kendini bu ay hamile sananlar buraya

kız ne utanıyonnn ben daha senin yaptığınn şı ikonları dahi yapamıyorummmm hahaha

o en baştan çıkıyordu zaten ama nasıl yapılacağınıda buldum. Sende gözükmüyorsa mesaj yazma panelinde ozaman yukarıda sağda "kullanıcı kontrol paneli" varya oraya gir.
Orda da sol tarafta "Hesabımı Düzenle"nin altında "seçenekleri düzenle" var. Ona tıkla. Ondada en altta "çeşitli seçenekler" var. Orda Mesaj editörü olarak gelişmiş olanı seç. Ozaman onlar sanada gözükür

kız ne utanıyonnn ben daha senin yaptığınn şı ikonları dahi yapamıyorummmm hahaha

o en baştan çıkıyordu zaten ama nasıl yapılacağınıda buldum. Sende gözükmüyorsa mesaj yazma panelinde ozaman yukarıda sağda "kullanıcı kontrol paneli" varya oraya gir.
Orda da sol tarafta "Hesabımı Düzenle"nin altında "seçenekleri düzenle" var. Ona tıkla. Ondada en altta "çeşitli seçenekler" var. Orda Mesaj editörü olarak gelişmiş olanı seç. Ozaman onlar sanada gözükür

o en baştan çıkıyordu zaten ama nasıl yapılacağınıda buldum. Sende gözükmüyorsa mesaj yazma panelinde, ozaman yukarıda sağda "kullanıcı kontrol paneli" varya oraya gir.

5 kere çıkardı iimi, kafayı yiyor yoğunluktan Hamilelikten olmasın

aah özellikle son 10 gün yada 5 gün dimiiii

ah ah sorma degısık degısık hayalere kaptırıyorum kendıme tam adet gunumde dakka sayıyorum artık saat 10 oldu ama hala olmadım kesın hamıleyım falan derken hayalerımın ıcıne edıyor kırmızılar :d :)) o gulucukler nasıl konuluyor :? ben yenıyım de

gülücüklerın nasıl konuldugunu en ıyı yoncamel ögretır içimizde

anaaaaaaaaaa bunlar banada cevap vermiiiiyiiiii

wawwwwwwwwwwwww işte bu süpermiş dile benden ne dilersen bebeğimmmm Allah razı olsunnnnnnnnnnnn dileklerin bi an önce kabul olsunnnn :)
ozaman sayfa 237 nın en sonuna yolluyorum seni..bugun kımsem yoktu burda
yerim seni şekerimmmm ben bugün doktora gitmiştimmm ve hamiş olmadığımı anladımmm adetimide erken oldum kan tahlilini verdim adet oldum iymi
5 kere çıkardı iimi, kafayı yiyor yoğunluktan Hamilelikten olmasın
hehe olabilütesi yüksek şekerim
Evetsekerim birgün gelip böyle bagirsam burada fenami olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

deluuuuuuuuuuuu inşallahhh gelecek o günler yakındaaa çok yakında şok şok şok :))

Bak yavrum üstteki mesaja çizelge eklemeyide buldum. Ben faydalandım herkes faydalansın

sendde mi benden sin bebebm bak miyopi çok güzel açıklamalı yazmış a dan z ye

canım çok iyi bir insan kadın.kesin bilmiyodur diyorum ben...bilse gelmezdi.çok saol canımmm söylediklerin moral oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…