kendini bu ay hamile sananlar buraya

hey cızelge olayı gercekten ıyı acıklanmıs tesekkurler ama gulucukler hakkında hala bısey anlamadım D: :d

mm bıde ben sey sorcaktım aranızda ovualasyon testı kullanan varmıs hıc ?

sevgili hamiş adayları ikon yaptım saolun :) yardımcı olan arkadaşlarıma gelsin :)

mausi bebem sen çok güzel anlattında sorun bende şekerimmm Dd bak hala hesabımı düzenle göremedimmmm D yuh bana :))))))))))) geri dönüşüm muhteşem sempatik ve şiker olıcikkkkk :)))

miyopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen valla çok güzel anlatmışın ben hala bulamadımmmm Allah razı olsun tekrar tekrar ama çözecem bulacam o hesabımı düzenle kısmını

kızlar benim çıkmam lazımmmmmmm kocişime yemek hazırlıyacağımmm seviyorummm hepinizi çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm :-* şimdilik bu öpücükle idare edin ben ikonları çözene kadar by şekerler

herkes kocasına yimek hazırlamaya gitti herhalde bende az önce sıtenın donmasını fırsat bılıp gıttım hazırladım ama gene kaldım burda bebısımle bı basıma

kızlar test sonucum cıkmış bakamıyorum gözlerimi acamıyorum off karnıma agrı girdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…