kendini bu ay hamile sananlar buraya

arkadaşlar dün evde test yapmıştım cok sılık bı çizgi cıktı. baş dönmemm ve mıde bulantım var. ama dokuz gun önce kanda baktırmıştım hamılelık yok denılmışti. ve bu arada cok sık idrara cıkıyorum şimdi de idrardan beyazlı toz toz parcalar geldı bu neyın nesı. bı fıkrı olan var mı bu beyaz gelen pıtırcıklarla ilgili. şimdiden teşekkür ederımmm

canlarım öncelikle RABBİM isteyen herkese çk bekletmeden versin miniğini hepimiz en kısa zamanda güzel haberlerle buluşalım burda inşallah
şimdi kızlar ben en son geçen ay 19 unda adet oldum....
yumurtalama ve adet günü hesapladığımda bugün adet olmam gerekiyo yani hesaplamada hep öle çıkıyo...
benim 1 haftadan fazladır baş dönmem mide bulantım ve yine 1 haftadır kasık ağrım oluyor...dün gec dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı...
tamam dedim bu aydan kestim ümidi sabah kalktım kasıklarımda batma ağrı var yine hatta yazdım burayada kırmızılar geliyor adet oluyorum dedim...ama yok...
şuan ağrı falanda yok...
biraz önce yemek yedik eşimle herzaman yediğim tavuk fırını yerken yine midem kalktı...
ya acaba diyorum hamileyimde erkenmi test yaptım göğüslerim şiş ama ağrı acı yok ve ateş basıyo sürekli...
bu ayda olmassa yumurtlama takibine gitcem ve eşimin sperm sayısına baktırmayı düşünüyoruz...karnımda şiş davul gibi oldu gaz varmış gibi (
inşallah hamişizdir kızlar

Son düzenleme:

ahh yavrucugum inşallah hamişizdir!!!

ınsallah hamılesındır ,ıdrar testınde gebelık cıkmaması normal kı cunku adetınden 1 veya 2 hafta gecmıs olması lazım ,yansımaz hemen ıdrara,,en ıyısı kan testı yaptır hem var mı yok mu dıe suruncemede kalmazsın hemde varsa gebelık vıtamın ,folıkasıt gıbı ılaclara baslarsın tabı doktorunun ıznı ıle,,,

aynı duyguyu bende her ay yasıyorum olsun umut etmek ıyıdır :)

bende hamile kaldıqımı dusunuyorum ınsallahhhhh :) çok uykum gelıyo halsızlık hıssedıyorum çok üşüyorum adetime daha 10 gun var

canım bu ay adete 15 gün varken tomografiye girmem gerekti gecenin 12 sinde tutturdum ben hamileyim diye test yapmadan girmem tomografiye dedim 2 de aldık sonuçları negatifti...günüm geçmeden kan vermek istemiyorum onu hüsran olunca idrar testinden daha çok dokunuyor insana ayın 20 sine kadar olamssam adet kan testine başvurcam...

aynen psıkolojık çok kötüüü bu gece kan testı yaptırmayı dusunuyorum dayanamıcam galba adetıme 10 15 gun var cıkarmı acaba ?

aynen psıkolojık çok kötüüü bu gece kan testı yaptırmayı dusunuyorum dayanamıcam galba adetıme 10 15 gun var cıkarmı acaba ?

o kadar erken cıkmayabılır :\ pıskolojıkmen de olabılır bıde adetıne 15 gun varsa daha bu gunlerde yumurta catlayacak demektır dusuktur hamıle olma olasılıgı ama hayırlısı ıns hamıs haberını alırız

oyyy daha çok var yanıı çok zor bu beklemek Allah m sabır versn bana benm durummda olan herkese :/ cvplr ıcınde çoook teşekkurlerr

önce 3 gun hergun bırkere çok az kahve rengı leke geldı sonra kesıldı bugun regl olmam gerekoyrdu olmadım ama kasıklarımda hafıf bı ağrı oluyor arada bir goguslerım şişti batmalar oluyor test ıcınde erkek dedı annem ıcım ıcımı yıyor allahım busefer olur hayırlısıyla hamıle kalanlar boyle seyler oldumu sızde :84: birde progynex kullandım 14 gun kullanan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…