Kendine Güvenen Pkolu Hanımlar

buse_burcu

rabbim sana emanet
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.028
0
116
39
Tunceli
a.sa.sa.burda umutsuzluğa yer yok hepimiz anne olucazzzz kendine güvenen güzeller güzeli pkolu çıtırlar hadi birbirimize destek olalım göreceksiniz burda olanlar tek tek hamiş olacakkkk :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ahanda geldim burdayım=))biz yeni bıraktık sayılır korunmayı ama pko var menım.inşallah cnm allah her isteyene versın bizlerede:CüvCüv:

hoşgeldin canım inşallah canım inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olacak allahın izniyle

bende geldımm pcoslu olarak rabbımden bır an olsun umudumu yıtırmedımm ama pcos tan baska problemım var benımmm rahım agzında endometrıosıs spermlerın gecısını engelıor haınler ondan asılama olcakk zaten yumurtda hıcc yokk ıgneee ıle olursaa dua edın bana da olurmuuu rabbım hepımıze nasıp etsınn junıorlarııı

kızlar inşallah herks gibi bizimde olur önemlı olan stres yapmamamız.ben daha yenı bıraktım korunmayı uzun zamandır cocuk ısteyen herkese allahım tattırsın inşallah o duyguyu tabi banada=))

hasrteım aşılaman olcakmış duacıyız cnm sana inşallah aşılaman tutar=))) bizi bilgilendir cnm merkak ederıs

bende geldımm pcoslu olarak rabbımden bır an olsun umudumu yıtırmedımm ama pcos tan baska problemım var benımmm rahım agzında endometrıosıs spermlerın gecısını engelıor haınler ondan asılama olcakk zaten yumurtda hıcc yokk ıgneee ıle olursaa dua edın bana da olurmuuu rabbım hepımıze nasıp etsınn junıorlarııı

tabiki umudumuzu yitirmek yokkkkk önünde sonunda anne olucaz biz tek gereken biraz sabır ve moral dualarım seninle canım inşallah yumurtaların olur veeeeee:CüvCüv:

kızlar inşallah herks gibi bizimde olur önemlı olan stres yapmamamız.ben daha yenı bıraktım korunmayı uzun zamandır cocuk ısteyen herkese allahım tattırsın inşallah o duyguyu tabi banada=))

evet canım ne kadar stres yapmazsak bizim için o kadar iyi pkolu bayanların çoğu zaten kafalarına takmadıkları ay hamile kalıyo streste neymiş dimiiiiiii:dance::dance::dance:

tabiki umudumuzu yitirmek yokkkkk önünde sonunda anne olucaz biz tek gereken biraz sabır ve moral dualarım seninle canım inşallah yumurtaların olur veeeeee:CüvCüv:

inşallah cnm sonu ole guzel bır bebek olurr ama ofıs hısterskopısı yapıldı bana bu ayın 4de hala kanamam durmuo dursaydı adet olunca hemen yapılacaktı asılama.ama sımdı doktorlar problem var dıor kurtajj felan yapılır dıor kanam dursun dıee senağlamasenağlama cnm sıkkınn ya ne olur dua edınn

hasretım inşallah kısa zamanda hersey yoluna gırer yaa canını sıkma nolur herşey düzelır.yanındayız cnm sen takma kafana

hasretim canım çok geçmiş olsun üzülme ne olur tedavinini olursun ilk önce sağlığına kavuş sonrada bebişin için tedavini olursun allahım çok büyük herşeyde bi hayır vardır bitanem sen üzme canını allahın izniyle herşey yoluna girer arztez kardeşiminde dediği gibi biz yanındayız dualarımız seninle hadi bakalım bir daha canını sıkmak

kızlar bu arada hangi tedavileri gördünüz bu zamana kadar ne aşamalardan geçtiniz paylaşalım ben ilk önce sadece klomen kullandım üçdefa klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay doktorum yurdışında olduğu için bu ay ara verdik herşeyde bi hayır vardır:1rolleyes:

ben bişey kullanmadım.adetlerım düzene gırsın dıe farlutal ganaphone fılan kullandım.bi kaç ay düzene girddikten snrada bıraktım.dr gıtmek ıstemıorum zaten korunuyodumda.şimdide düzne giriyim die tarçınla balı karıştırdım sabahları bi kaşık yiyorum adetım düzeldi şimdilik.araştırın netten kist de patlatıyomuş tarcınlı bal=)

arztezcim ben neler yapmadımki soğan kürümü dersin böğürtlen kökümü dersin arı polenimi dersin sütün buharına oturmalar kaydirigubbakcemile3allahım ne zaman ol derse ozaman olacak tabi biz yinede boş durmayalım ne gerekiyosa yapalım emeklerimiz boşa çıkmayacak biliyorum sonu çok güzel olacak:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm benım sogan kürünü banada dedıler ama ben içemem on yaa sen nası içtin.arı polen karışımını tükettım bnde.ama şimdi sadce tarçın bal yıyom ıltıhap azaldı bitti nerdeyse.allahım her isteyenin kucagına saglıklı sıhhatlı beı bebiş versin ıNŞALLAHH

Back
X