• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini beğenmiş komşu

Öyle iyi anlıyorum ki seni konu sahibi. Ben de bu eve yeni taşındım.bir gün üst komşum Cat kapı geldi bebek sesi duymuş sevmeye gelmiş .neyse haftada 4 gün en az gelmeye başladı bu bana. Her gün konumuz onun hayatı o anlattı ben dinledim. Sonra baktım anlattıkları çelişiyor. Çok becerikliymis ev sahibi onu senin gibisini görmedim diye overmis çocukları çok zekiymis vs vs vs. Bitmiyor bitmiyor.sonra dedim ki neden bu işkence kadın kayinvalideye anneye ablaya gorumceye ve geline kus.kimseyle iyi değil arası.
Açmadım kapıyı Zile bastı bastı gitti.su an gelip gitmiyoru sadece dışarda merhaba merhaba

Bana yaptı yeni tanistigim biri..
Ama öyle böyle değil,herşeyin en iyisini o yaparmış,evi söyle temizmis,herkes yaptığı yemeğe bayılırmış..
Sen yaparmisin yemek falan dedi.bende kendimi övmeyi sevmem başkaları övsün beni dedim..baya bozuldu yapcak bişey yok..

Anlatış tarzımdan hoşlanyamanlar cevap yazmk zorunda hissetmesinlerr kendilerini.. ben neyimi övdüm pardon burda kendini öven kendini beğenmiş biriyle nasıl başa çıkılır onu soruyorum böyle insanlar hastalıklı takıntılı oluyolar normal birşekilde değil aşırı derece takıntılı olan bir bireyden bahsediyorum.. sen önce konuyu anlamaya çalış
Baş ağrısı çekiyorum,geçince işimi gücümü bırakıp anlamaya calisacam,peki

Bende kendimi övmeyi sevenlerden değilim.
Aksine hep eleştirim kendimi ki daha iyisini yapabilim diye.
Kimse dört dörtlük değildir zaten olması da imkansız.
Siz temizlikte iyisinizdir,diğeri yemekte,bir diğeri çocuk bakımında.
Hem övsen ne olacak ki bana ne faydası var.
Benim görümcede öyle sürekli kendini öever hiç haz etmem.
Övdiği şey de temizlik sanki dünyada hiç kimse temizlik yapamıyor bir o uzman.
Keşke başka yetenekleriyle övünseler.
Kimsesiz çocuklara yardım etseler,Farkındalık yaratsalar sokak hayvanları besleseler.
Bu sekilde övünebilirler ki başkaları da teşfik olsun ama yok boş işler.

E siz niye kendinizi ovuyorsunuz peki :)

Görüşmeyin ozaman madem

Benimde bir komşum aynı söylediğiniz gibi ama bana itici gelmiyor ve inanki kafaya takilicak bir durum yok.
Sürekli malvarlığını anlatır ama yaşlı ve cok emek vermişler anlatsın noluyor yani?
Sevmiyorsaniz bi araya gelmeyin olsun bitsin. Yani ne bileyim dert edilip konu açılacak bir durum gelmedi bana.
Kısacası hayat kısa dert edilmeyecek konuları ativerin gitsin. Yeni evinizde mutluluklar dilerim.

Haha bu nasıl bir tesaduftur :KK66: bugun benim ev sahibim de geldi anlattiklarinizin hepsi onda da vardi.pek de sallamadim açıkçası:halay:

Konu sahibi nerede övmüş kendini o cümleyi göstersenize bana. Ben mi yanlış okudum acaba? Kadını engelletmişsiniz basit bir şeyden yazık.. :kahve:

Bizim işyerinde de var böyle bir tip. 6 sene dayandım. Benim şuram güzel, bana bayıldılar, bana şunu dediler, ben şunu şöyle güzel yaparım. Güldüm, "he" dedim geçtim, içimden "aslında mutsuz" dedim. 7.senede "eh yeter be" dedim ve iletişimi bıçak gibi kestim..
Hala günaydın, iyi akşamlar misali..

Kızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla
kayınvalidem mi acaba:D

GÖRÜŞMEYİN , BİRSEY ANLATACAĞI ZAMAN LAFINI BÖLÜN ACELEM VAR DEYİN GİDİN

Tek derdin bu teyze olsun.
Cagirirsa isim var de gitme.
Gelmek isterse musait degilim de salla.
Cat kapi gelirse her zaman acma kapi deliginden bak.

Boyle boyle araya mesafe koymus olursun

Ben acikcasi komsuluk iliskilerinden nefret ediyorum. Daha once evimde yiyip icip dedikodumu yaptiklar icin. Yeni binamda selam dahi vermiyorum kaynanama sikayet ediyorlarmis:) umrumda degil... sizde gerekirse acik sözlü olup ben gorusmek istemiyorum sonucta yaslarimiz bile cok farkli teyzecim denginiz degilim benim sizinle paylasabilecegim birsey yok diyin... insanin tepesine biniyorlar

Mesafe koyup tavirlarinizla hoslanmadiginizi belli edin olsun bitsin..

Yeni tanıştığınız içn kendini tanıtıyor normal olarak belli bi zaman snra biter.. 55 yaşnda kadın sonuçta ne konuşcak kızından gelininden başka. Yaşıtınz olsa tmm kendini övmüş derimde bildiğmz klasik kaynvalide sohbetleri işte :işsiz:
O yaştaki kadından kafalarınızın uyuşmasını bekleme

Kızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla

Bazi insanlarin bir sekilde hayatlarinda bir olumsuzluk oldugu zaman kendilerini tatmin etmek icin ovme ihtiyaci duyar oldugundan daha iyi gostermeye calisir. Sadece kendini tatmin etmek icin bunu yapan etrafinizdaki herkeze bir bakin.

Gercekden sizın gıbılerı anlamıyorum davranışları rahatsız ettıyse günaydın bıle demek zorunda degılsin tanımadıgın etmedıgın insan neden şikayet edıyorsunkı sohbeti kes sorun bıtsın bu kadar basıt

Back
X