- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.481
oku canım oku tabi. bende akşam okuyacam mervenin yasinini inşallah.ben bugün müzeyyenle merveye okucam dün uyudum canım ama unutmadım yasini bu gün telafi ederim :)
adetin geçsin oyle yap istersen, adet öncesinde çıkmama ihtimali de varselam kizlar
ben en son gebelik testimi yapali sanki yuzyillar oldu acaba adetten kac gun once belli oluyo hamilelik
bizim burda testler cok pahali erken ise almayayim daha 5-6 gun var cikarmi sizce? bu arada ben yeni uykudan kalktim bi uyku sormayin psikolojik de olabilir
kendime bi kahve yaptim bi de sigara iyi tamam da midem bulaniyo
yok ben bugun bi test alayim o beklemede yazisini hamile yapalim ama lutfen kocama soylemeyin
dun aksam cok kotu benzettim ya konusmuyoz:))))
yok ben bugun bi test alayim o beklemede yazisini hamile yapalim ama lutfen kocama soylemeyin
angel bugün 3 sigara içtim bide habire yiyorum sence nasıl
angel bugün 3 sigara içtim bide habire yiyorum sence nasıl
hemen söle yoksa kocana sölicez hamilemiisn değilmisin :)
Allahın izniyle hemencik hamile kalırsın inşallah eayr1. aramızda öyle ceketi üstüne atıp da hamile kalan yok malesefmerys canim seni seviyorummm
yani ben 5 senedir her ay hamile saniyorum kendimi de ...:)) ama test almaktan pes ettim artik aslinda son 8 ay oncesine kadar da korunuyordum bu ay ozellikle bu site sayesinde daha da umutlandim yumurtlama gunlerimi filan hesapladim
ama hani derler ya bazisi icin kocasi ceketini uzerine atsa hamile kaliyo bende oyle bir durum yok zaten yumurtalik kistleri oluyo bi kac ayda bi kere
eeee yas 34 su an her gecen gun dogurganlik da azaliyor kizima hamile kalmam da uzun surmustu hayirlisi Allah tan
oyy oyy moral motivasyon gitmiş yine. hnd_sdt kuzum ne oldu sanakeşke bnde hamile olsam ama siz herkese söyleyin tamammı önünüze gelen herkese..ahh ahhh allahım rabbim sen nasip gördüğün ana kadar bna bekleme sabrını nas,p et bna ve arkadşlarıma herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..
güzel diyemicem...daha şimdiden böyle yemeye başlarsan ...hamileliğinin ortasında diyete girmek zorunda kalırsın...ot ye salata ye...su iç ...3 sigara affedebilirim ama 1 e düşür bence...habire yeme...
yok bacim daha 6 gun var malum duruma bu kadar cabuk belli olmaz demi testte
hamile degilim herhalde test alip yapar isem ilk size yazcam kocamdan once
namaz kilip cikmaliyim kizimi yuvadan alcam dua edin banada neee olurr..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?