Kendine güvenen kadınlar taktik verin, ne yapmalı ?

İyi de siz adamı kudurtmak istediğinize göre adam umurunuzda. umrumda olmadığını görsün demişsiniz ama olmayan bir şeyi nasıl görsün. Üzgünüm ama siz adamın umrunda değilsiniz asıl. O yüzden boşuna bir şey yapmanıza gerek yok. Kendine güvenen bir kadın olarak tavsiyem artık eşinizi düşünmeyi de annenizden kontrol etmeyi de bırakmanız

En güzel tepki tepkisizliktir. Hic tepki vermeden onu her yerden cıkartın simdi göndermeli laflar falan paylasirsaniz umurunuzda olduğunu düşümür

Hiç paylaşmadım daha
Sessiz kalmaya devam edip sosyal medyadan çıkartın hikayelerine bakmayın o zaman görün bakın nasıl sinirlenecek,size hakaret bile edecektir mesaj atacaktir öfke dolu. Bu siz hatalı oldugunuz icin değil o umursamadığınızı gördüğü için. Denendi ve onaylandı her erkekte ise yarar

Umrumda değil deseniz de belli ki hala umrunuzda . Sürekli bu adamla ilgili konu açıp aynı şeyleri anlatıyorsunuz . Evlatlarınızla yolunuza bakın onların geleceği için planlar yapın. 2 evladını terketmiş adamı siz de unutun artık . Ondan hayır gelmez maalesef.

Sosyal medyada ekli değil wp modada yok. Annemin wp nda var orda kızımla görüşüyor.. durumlarını ordan görüyorum ama o gördüğümü görmüyor hilesini biliyorum çünkü. Ben zaten hic birşey paylaşmıyorum..

Siz kendi hesabinizdan paylaşın evet coronadan dolayı evdeyiz ama onun bunu bilmesine gerek yok. Açık havada cekilmis bir fotoğrsf koyup "sabah sporu✌" tarzı bir sey yazabilirsiniz görme ihtimali varsa.

Siz kendi hesabinizdan paylaşın evet coronadan dolayı evdeyiz ama onun bunu bilmesine gerek yok. Açık havada cekilmis bir fotoğrsf koyup "sabah sporu✌" tarzı bir sey yazabilirsiniz görme ihtimali varsa.
Göremez çünkü hesaplarım gizli acarsamda ona göstermeye çalışıyorum diye kendimi bir halt sanar diye açmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…