- Konu Sahibi zeynepilke
-
canım ruhumuzda bi sorun yok bedenen de olsa
aynen dun eczaneden 2 test aldım artık eczaneden almaya utanr oldum cunku bırını yaptım sımdı o bırı bana oyle batıyor kı yapayım yaaa belkı cıkarrrr:):)sonra bı taraftan ya cıkmazsaaa cok sınır bozucu bır durumm
olcak ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh umutluyum :))))) bu arada ılk gebelık mı olcak herkesın?
olcak ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh umutluyum :))))) bu arada ılk gebelık mı olcak herkesın?
evettttttt olursa :)olcak ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh umutluyum :))))) bu arada ılk gebelık mı olcak herkesın?
nasibimi aldım derkeneYa kizlar ben iyice hamile moduna girdim.
Bir kez daha oldu boyle sonra aksam 10 da nasibimi aldim
evet inşallah...hala alttan alttan birşeyler batıyor...akıntı geliyor gibi ama ortada akıntı yok...
Adet oldum ve sonuc malum depresyon
ay bende bi an şimdi oldun sandımkorktum yaw
Adet oldum ve sonuc malum depresyon
Ay bir kadin vardi adeti geciktigi icin doktora gitmisti hamile sanmisti kendini.
Meger erken menapozmus. Bak aklima geldi simdi iyi mi?
gelmesin istiyoruzzz ..
bende öle şu anbatma falan bendede vardı pazar bat günümdü. bu sabaha kadar lekelenme oldu üstünemi görüorum derkene baya baya adet oldum. kızlar sizce ben test yapmalımıyım ? ya lekelenme kafmı karıştırdı. mide ilacımıda içemioyrum belki bebek vardır die bi garip haldeym
Ya kizlar su lekelenme dediginiz sey illaki oluyor mu?
Bana hic olmadi oyle birsey. Bence ben bu aksam olmazsam ki olacak gibi gorunuyor test falan almayayim bosuna.
O tek cizgi cikiyor ya? Cubugu elime alip kufur ediyorum, ohooo neler diyorum kavga ediyorum plastik cubukla resmen
arkadasim ama sen adet olmussun. Demek ki batma adet olmadan once de oluyormus bak uzuldum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?