kendini bu ay hamile sananlar buraya

olsun cnm ya inşallah yarın güzel haberlerini alırız

benim kan testi sonucum gelmemiş yarına kaldı dedi doktor yaa meraktan çatlıcam

aaa hadi hayırlısı canım bende yaptırdım yaaa
ya bu akşam ya yarın cıkcak benimkideeee ama benim bata daha 4-5 gün varr

bu arada kardeşin nasıl merak ettim bakıcaktım son durumlara...
İnşallah aynı ayda hamiş kalırız da göbek yarıştırırızzz

herşeyin hayırlısı napalım beklicez

canımm benim haklısın herşeyin hayırlısı inşallahh hamişsindir bitanem ben artık hazirana kaldım bu kanamam herhalde yerleşme kanaması değil adet hemde kanda olsa çıkardı herhalde çok sağol canımmm

olsun cnm ya inşallah yarın güzel haberlerini alırız
canım inşlh yaa:)))

keşke keşkeee yarıştıralım vallaa,yarın bi olsunda..
kardeşimin hangi gelişmeside kaldın bilemiyorum kiii:)))
konuya bakman lazım:)

umudumuzu kaybetmeyelim kızlar. umut fakirin ekmeği. benim 1 gün geçti beklicem napim. yarın birgün görünür kırmızı :)

Geyik gırgır şamata herşey burda mutlaka gelin beklerim işte topik:
Benim A.H.Ş.A.P..K.O.C.A.M...
...
Sizinde anlatacağınız birşeyleriniz vardır... ÇAYLAR VE MUHABBET İKRAMIMIZDIR.

hayırlı olsun..ama ben gelemıyorum..hamıle kalana kadar bu sayfadan baska hıcbır yere fokuslanamam..ugurum kacar

merhabalar.1 saat önce gebelik testi yaptm evde,tek çizgi çıktı yani negatif.ama regli olmama daha 6-7 gün var.ben sabırsızlanarak yaptım testi.ne kadar doğrudur bilmem..tecrübelerinize ihtiyacım var.:44:

aa benimde 5 günüm varr yada 4 blimiyorum : )))
ama bugünkü baya belirgin çizgiyken dünkü tektiiiii

canım inşlh yaa:)))

keşke keşkeee yarıştıralım vallaa,yarın bi olsunda..
kardeşimin hangi gelişmeside kaldın bilemiyorum kiii:)))
konuya bakman lazım:)

aa bende bakiyim merak ettim : ))))

aa benimde 5 günüm varr yada 4 blimiyorum : )))
ama bugünkü baya belirgin çizgiyken dünkü tektiiiii

aa bende bakiyim merak ettim : ))))

tekrar denicem yarın öbür gün.karnımın kasılmasından,dizlerimin titremesinden duramıyorum.hayır olsun valla.

kızlar merhaba bende yenı katıldım aranıza bırsey sormak ıstıyorum ben 13 gundur ılaç kullanıyorum progynex normalde 15 gun ama benım 3 gun once çok kucuk kahverengi leke geldı sonra ertesı gun yıne çok az ama sımdı kesıldı bugun normalde regl gunum ama bişey yok arada hafıf kasık ağrıları vuruyor ama okadar hamılelık bellırtılerımı anlamadım 1 hafta gecınce test yap dıyor annem sizce hamıle olabılırmıyım ??

lekelenme cocugun yerlesmesı anlamına gelıyor..belırtıler hamıle oldugunu gösterıyor..

inş. kızlar 1,5 yıldır beklıyorum etrafımdakı herkezın ya çocugu oldu ya hamıle allahım butun isteyenlere sağlıklı tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…