- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.441
biz buna halk arasında hamilelik diyoruz[/Q
hepte annem geliyo aklıma nedense sonra gel sigara içme öööf öf nasıl anne olucam evladım nasıl olucak büyük sorumluluk valla kocam bu kadar istemeseydi benim götüm yemezdi hiçde düşünmedim anne oplmayı zor zanaat
dimeh uykun gelmiyo mu benim gözüm açılmıyo hiç çok uykum var iş yerindeyim ve çalışmak zorundayım malesefbenim bedenim kocamın ruhu hamile çok alıngan çok agrasif oldu diyom yaptık tuttu da yine bir yerde yanlışlık var hem onun göbeği benden fazla :)
güzel fikir beyazlimbazılarımız iyice takıntı haline getirdik bebek işini.düşünmemek daha iyi galiba
haklısın angel. hadi bakalım yasinciler nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydun alaman çükületam...mantıklı düşünmüşsün...bir dahaki aya hamilesin bence kafanı rahatlatınca
laan ben her boka ağlıyorum nolucak bu halim benim be
Günaydin fistiklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim güzel ruhlari hamile arkadaslarimmmmmmmmmmmm nasilsiniz kizlar?
bakin dün ne düsündüm biliyonuz mu??
dedim ki en iyisi bu baciniz kendine 1 yil süre tanisin
o zaman mesela nasil desem hani bir hedefimiz olur ya ve biraz daha net olur durumumuz öyle gibi iste...
diyorum belki böylece daha rahat olurum
allahtan ümit kesilmez ...eğer ben ümidimi kesersem rabbimin gücüne gitmezmi...demezmi ey kulum bu dünyada ben istemeden birşey olmaz...bilmemneredeki hayvanın bile rızkını veren ben istesem sana çocuk veremezmiyim...seni imtihan ediyorum sende amma sabırsız çıktın demezmi...aranızdaki hacı benim dua ediyorum hepinize kuzularım
babanın ömrü uzamış canım hayırlara çıksın inşallah.Ama kizlar ne yapalim yani sanki baska türlüde ne geciyor ki elimize????????????
bos yere üzülüyoruz demi amaaaaaaaaaaaaaaa
halbu ki vücudumuzu ve ruhumuzu temiz tutmaliyiz yavrularimiz icin
ay kizlar rüyamda gördüm babam vefat etmisti hayir ola Insallah
oyyyyyyyyyyy canim kiyamam güzel hamilem
kızlar site kendine gelene kadar uyumuşum bile :) bu bebek çok uykucu yok böyle birşey ya akşam kocamlar okey oynuyordu ben yazıyordum başımı koydum omzuna film koptu uyumuşum sonra kaldırdılar gittim içeri uzandım gündüzde öyle :)
gebeliğin ilk dönemleri herkeste oluyor galiba bu uykuçok uyuyanlara kızı olacak derler mimoza
ayy ne şeker olur bebikler
babanın ömrü uzamış canım hayırlara çıksın inşallah.
selam kızlar kan verdim ve sonucum 593 çıktı ya kızlar biraz düşük mü sizce son adet tarihim 1 mayıstı ve ben 30 günde 1 adet oluyorum geçen sene dış gebelik geçirdim kan değerim yükselmedi ya yine öyle olursa diye çok korkuyorum sizler kan değerinizi kaçıncı günde öğrendiniz ve kaç çıktı sonuç ya sevincim kursağımda kaldı
gebelik olması için yumurtlama günlerinde birlikte olunması lazım.bence hamile değilsinslm kızlaar biri bana da yardım etsinnnnn lütfeeeeeen30 unda adet oluyorum normalde 28 inde korunmasız bi ilişkim oldu zaten karnım ağrımaya başlamıştı yani oldum olcam dedim hatta o gün , ilişkiden sonra karın ağrım bitti birden bire sonra 2 gün gecikti öyle oldum ama adetim az geliyor pıhtılı falan adet kanaması gibi ama çok sık ve çok gelmiyor ara ara , sizce durum nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler test aldım yaptım ama adet falan olmuyor tabi saçmaladım biraz :)
selam kızlar kan verdim ve sonucum 593 çıktı ya kızlar biraz düşük mü sizce son adet tarihim 1 mayıstı ve ben 30 günde 1 adet oluyorum geçen sene dış gebelik geçirdim kan değerim yükselmedi ya yine öyle olursa diye çok korkuyorum sizler kan değerinizi kaçıncı günde öğrendiniz ve kaç çıktı sonuç ya sevincim kursağımda kaldı
Allahım esirgesin cümlemiziAmin canim
Allah hepimize ve ailelerimize saglik versin
dün bir haber okudum almanyada türkün teki
karisinin basini dama cikartip kesip asagi atmis
6 tane cocuklari varmis herifin sevilisi varmis ondanda iki cocugu varmis
Allahim ya Rabbim ya insanin piskolojisini bozuyo böyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?