kendini bu ay hamile sananlar buraya

benide çıkartıp duruyor siteden bi bakıyorum yorum yapacam şifrenizi girin diyor...site allaha emanet son sayfayı görene kadar zaten canım çıktı

pek değil akşamları uykum oluyo eve gidince sende daha nme göbeği :))4 aydan sonraymış

güzel fikir beyazlim bazılarımız iyice takıntı haline getirdik bebek işini.düşünmemek daha iyi galiba

haklısın angel. hadi bakalım yasinciler nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydun alaman çükületam...mantıklı düşünmüşsün...bir dahaki aya hamilesin bence kafanı rahatlatınca

Ama kizlar ne yapalim yani sanki baska türlüde ne geciyor ki elimize????????????

bos yere üzülüyoruz demi amaaaaaaaaaaaaaaa

halbu ki vücudumuzu ve ruhumuzu temiz tutmaliyiz yavrularimiz icin

ay kizlar rüyamda gördüm babam vefat etmisti hayir ola Insallah

laan ben her boka ağlıyorum nolucak bu halim benim be

oyyyyyyyyyyy canim kiyamam güzel hamilem

slm kızlaar biri bana da yardım etsinnnnn lütfeeeeeen 30 unda adet oluyorum normalde 28 inde korunmasız bi ilişkim oldu zaten karnım ağrımaya başlamıştı yani oldum olcam dedim hatta o gün , ilişkiden sonra karın ağrım bitti birden bire sonra 2 gün gecikti öyle oldum ama adetim az geliyor pıhtılı falan adet kanaması gibi ama çok sık ve çok gelmiyor ara ara , sizce durum nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler test aldım yaptım ama adet falan olmuyor tabi saçmaladım biraz :)

babanın ömrü uzamış canım hayırlara çıksın inşallah.

kızlar site kendine gelene kadar uyumuşum bile :) bu bebek çok uykucu yok böyle birşey ya akşam kocamlar okey oynuyordu ben yazıyordum başımı koydum omzuna film koptu uyumuşum sonra kaldırdılar gittim içeri uzandım gündüzde öyle :)

selam kızlar kan verdim ve sonucum 593 çıktı ya kızlar biraz düşük mü sizce son adet tarihim 1 mayıstı ve ben 30 günde 1 adet oluyorum geçen sene dış gebelik geçirdim kan değerim yükselmedi ya yine öyle olursa diye çok korkuyorum sizler kan değerinizi kaçıncı günde öğrendiniz ve kaç çıktı sonuç ya sevincim kursağımda kaldı

gebeliğin ilk dönemleri herkeste oluyor galiba bu uyku çok uyuyanlara kızı olacak derler mimoza
ayy ne şeker olur bebikler

selam kızlarr benimde bugün başım çok dönüyo yaa neden acaba..tabiki belirti falan diye düşünmüyorum ekşınları yeni yaptık bu kaadar erken belli olmaz heralde..

babanın ömrü uzamış canım hayırlara çıksın inşallah.

Amin canim

Allah hepimize ve ailelerimize saglik versin

dün bir haber okudum almanyada türkün teki

karisinin basini dama cikartip kesip asagi atmis

6 tane cocuklari varmis herifin sevilisi varmis ondanda iki cocugu varmis

Allahim ya Rabbim ya insanin piskolojisini bozuyo böyle seyler

hamile değilim oyüzden birşey diyemeyeceğim mavusbebek. ama öncelikle içini ferah tut kanda da çıkmış işte hamilesin. şimdi korkuları bi kenara bırak bugünlerin keyfini çıkarman lazım.

gebelik olması için yumurtlama günlerinde birlikte olunması lazım.bence hamile değilsin

canım ben bu kan değerini anlamıyom ya benim 99.6 çıkmıştı aralık kısmıda yanında vardı 2 haftalıkken 50-500 diyodu galiba şimdi sen neye göre düşük dedin ki

kaç haftalık senin ?

Allahım esirgesin cümlemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…