- 24 Mart 2019
- 135
- 293
- 23
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
İyi de zaten bu düşüncelerle mutlu olamazsınız ki.Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Onun şartları daha iyi, o daha güzel, o daha iyi yerlerde yaşıyor, onun ilişkisi çok iyi. Ben niye mutlu değilim diye söylenip duruyorum. Battıkça batıyorum ve mutlu da değilim. Bu durum maalesef elimde değil. Hatta gerçekten herkesin çok mutlu benim çok mutsuz olduğumu düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz bu konuda?
Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Onun şartları daha iyi, o daha güzel, o daha iyi yerlerde yaşıyor, onun ilişkisi çok iyi. Ben niye mutlu değilim diye söylenip duruyorum. Battıkça batıyorum ve mutlu da değilim. Bu durum maalesef elimde değil. Hatta gerçekten herkesin çok mutlu benim çok mutsuz olduğumu düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz bu konuda?
Canım Allah tez zamanda sana da atanmayı nasip etsin. Ben de atandım ama gep doğu görevlerinde yalnız başıma zor oldu. Aynen hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil.ben de sizin için o atanmış ama ben atanamamışımdedim şu an. Sizin bana göre daha mutlu olduğunuzu düşünüyorum mesela :)
Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Onun şartları daha iyi, o daha güzel, o daha iyi yerlerde yaşıyor, onun ilişkisi çok iyi. Ben niye mutlu değilim diye söylenip duruyorum. Battıkça batıyorum ve mutlu da değilim. Bu durum maalesef elimde değil. Hatta gerçekten herkesin çok mutlu benim çok mutsuz olduğumu düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz bu konuda?
Sosyal hesaplardan uzak durabilirsiniz, kullanıyorsanız.
Sosyal medyalarımı hep kapattım. Ama yine de herkesin nerde ne yaptığını, nasıl yaşadığını biliyorum. Ondan dolayı kaçamıyorum bazı leyleri görmekten.Sosyal medyada ki paylaşımları göz ardı edin. Sanırsın orda herkes mutlu, dizilerde ki sahte hayatlar gibi.
Sadece görünen yüzünü görebilirsin, dışardan sahsahali içi dram olan öyle hayatlar var ki. Ara sıra böyle şeyleri arastirabilirsin.Sosyal medyalarımı hep kapattım. Ama yine de herkesin nerde ne yaptığını, nasıl yaşadığını biliyorum. Ondan dolayı kaçamıyorum bazı leyleri görmekten.
o imrendiğin insanlarında, o kadar çok sorunu varki...başkalrıyla kıyaslamayı bırakmassan, bir ömür mutsuz geçireceksin..eğer illa kıyaslarım bu benim huyum diyorsan, senden daha kötü durumda olanlarla kıyasla kendini...Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Onun şartları daha iyi, o daha güzel, o daha iyi yerlerde yaşıyor, onun ilişkisi çok iyi. Ben niye mutlu değilim diye söylenip duruyorum. Battıkça batıyorum ve mutlu da değilim. Bu durum maalesef elimde değil. Hatta gerçekten herkesin çok mutlu benim çok mutsuz olduğumu düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz bu konuda?
İstersen kızabilirsin ama en nefret ettiğim insan profilisin.Kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum. Onun şartları daha iyi, o daha güzel, o daha iyi yerlerde yaşıyor, onun ilişkisi çok iyi. Ben niye mutlu değilim diye söylenip duruyorum. Battıkça batıyorum ve mutlu da değilim. Bu durum maalesef elimde değil. Hatta gerçekten herkesin çok mutlu benim çok mutsuz olduğumu düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?