- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
Uyarınız için çok teşekkür ederim...daha önce bir boşanma sürecini yakından izleme imkanım olmadığı için açıkcası bunları yaşayarak öğreniyorum...
Çocuklarla ilgilenecek kimse bulamadığım için avukatın isteği olmasına rağmen oturup uzun uzadıya konuşma fırsatı bulamadım...
Kendisi genelde yurtdışı velayet davalarıyla ilgilenen ve mesleğini daha çok manevi anlamda yürüten biri izlenimi verdi bana...
Yüz yüze durum değerlendirmesi yapmaya gidemezken bide şimdi arayıp bizim şerh olayını böyle böylemi yaptın desem ayıp olmazmı...
hayır, avukatınız vekalet sözleşmesi gereği size zaman ayırmakla, sorunlarınızı dinlemekle ve size yürütttüğü işler hakkında hesap vermekle yükümlü. kendisinden uygun bir randevu talep edebilir veya fiziksel olarak bir araya gelmeniz mümkün değilse sizi telefonda aydınlatmasını isteyebilirsiniz, bunun için kendisine vekalet ücreti ödüyorsunuz neticede, davanızın ne şekilde yürütüldüğü hakkında bilgi sahibi olmak hakkınız. ayrıca mahkemeye sunduğu her türlü belgenin örneğini de isteyebilirsiniz. veya size ayrıntılı mailler atmasını isteyebilirsiniz, farklı şehirlerdeki müvekkilleriyle iletişimlerini "söz uçar yazı kalır" mantığıyla maille yürüten arkadaşlarım var.