Kendine güvenen kadınlar taktik verin, ne yapmalı ?

Doğru söylüyorsunuz ama sürekli takip ediyorum bir türkü engel olamiyorum bu huyuma
Engelle gitsin yaa
Neyse demekki sen de durumu kabullenememissin, kabullenince bakmazsin zaten

Ben mesela durum paylasiyorum, bizimki mutlaka bakiyor ne olursa olsun..
Ama o paylasinca ben hic bakmiyorum.
Cocuklarimi paylasirsa ozmn bakarim.
Yoksa onun kendi paylastigi resimden banane!
O niye bakar ben de anlamadim..

Mesela burda onu kudurtmak için konu açmayın. Hiçbir şekilde onu takip etmeyin. Annenizin telefonundan da olsa. Kendine güvenen kadın vs. oyunlarını bırakın. Gerçekten kendinize iyi bakın her anlamda. Evlatlarınızla vakit geçirin. Kesinlikle ona çeşitli yollarla göndermeler yapmayın. Kendinizi geliştirin. Daha çok şey var ama arkadaşlar fazlasıyla söyler. Şu adamı bırakın ne hali varsa görsün pislik

Zaten ben göreyim diye durum koyuyor bende gördüğümü görmesin diye girmiyorum. Ben durum koymuyorum ona koyduğumu düşünüp kendini birşey sanmasın diye

Pislik konusunda hemfikiriz

Bir insandan aIabiIeceğiniz en büyük intikam, onun hayatını mahvetmek değiI, dolu doIu kendi hayatınızı yaşamaktır. Çok güzel bir söz. Siz mutlu olun o zaten deli olacaktır

Salak saçma paylaşımlarını görebileceğin her türlü uygulamayı iptal et. Senin görüp gıcık olduğunu bildiğinden coşuyor. Annenden de engelle.
Ne yazıkki engelleyemem büyük kızımla ordan görüşüyor mahkemede çocuğu göstermiyor derse velayet değişebiliyor

Bir insandan aIabiIeceğiniz en büyük intikam, onun hayatını mahvetmek değiI, dolu doIu kendi hayatınızı yaşamaktır. Çok güzel bir söz. Siz mutlu olun o zaten deli olacaktır
Aslında ne kadsr doğru bir söz.. Bende istiyorum hiç düşünmemek, umursamamak, aslında artık kıskanmıyorum mesela yada içim öyle aman aman acımıyor ama alışkanlıktan bakıyorum heralde tik oldu

Hiç bir şey yapmayarak umrumda değilsin mesajını verirsiniz zaten. Tam tersi böyle atılan mesajlar ithaf edilen atarlı cümleler paylaşılan manasız fotolar bana 'ayrıldım diye kuduruyorum, çok üzülüyorum seni de nasıl üzebilirim diye düşünüp bunu buldum.' mesajı veriyor daha çok.

Bunu ben yapmıyorum daha bir kere bile paylaşım yapmadım kendisi yapıyor.

Zaten ben göreyim diye durum koyuyor bende gördüğümü görmesin diye girmiyorum. Ben durum koymuyorum ona koyduğumu düşünüp kendini birşey sanmasın diye
Kendinizle çelişiyorsunuz farkinda misiniz ? Hem girdigimi gormesin diye girmiyorum diyorsunuz hem de yazdigi herseyi gorup okuyabiliyorsunuz? Annenizden girip bakinca anlamiyor mu bu adam?
Onun yazdiklarini siz ustunuze aliniyorsaniz , sizin paylastiginizi da o uzerine alınır.
Gerek var mi boyle seylere sizce?
Internet uzerinden atıfta bulunmakla olmaz.
İsinize gucunuze bakın bence, cocugunuzla ilgilenin onun size ihtiyacı var enerjinizi boş seylere tuketmeyin derim.

Bir de, yazi tarzinizdan içi kan ağlıyor ama mutluymus,atlatmis havasina girdiginizi dusunuyorum.
Cunku onca surecten gecip daha boşanamamis , kucuk bebegi olan ve en hassas donemde olan birinin bu kadar gülme efekti yapmasi pek inandirici gelmedi, yapay duruyor.
Boşanmak zordur, cok iyi biliyorum bunu hele ki ortada cocuk varsa.. dünyam başıma yıkılmıştı benim, aglayarak cok uyuyup uyandim kimseler bilmeden.. cok agladim tuvalet köşelerinde kimseler gormeden.
Acınız varsa yaşayın , korkmayın. Gucsuz olmazsiniz.
Ne kadar cabuk unutursaniz,kabullenirseniz, tepkisiz kalip sindirirseniz o kadar cabuk atlatirsiniz.

Allah kalbinize ferahlik versin, dilerim cabuk atlatirsiniz. Evlatlarinizla saglikli,huzurlu yillariniz olsun bundaki sonraki yeni hayatinizda

Teşekkür ederim o dediğimiz perişanlık günlerini 2 hafta boyunca yaşadım hemde karnı burnumda halimle şimdi pek yaşamıyorum acikcasi ara-sira sinirimden olabiliyor ama cok değil.. annemden baktığımda görmüyor çünkü duruma bakınca bir gizleme hilesi var onu biliyorum o gördüğümü göremiyor. Ben karşılık olarak birşey hiç paylaşmadım paylasmamda

Hıcbırsey yapmayın gozmezden gelin biz insanı uzmek istiyorsanız onu gozmezden gelmeniz yeterli olur annenizden de bakmayın durumuna

Umrunda olmasa surekli annenden bakip nasil sinir edebilirim diye düşünmezsin.
Kendini sinir edersin anca boyle. Vaktini bunun icin harcayacagina cocuklarina ve kendine harca yok gibi say en guzeli bu.
Annenden de sil

Kendime güvenen biriyim,sana taktik asla ama asla boşandınız adamın değil inst. Topuğuna bile bakmam...ne alaka hala annenizde ekli üstelik...saçmalık varsa siz orda olmamalısınız...burdan baya ezik görünüyorsunuz..

Yolunuza bakın.Hiçbir şey bir erkeğe o olmadan hayatına devam edip ayaklarının üzerinde duran bir kadın kadar acı veremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…