kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ben de daha once hislerime dayanarak 2 kez ayni eczaneden aldim. Fos cikti malumunuz. Eger bugun de olmazsam yarin 10 dakika mesafede olan eczaneden alicam.

Orada calisan cocuk simami tanidi o yuzden ikinci testi alirken cok tuhaf bakmisti. Ona neyse. O bakis bile umitsizdi.
Hem o eczane ugursuz bir daha almam ondan.

evet inşallah...hala alttan alttan birşeyler batıyor...akıntı geliyor gibi ama ortada akıntı yok...

Ya o batma bende de var. Psikolojik desem daha once hamile kalmadim batma olayini duymadim bile nerden bilecektim?

Akinti cok hafif ama var yani.

Ya husran olmasa yine

Az once ocakta yemegim oldugu aklima geldi ve mutfaga kosarken karnimi tuttum. Yok artik yani.

Bu arada geri donup koltuguma oturunca karin agrim artti. Ben kesin adet oluyorum kizlar. Cok belli.

Neyse 10 dakika bile olsa hamileligi yasadim

Adet oldum ve sonuc malum depresyon

bende öle şu an batma falan bendede vardı pazar bat günümdü. bu sabaha kadar lekelenme oldu üstünemi görüorum derkene baya baya adet oldum. kızlar sizce ben test yapmalımıyım ? ya lekelenme kafmı karıştırdı. mide ilacımıda içemioyrum belki bebek vardır die bi garip haldeym

valla kızlar bende kendimi şuan hamile hissediyorum
eşim azospermi ama umudumu yitirmediğimden olabilirim diyebiliyorum
8 gün geçti günüm nisan 1 de olmuştum regl.
test yapsam hamiş olsam ne güzel olur
kendime en güzel doğumgünü hediyesi vermiş olurdum bugün

Ya kizlar su lekelenme dediginiz sey illaki oluyor mu?

Bana hic olmadi oyle birsey. Bence ben bu aksam olmazsam ki olacak gibi gorunuyor test falan almayayim bosuna.

O tek cizgi cikiyor ya? Cubugu elime alip kufur ediyorum, ohooo neler diyorum kavga ediyorum plastik cubukla resmen

arkadasim ama sen adet olmussun. Demek ki batma adet olmadan once de oluyormus bak uzuldum yine.

ohoo sende bendensin plastik çubuğu adı geerryyy la gerryyy söle bakalım dolumusun boşmusun diorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…