Kendine ve ailesine para harcıyor,bana gelince para yok diyor

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,

bizim madiyat durumumuz pek iyi degil, bi ben calisiyorum esim calismiyor. yakinda görumcem evlenecek. esimde ona biseyler almayi dusunuyor. tabiki alacak kesinlikle karsi degilim ama söyle bi durum var, ben bisey istedigimde bana alma paramiz yok billmiyormusun neye lazim, bosver gibi sözler diyor buda benim cok uzuyor, kendime hic bisey alamiyor. kendine olsun yada onun ailesine olsun herseyi aliyor bana gelince para yok diyor. bacina almasina gercekden karsi degilim mecburda alacak kesinlikle ama bana gelince niye öyle diyor anlamiyorum arkadaslar, saten aramizda pek iyi degil az cok durumumu billiyorsunuz. bacina alma paramiz yokda diyemiyorum kirmak istemiyorum sen calisiyorsunda senin paranda vs vs söyler diye. haksizlikmi yapiyorum öyle söyledigim zaman billmiyorum.

Anlamadım.?
Parayı sen kazanıyorsun kendi ihtiyaçlarını alamıyorsun eşin kendisine ve ailesine mi harcıyor?
Eşin de çalışmıyor ..
Arkadaşım kullanılıyorsun.
Evi geçirdirmek erkeğin görevi,eğer bir şanssızlık olmuş iş bulamamışsa işten çıkarılmışsa ne bileyim sakat vs kalmışsa da efendi gibi oturur.
eve gelen parayı savurmaz.
kırmak istemiyorsan kırma ama kullanılıyorsun açık bir şekilde.

eşiniz çalışmıyorsa nasıl kafasına göre hediye alacak ki?

canım Allah kolaylık versin biz bayanlar hassassız çok, sana karşı böyle cimri davranıp ailesine karşı cömert olması tabiki seni üzer anlıyorum seni, kendini yalnız hissetmene dahi neden olabilir bu durum, en azından sana danışsa aşkım biliyorum sıkışığız ama almadan olmaz bir kez olucak bunlar hayatta gibilerinden tatlı dille yaklaşıp gönlünü alarak olsa yine çok fazla üzülmessin, inşallah Allah en kısa zamanda bir iş kapısı açar canım sen yinede sakin ol bişey deme ailesiyle ilgili, derler yhaa etle tırnak araya giren kırnak umarım herşey düzelir

Esim calismayi istiyor ama is bulamadi simdide okumayi dusunuyor.

ne okumayi dusnuyor?
yada okudugu bolumun ucretini nasil odemeyi dusnuyor?
yanlis anlamayin soylediklerimi maddi durumunuzun iyi olmadigindan siz bahsetmissiniz ama sizce daha da zorlasmaz mi durumunuz?
bahsettiginiz konuda asil sorun kardesine hediye alip almamasi degil bence
arkadasin da dedigi gibi neden sizin paranizin hesabini sadece kendine gore yapip emeginizi ve ihtiyaclarinizi hice sayiyor?

Kendi ailesinin geleceğini kurtarmadan kendi geleceğini kurtarmak isteyen bir eş bir baba!Üstelik ihtiyaçlarını sizden karşılayarak..Hala bekar yıllarında falan sanıyor olabilir mi kendini acaba?Hediye konusuna gelince ucuz kesenize göre ufak yollu birşeyler alabilirsiniz sonuçta kız kardeşi evleniyor özel bir durum..Sizi para yok boşver diye uyardığında o zaman yüzüne vurmalısın bu son hediye konusunu.Daha sonra bakalım olaylar nereye gidecek arkadaşım.Şimdilik görevinizi yapın geçici olarak senin canını sıkan konuyu rafa kaldırın..

el malıyla cömertlik dedikleri böyle olsa gerek.
kardeşine bişey almak istiyosa çalışsın kendi parasıyla alsın .çalışamıyorsada sana kardeşime şunu alalım bunu alalım diyemez.durum iyi olursa tabi alınır ama kimse kimseye yok canıyla bişey almak zorunda değil.
benim babam vefat etti durumumuzda iyi değildi kimseden bişey istemedim çalıştım hem eve baktım hem çeyizimi aldım düğünümü de yaptım.görümcende pekala çalışıp çeyizini alabilir ama enayiler varken ne gerek var dimi.sakın arkadaşım kullandırma kendini bi alıştırırsan bidaha önüne geçemezsin.ayrıca hem okuyup hem çalışan bir sürü insan var eşin de seni kullanıyo

Ne iş biliyor peki,mesleği ne yaşlarınız ne?
ne okuyacakmış kim okutacakmış siz mi okutacakmışsınız onu?

ayy derinss süpersin
imzamı atıyorum ikisine de
arkadaşım yerden göğe haklısın tabi ki

evleneceğiniz zamanda işsiz miydi?? ya bu adamlar nelerine güvenip evleniyorlar ki.. bir de okuyoacakmış...

aynen katılıyorum derinss canım sana bu ne yaa
senin madiiyettan daha önemli sorunların var bence evliliğinde maşallah dayak küfür her şey var
senin sorun yaptığın şeyletre bakk yok hem nikah günü hem evlilik günü kutlamak istiyosun
pes vallahi burda ne ciddi sorunlar var bir göz at istersen bu konuda yorum yapmaya gerek bile duymicam seni kullanıyor resmen eşin çalış kendi ihtiyaçlarını alama yok artık yanii

arkadasim,

evde net yok durmadan girmemiyorum isde yada annemlerde oldugumda giriyorum ondanda zaman olursa, ellimden geldigi kadar cevap yazmaya calisiyorum. Ben bu siteye konularimi acmaya hakim var canim yani, herzaman cevap yazamam internetim olmadigindan, insallah iyi ifade ettmisimdir. lütfen saygi duyalim. cevap yazamdigim arkadaslardan özur dillerim.

Son düzenleme:

O zaman konu açmayacaksın arkadaşım
madem netin yok,madem insanları adam yerine koyacak cvp verecek vaktin yok.
niye insanların vakitlerini çalışıyorsun ?
diğer konuları niye açtın niye orada yorum yazan soru soran insanlara tek bir cvp dahi vermedin.
İstersen eski konularını bir gözden geçir ..
saygı duyalım bence de sana katılıyorum ama sana yardımcı olmak isteyen insanlara saygı duy önce.
onlara cevap ver,ortaya lafı atıp gidiyorsun o konuyu unutup 5-10 gün sonra hopppallla yeni konu açıyorsun.

Arkadaşlar konuya yorumumuz varsa yapalım onun dışında kimseyi yargılama hakkımız yok.Bu forumun açtığınız konuya cevap vereceksiniz diyede bir şartı yok.Güzel paylaşımlar.

Arkadaşlar konuya yorumumuz varsa yapalım onun dışında kimseyi yargılama hakkımız yok.Bu forumun açtığınız konuya cevap vereceksiniz diyede bir şartı yok.Güzel paylaşımlar.

Hmm o zaman birbirinden saçma yüzlerce konu açabilir.
Hiçbirine cevap vermeyip
Herkesle dalga geçebilirim öyle mi?
Bunu yaparsam banlanmayacağıma dair bir garanti verirseniz ,bende eğlenmek istiyorum bu yolla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…