kendini bu ay hamile sananlar buraya

ilk evlendiğimde 52 kiloydum korunmuyoduk ya her ay ahan hamileyim derken 67 oldum şimdi 64 kiloyum belki bebekle kusmakla falan düşer mi bilmem :)

içme deemeee..ters etki yapıyo daha cazip geliyor sonra...aklı kalıyor...bırak kendi kendine bıraksın...bana biri dese içme diye 2 tane aynı anda yakasım geliyo

içme deemeee..ters etki yapıyo daha cazip geliyor sonra...aklı kalıyor...bırak kendi kendine bıraksın...bana biri dese içme diye 2 tane aynı anda yakasım geliyo

ilk evlendiğimde 52 kiloydum korunmuyoduk ya her ay ahan hamileyim derken 67 oldum şimdi 64 kiloyum belki bebekle kusmakla falan düşer mi bilmem :)

mide bulantısı çok olablar ilk aylar zayıflayabiliyomuş bebeğin ve sen sağlıklı olunda boşver kiloyu doğurduktan sonra veri veriverirsinnn kilocukları :) bende evlendiğimde zayıfcacık 63 kilo iken şimdi 74 üm :) herhal hamileikde tonton olurummm

eşimde öle yaaaa of of ne lanet şey yaaaa oksijen diyom sana fazla geldi herhal karbonmonoksit alıyon diyom eşime

kızlar hepinizin ilk bebeği mi olacak inş. ?

ben 2. istiyorumda benide alırmısınız aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…