Bas hataniz herkese psikolog gibi yaklasip derman bulmaya calismak. Kendini arka plana atan insanlar kendi hayatlarinda gram ilerlemez. Nerden mi biliyorum? Bende bir zamanlar böyleydim cünkü. Baskalara yardim etmek iyi süper, ama öncelik siz olmalisiniz. Sizi kullanip sizden faydalanan da cok olmustur. Onunlada bogusuyorsunuzdur muhtemelen. Siz öncelikle bir kendinizi dövmeye birakmalisiniz. Bilgili olmak boş o bilgiyi kullanamadiktan sonra. Bence baslama noktaniz dıs hedeflerden önce icinizi yatistirmak olsun. Hala kendinizi parcsliyorsunuz. Birakin artik o bicagi bir kenara
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz
Varoluş sancısı çekenlere birebir....
YokMükemmeliyetçi biri misin?
Doğru haklısınızZamaninda bende kendimi cok arka plana attim. Kullanmadigim sanslari ve imkanlari mesela buraya siralasam insanlaryapar. Ama o zamanlarda ben ne kendimi biliyordum nede hayatla ilgili bir fikrim vardi. Üstüne cocukluktan kalma travmalar ve korkular cok vardi. Sonuc olarak: Herkesin yardimina kosan ve herkesin sevgisini kazanmaya calisan ben, kendimi terk ettim bu yolda. Tabi psikolojik olarak bunu yapmak fiziksel sorunlari da getirdi hastanelik oldum felan. Yani cöktüm cökebildigim kadar. Ordan cikmak hic kolay olmadi. Bu yüzden kendi cocuklarimi yetisitirirken bazi psikolijik ve fiziksel faktörlere cok dikkat ediyorum ve hayata en iyi sekilde hazirlamak gayretindeyim. Mesele onlara cok para kazandirmak degil. Kendilerini kesfedip yasayabilmek icin firsat ve yer veriyorum. Ben konu sahibinin yazisini okudugumda üzüldüm, cünkü hala kendini suclayip üzüyor, halbuki zamaninda elinde olanlarla verilmis kararlari hala kafasinda döndürüp duruyor. Halbuki hayatini hala istedigi yöne cevirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?