- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.341
canım benim doktorum özel Optimed de...ama çalıştığım için zırt pırt izin alamıyorum..sağlık ocağı ile kıç kıçayız:)) dibimde yani,duvara vursam duyacaklar o derece..bende o yüzden sabah mesai başlamadan yaptırdım hemen:)
benim kan testi sonucum gelmemiş yarına kaldı dedi doktor yaa meraktan çatlıcam
inşallah canım yaaa ama önümüzdeki ay ne olursa olsun yumurtlama günlerini takip etcem hiç kaçırmıycam misafir gelse bile ewde çalışma var yallahhh diycemtesadüfe baki test yapıyoruz hiçbir adet belirtisi olmayan vucüt birden adet moduna geçiyor biz negatifi görünce herşey psikolojik ben bu ay bunu çok iyi anladım...şimdi ne mide bulantısı kaldı ne bişey (
herşeyin hayırlısı canım benim. bizim ilk denememiz ve benimde dün adet olmak gerekirken hala gelmedi. bende bekliorum gelecek die. idrar testi negativ cıktı bakalım kan testi için beklicem. hamile gibi hissediom kendimi ama büyük ihtimalle değilimdir
herşeyin hayırlısı napalım beklicez
canım inşlh yaa:)))olsun cnm ya inşallah yarın güzel haberlerini alırız
keşke keşkeee yarıştıralım vallaa,yarın bi olsunda..aaa hadi hayırlısı canım bende yaptırdım yaaa
ya bu akşam ya yarın cıkcak benimkideeee ama benim bata daha 4-5 gün varr
bu arada kardeşin nasıl merak ettim bakıcaktım son durumlara...
İnşallah aynı ayda hamiş kalırız da göbek yarıştırırızzz
ben saydım 13 gün geçmiş tamı tamına:)umudumuzu kaybetmeyelim kızlar. umut fakirin ekmeği. benim 1 gün geçti beklicem napim. yarın birgün görünür kırmızı :)
site çöktü mü neee hata verio :)
Geyik gırgır şamata herşey burda mutlaka gelin beklerim işte topik:
Benim A.H.Ş.A.P..K.O.C.A.M...
...
Sizinde anlatacağınız birşeyleriniz vardır... ÇAYLAR VE MUHABBET İKRAMIMIZDIR.
merhabalar.1 saat önce gebelik testi yaptm evde,tek çizgi çıktı yani negatif.ama regli olmama daha 6-7 gün var.ben sabırsızlanarak yaptım testi.ne kadar doğrudur bilmem..tecrübelerinize ihtiyacım var.:44:
canım inşlh yaa:)))
keşke keşkeee yarıştıralım vallaa,yarın bi olsunda..
kardeşimin hangi gelişmeside kaldın bilemiyorum kiii:)))
konuya bakman lazım:)
aa benimde 5 günüm varr yada 4 blimiyorum : )))
ama bugünkü baya belirgin çizgiyken dünkü tektiiiii
aa bende bakiyim merak ettim : ))))
kızlar merhaba bende yenı katıldım aranıza bırsey sormak ıstıyorum ben 13 gundur ılaç kullanıyorum progynex normalde 15 gun ama benım 3 gun once çok kucuk kahverengi leke geldı sonra ertesı gun yıne çok az ama sımdı kesıldı bugun normalde regl gunum ama bişey yok arada hafıf kasık ağrıları vuruyor ama okadar hamılelık bellırtılerımı anlamadım 1 hafta gecınce test yap dıyor annem sizce hamıle olabılırmıyım ??
kızlarr şu hamileleik takvimini nasıl yapıyordunuzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?