- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.381
kız ne utanıyonnn ben daha senin yaptığınn şı ikonları dahi yapamıyorummmm hahaha
kız ne utanıyonnn ben daha senin yaptığınn şı ikonları dahi yapamıyorummmm hahaha
bebem olarmı cevap vermem mi sana :) francesca hayranım benimmm
milancım sen doktor olsan var ya dünyada herkesi hamile ilan edersin haalekelenme cocugun yerlesmesı anlamına gelıyor..belırtıler hamıle oldugunu gösterıyor..
o en baştan çıkıyordu zaten ama nasıl yapılacağınıda buldum. Sende gözükmüyorsa mesaj yazma panelinde, ozaman yukarıda sağda "kullanıcı kontrol paneli" varya oraya gir.
Orda da sol tarafta "Hesabımı Düzenle"nin altında "seçenekleri düzenle" var. Ona tıkla. Ondada en altta "çeşitli seçenekler" var. Orda Mesaj editörü olarak gelişmiş olanı seç. Ozaman onlar sanada gözükür
milancım sen doktor olsan var ya dünyada herkesi hamile ilan edersin haa
ve biz seni çok severiiiizzz
harika harikaaaaaaaaaaaaaaa züper züperrrrrrrrr bebeğimmmmmm :))) maşallahhhh
gecmis olsun canim :s:s ama insallah bebegine bise olmaz olurmu yoksa ??? cahillime ver :sss
aah özellikle son 10 gün yada 5 gün dimiiii
ah ah sormadegısık degısık hayalere kaptırıyorum kendıme tam adet gunumde dakka sayıyorum artık saat 10 oldu ama hala olmadım kesın hamıleyım falan derken hayalerımın ıcıne edıyor kırmızılar :d :)) o gulucukler nasıl konuluyor :? ben yenıyım de
anaaaaaaaaaa bunlar banada cevap vermiiiiyiiiii
o en baştan çıkıyordu zaten ama nasıl yapılacağınıda buldum. Sende gözükmüyorsa mesaj yazma panelinde ozaman yukarıda sağda "kullanıcı kontrol paneli" varya oraya gir.
Orda da sol tarafta "Hesabımı Düzenle"nin altında "seçenekleri düzenle" var. Ona tıkla. Ondada en altta "çeşitli seçenekler" var. Orda Mesaj editörü olarak gelişmiş olanı seç. Ozaman onlar sanada gözükür
yerim seni şekerimmmm ben bugün doktora gitmiştimmmozaman sayfa 237 nın en sonuna yolluyorum seni..bugun kımsem yoktu burda
hehe5 kere çıkardı iimi, kafayı yiyor yoğunluktanHamilelikten olmasın
Evetsekerim birgün gelip böyle bagirsam burada fenami olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wawwwwwwwwwwwww işte bu süpermiş dile benden ne dilersen bebeğimmmm Allah razı olsunnnnnnnnnnnn dileklerin bi an önce kabul olsunnnn :)
yerim seni şekerimmmm ben bugün doktora gitmiştimmmve hamiş olmadığımı anladımmm adetimide erken oldum kan tahlilini verdim adet oldum iymi
heheolabilütesi yüksek şekerim
deluuuuuuuuuuuuinşallahhh gelecek o günler yakındaaa çok yakında şok şok şok :))
ah ah sormadegısık degısık hayalere kaptırıyorum kendıme tam adet gunumde dakka sayıyorum artık saat 10 oldu ama hala olmadım kesın hamıleyım falan derken hayalerımın ıcıne edıyor kırmızılar :d :)) o gulucukler nasıl konuluyor :? ben yenıyım de
bişi olacağını sanmıyorum cnm ya geçmiş olsa bile ilaçsız atlatabileceğin bir hastalık hiç moralini bozma bebeğe bi zarar verebilirsin Allah korusun sen yüreğini ferah tut. Ayrıcada uyarmamalarıda hiç hoş bi durum değil yani düşünmeleri lazımdı.
gülücüklerın nasıl konuldugunu en ıyı yoncamel ögretır içimizde
ya bişi sorucam kendimden utanıyorum ama bu alt kısımda şukadardır evliyiz etiketleri falan koyuyosunuz ya, nasıl koyuyosunuz. Çok merak ediyorum ama bulamadım:2:
gülücüklerın nasıl konuldugunu en ıyı yoncamel ögretır içimizde
Bak yavrum üstteki mesaja çizelge eklemeyide buldum. Ben faydalandım herkes faydalansın
kız dur daha yeni öğreniyorum kikiki demiş bide şekerim benimmm seviyom hepinizigeliyorumm milanım yakında yeni tarz gülücüklerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?