- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.541
dimeh tatlımmmmmmm ne olur içme şu sigarayıııı ne olurrrrrrrrrr aynı şey değil ama bak bende bugün ehliyette araba sürerken gözlerimm yandı ağladım alerjiden ama içmedim ilaç o acıya dayandım ya hamile kalırsam diye ne olur içmeeeeeeeeeee
Tmm mervecim 10dkya okuyup geLiorum inş..
Bu arada mimozagerbera hamilesin cnm okumuştum yazılarını işim vardı giremedim çok sevindim cnm ALLah tamamına erdirsin inş
sıkıntıya birebir kardeşim...valla sıkıntıya girince bir tane içiyorum...beynim rahatlıyorŞu sigara sıkıntıya iyi geLiomu yaa bendemi başLasam off
dövücem içme diyenleri heee en iyi arkadaşım angel kimse anlamıyo beni kötüsünüz işte(((((((
sıkıntıya birebir kardeşim...valla sıkıntıya girince bir tane içiyorum...beynim rahatlıyor
şu yandaki kıl tüy reklamı varya ona taktım...la sanki kadın varis var gibi gösteriyo ...öyle kılmı olur ya
valla dövsenizde dicemmm ben eşimede diyorummm tabi herkesin kendi tercihi eslemcim içme sakınnnnn
sizler haric canımcımkız sen beni ve dimehi hamille saymıyon mu
merveye okunacakMerhaba kısLAr bugün kime yasin okuncaktı ?
gel bacım gel bazılarımızın ilk bebeği. hoşgeldin tecrübenden yararlanmak isteriz bizdekızlar hepinizin ilk bebeği mi olacak inş. ? ben 2. istiyorumda benide alırmısınız aranıza
dövücem içme diyenleri heee en iyi arkadaşım angel kimse anlamıyo beni kötüsünüz işte(((((((
dimehim ben dimeeeeh heeeyt iç bi sigara aklın karışmasın herşeye birebir :))))))
sizler haric canımcım
merveye okunacak
gel bacım gel bazılarımızın ilk bebeği. hoşgeldin tecrübenden yararlanmak isteriz bizde
elektirik süpürgesine bebek burun vakum aletimi takılır beynini çeker alimallah çocuğun
o ne kız:44:
kızlar az önce test yaptım..sırf keyif ve merak için:)) çünkü adetim biteli 7 8 gün oldu ve son iki gündür yımırta günlerim...tabiisi negatif çıktı.....dimeh yavyuuuum bu kesin sonuçmudur günümün gelmesine 24 gün var dahaaaa:)))))
amin inşallah kuzucum ...hepinize çok teşekkür ederim...angel 87 cim mervecim az sonra sana yasin yolluyorum tatlım,kabul olur inş.
kızlar az önce test yaptım..sırf keyif ve merak için:)) çünkü adetim biteli 7 8 gün oldu ve son iki gündür yımırta günlerim...tabiisi negatif çıktı.....dimeh yavyuuuum bu kesin sonuçmudur günümün gelmesine 24 gün var dahaaaa:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?