- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.441
canlarım öncelikle RABBİM isteyen herkese çk bekletmeden versin miniğini hepimiz en kısa zamanda güzel haberlerle buluşalım burda inşallah
şimdi kızlar ben en son geçen ay 19 unda adet oldum....
yumurtalama ve adet günü hesapladığımda bugün adet olmam gerekiyo yani hesaplamada hep öle çıkıyo...
benim 1 haftadan fazladır baş dönmem mide bulantım ve yine 1 haftadır kasık ağrım oluyor...dün gec dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı...
tamam dedim bu aydan kestim ümidi sabah kalktım kasıklarımda batma ağrı var yine hatta yazdım burayada kırmızılar geliyor adet oluyorum dedim...ama yok...
şuan ağrı falanda yok...
biraz önce yemek yedik eşimle herzaman yediğim tavuk fırını yerken yine midem kalktı...
ya acaba diyorum hamileyimde erkenmi test yaptım göğüslerim şiş ama ağrı acı yok ve ateş basıyo sürekli...
bu ayda olmassa yumurtlama takibine gitcem ve eşimin sperm sayısına baktırmayı düşünüyoruz...karnımda şiş davul gibi oldu gaz varmış gibi(
inşallah hamişizdir kızlar
canlarım öncelikle RABBİM isteyen herkese çk bekletmeden versin miniğini hepimiz en kısa zamanda güzel haberlerle buluşalım burda inşallah
şimdi kızlar ben en son geçen ay 19 unda adet oldum....
yumurtalama ve adet günü hesapladığımda bugün adet olmam gerekiyo yani hesaplamada hep öle çıkıyo...
benim 1 haftadan fazladır baş dönmem mide bulantım ve yine 1 haftadır kasık ağrım oluyor...dün gec dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı...
tamam dedim bu aydan kestim ümidi sabah kalktım kasıklarımda batma ağrı var yine hatta yazdım burayada kırmızılar geliyor adet oluyorum dedim...ama yok...
şuan ağrı falanda yok...
biraz önce yemek yedik eşimle herzaman yediğim tavuk fırını yerken yine midem kalktı...
ya acaba diyorum hamileyimde erkenmi test yaptım göğüslerim şiş ama ağrı acı yok ve ateş basıyo sürekli...
bu ayda olmassa yumurtlama takibine gitcem ve eşimin sperm sayısına baktırmayı düşünüyoruz...karnımda şiş davul gibi oldu gaz varmış gibi(
inşallah hamişizdir kızlar
ahh yavrucugum inşallah hamişizdir!!!
her ay olduğu gibi tabiki bu ayda kendimi hamile sanıyorum
olsun umut etmekte güzeldir.
birgün gerçekten hamile kalıcam inanmıcam diye korkuyorum
ilk aşılamamı yaptırdım adet tarihi 25 mayıs şöyle tadını çıkara çıkara yaşayım gebeliğimi 25 mayısa kadar
ınsallah hamılesındır ,ıdrar testınde gebelık cıkmaması normal kı cunku adetınden 1 veya 2 hafta gecmıs olması lazım ,yansımaz hemen ıdrara,,en ıyısı kan testı yaptır hem var mı yok mu dıe suruncemede kalmazsın hemde varsa gebelık vıtamın ,folıkasıt gıbı ılaclara baslarsın tabı doktorunun ıznı ıle,,,
bende hamile kaldıqımı dusunuyorum ınsallahhhhh :) çok uykum gelıyo halsızlık hıssedıyorum çok üşüyorum adetime daha 10 gun var
aynen psıkolojık çok kötüüü bu gece kan testı yaptırmayı dusunuyorum dayanamıcam galba adetıme 10 15 gun var cıkarmı acaba ?
aynen psıkolojık çok kötüüü bu gece kan testı yaptırmayı dusunuyorum dayanamıcam galba adetıme 10 15 gun var cıkarmı acaba ?
tabi ki çıkmaz belki de daha yeni ovulasyon gerçekleşmiştir
ne zaman yaptırırsam çıkar peki _?
ne zaman yaptırırsam çıkar peki _?
oyyy daha çok var yanıı çok zor bu beklemek Allah m sabır versn bana benm durummda olan herkese :/ cvplr ıcınde çoook teşekkurlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?