüyorum. Sizce bir erkek nasıl kudurtulur? Ne yapmalı yada ne yapmamalı umrumda olmadığını nasıl görebilir? İnstagramda falan paylaşım yapmıyorm. Genel olarak birşey de yapmıyorum ama istiyorum ki umrumda olmadığını görsün bir taktiğiniz var mı?

Hiçbirşey yapma , hayatına bak . Onunla uğraşıcam derken daha çok üzülürsün , hayatına bak kızların ıle ılgılen ve o adamı dusunme artık

yanlış anlamayın ama kilo fazlanız oldugunu belirtmişssiniz profiinizde
bence kendi hayatınıza, kendi fiziiğinize odaklanarak hem zamanı daha iyi değerlendirir , hem kendinizi daha iyi hisseder
hemde öz güveninizi tekrar kazanırsınız
kendinize odaklanın en güzeli bu olacaktır

umrumda olmadığını nasıl görebilir?
Reis zorlu bir yolculuktasin bu yolculuğun sonu aydınlık. Lâkin bu yolculuğu yaparken canın acısa da nefret tutsan da hiç biseyi karşı tarafa belli etmene lüzum yok..
Gücünü aşkını tüm duygularını yeni doğan melegine ve prensesine harca.
Onu gerçekten umursamazsan senin için daha iyi olur.

Su adami silin hayatınızdan önünüze bakin ve o adama kendinizi kanitlamak icin hicbir sey yapmayın. Siz hayatınıza devam edince o zaten kudurur oldugu yerde sirf kudursun diye bir seyler yaparsaniz adam daha cok havaya girer

Aslında öyle içim falan acımıyor ara sıra olan gelgitler dışında ama umrumumrumda olmadığını anlaşın hirs yapsın istiyorum

Su adami silin hayatınızdan önünüze bakin ve o adama kendinizi kanitlamak icin hicbir sey yapmayın. Siz hayatınıza devam edince o zaten kudurur oldugu yerde sirf kudursun diye bir seyler yaparsaniz adam daha cok havaya girer
Birşey yapmamaya devam yani: D

-mış gibi yapmayı birakirsan umrunda olmaz. "Kudurmak" çok çirkin bir kelime değil mi ya.

Evet bunu bende düşündüm diyetteyim ve 10 kilo verdim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…