- Konu Sahibi buse_burcu
a.sa.sa.burda umutsuzluğa yer yok hepimiz anne olucazzzz kendine güvenen güzeller güzeli pkolu çıtırlar hadi birbirimize destek olalım göreceksiniz burda olanlar tek tek hamiş olacakkkk :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende burdayım nasılsınız a.s.
bende geldımm pcoslu olarak rabbımden bır an olsun umudumu yıtırmedımm ama pcos tan baska problemım var benımmm rahım agzında endometrıosıs spermlerın gecısını engelıor haınler ondan asılama olcakk zaten yumurtda hıcc yokk ıgneee ıle olursaa dua edın bana da olurmuuu rabbım hepımıze nasıp etsınn junıorlarııı
kızlar inşallah herks gibi bizimde olur önemlı olan stres yapmamamız.ben daha yenı bıraktım korunmayı uzun zamandır cocuk ısteyen herkese allahım tattırsın inşallah o duyguyu tabi banada=))
hasrteım aşılaman olcakmış duacıyız cnm sana inşallah aşılaman tutar=))) bizi bilgilendir cnm merkak ederıs
tabiki umudumuzu yitirmek yokkkkk önünde sonunda anne olucaz biz tek gereken biraz sabır ve moral dualarım seninle canım inşallah yumurtaların olur veeeeee:CüvCüv: