- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.521
kaç kilosun ki kuzum :)
ya bende geçen ay ki ilk denememizde ya hamileysem yarasın çocuğa diye yedim durdum habire şiştim sonrada şimdide zayıflamaya kalkıyom ama gene hamile olabilirim diye az yemeedennnnn ama hamile kalırsam tatlılalrı azcık ucundan yicemmm mmmmm
kızlar hamilelerimiz nerde :44:
kendilerine yeni topik mi buldular yoksa bunlar
dimeh tatlımmmmmmm ne olur içme şu sigarayıııı ne olurrrrrrrrrr aynı şey değil ama bak bende bugün ehliyette araba sürerken gözlerimm yandı ağladım alerjiden ama içmedim ilaç o acıya dayandım ya hamile kalırsam diye ne olur içmeeeeeeeeeee
63 kiloyum cınım
dimeh tatlımmmmmmm ne olur içme şu sigarayıııı ne olurrrrrrrrrr aynı şey değil ama bak bende bugün ehliyette araba sürerken gözlerimm yandı ağladım alerjiden ama içmedim ilaç o acıya dayandım ya hamile kalırsam diye ne olur içmeeeeeeeeeee
boy ve yaş kaç şekerim :)
bana bana bana banaaaaaaMerhaba kısLAr bugün kime yasin okuncaktı ?
ilk evlendiğimde 52 kiloydum korunmuyoduk ya her ay ahan hamileyim derken 67 oldum şimdi 64 kiloyum belki bebekle kusmakla falan düşer mi bilmem :)
bana bana bana banaaaaaa
kilon gayet ideal şekerim bende 1 .70 ve 63 kiloydum aha ahhh170 vede 25 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Adın neydi senin şeker unuttum :44:
kilon gayet ideal şekerim bende 1 .70 ve 63 kiloydum aha ahhh
içme deemeee..ters etki yapıyo daha cazip geliyor sonra...aklı kalıyor...bırak kendi kendine bıraksın...bana biri dese içme diye 2 tane aynı anda yakasım geliyo
merve canımcım...
eşimde öle yaaaa of of ne lanet şey yaaaa oksijen diyom sana fazla geldi herhal karbonmonoksit alıyon diyom eşime
170 vede 25 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?