kendini bu ay hamile sananlar buraya

dövücem içme diyenleri heee en iyi arkadaşım angel kimse anlamıyo beni kötüsünüz işte (((((((

Tmm mervecim 10dkya okuyup geLiorum inş..

Bu arada mimozagerbera hamilesin cnm okumuştum yazılarını işim vardı giremedim çok sevindim cnm ALLah tamamına erdirsin inş

sağol canım benim darısı tüm isteyenlerin başına.perşembe günü doktora gidicem inşallah bebem çok iyidir tedirginim biraz malum ilk gebelik :)

dövücem içme diyenleri heee en iyi arkadaşım angel kimse anlamıyo beni kötüsünüz işte (((((((

bulamazsınız benim gibi pamuk şekerini şekerim ben toz pembe pamuk şeker iyliğinize diyorum canlar gene de siz bilirsiniz hem hiç bişeye iyi geldiği yok dumanı mahvediyo benim gözlerimi ıyyyyyyyyyyyyyy

kızlar az önce test yaptım..sırf keyif ve merak için:)) çünkü adetim biteli 7 8 gün oldu ve son iki gündür yımırta günlerim...tabiisi negatif çıktı.....dimeh yavyuuuum bu kesin sonuçmudur günümün gelmesine 24 gün var dahaaaa:)))))

kız hazır para vermişin testte bari saklasaydın adete yaklaşırken yapardın olmazmıydı :)

manyak nasıl üzüldüm negatifi görünce git başımdan senin yüzünden bebem düşerse görürüsün (( günün geçicek yavrum günün adeti bitmiş test yapıyo oyuncakmı bu bırak onu elinden 24 gün sonra yapılıcak o test :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…