kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kuzum şükürler olsunnn sabret canım benımmm Allah hepımızın yuzunu guldurecek ınsallah
Bende yemek yıyorduk sofrada off içim sıkılıyo dedım bıde bır kac gundur gececı oldugu için yanımda olmayısı onsuz uyumakta koyuyo bana ühühühhühüh
basladım aglamaya hadı dedı çıkalım dısarı alısverıs yap para harca sen kendıne gelırsınnnndedim yok askım sen uyu cok yorgun bıtanem ayakta duramıyo bırde bugun oğleden sonraya kadar anneannesını doktora goturmustu.Akşama bırlıkte gıdelım dedı iş yerıne hem bana arkadas olursun hem degısıklık olur sana hem ders calısırsın serın serın off gecelerı artık evım cok sıcak olmaya basladı çıldırıcammmmm uyuyamayınca ben cok sınırlı oluyorum kiii ben türkiyenın en sıcak ıllerınden bırınde okumus kac yıl yaz okuluna kalmıs bırıyım ama artık tahammulum kalmamıs valla
kocısıne ıyı davran gızzzz yırtarım bag yoksa senııı onu en ıyı ben anlarım su annnnn hahahahahaha

haklısın valla bi de o erkek onun sorumluluğu daha çok baba olacak ev geçindircek ohoo..

Valla bu aralar bende öleyim tatlım yaa..Cnm çok sıkılıo ..Etrafımdaki hamile sayısı 9 a çıktı kimseyi göresim yok ..

Ben kafamdan atmaya çalışsamda hep karşıma çıkıo bu tür şeyler ..Bi yandan eşimede yansıtmamaya çalışıorum ..Onunda ayrı bi sıkıntı stresi var zaten ..Diom bunaltmayım adamı ..

Bi an önce kazansada gitsek buralardan Belki diom yer değişikliği iyi gelir bize yaa..

Evden hiç çıkıom nerdeyse kimseyle görüşmüom eşim evde ders çalıştığını bildikleri içinde bişiy demiolar ..Yoksa onun içinde ayrı fesatlık çıkarırLar..

Bnm evim serin çok şükür : ) Sende evde yalnız kaLma git kocanın yanında dur dediğin gibi değişiklik olur senin içinde ..

Ben kocamın ders çalışma merkanlarını arada değiştiriorum : ) psikolojiyi çok etkilio bak dene : )

Bizde bugün karı koca bi arkadaşa gidicez anladı içimin sıkıldığını havamız değişir dio..

Bu arada doktora gitmedin sen dimi hani rahim filmi falan çektircektin ?

Son düzenleme:

iyi yaparsınız tatlım sana da iyi gelır bu arada kız deli hamileleri saydın mı bide üşenmeden heheheben valla bu aralar balkon kusu oldum balkonda calışıyorum az kaldı Allah yardımcımız olsun canımmm inşallah.Bu arada senle konustuk ya kocişe soyledım gıtmeedık o zaten sırf ben uzuluyorum dıye gıdıyodu bu kadar erken.su yer degıstrme işinı nerdesın hangı ıldesın bılmıyorum canım ama bence cok ıyı dusun cunku sosyal faalıyetı olmayan sıkıcı kucuk yerlerde sahsen bız kocısle yasayamayız hem aılenden uzak olmak cok ama cok zorrrrr çok ıyı dusunun derım canım benım sırf bu olaylardan kacmak ugruna acele karar vermeyınnn cunku bazı yerler cakılı kadro oluyor tayin istıyemıyorsun yada 2 uyıl calışma zorunlulugu felan koyuyorlar annemler kızım samsunu yaz gıresun ordu tayın cıkana kadar ız gelır basında dururuz dıyolar ama hem kocıss asla ızın vermez hem ben yapamamm yaaa sadece oturdugumuz ılı tercıh edıcez bızz

Yaa gidip 8 gün oncesi testi aldım yaptım ama testte hiç faaliyet yok ne tek ne çift çizgi gidip yenisini alacagim

Valla bize bu şehir değişikliğinin koycağını düşünmüorum ..Aksine iyi geLicek bence..Tabi hep hayırlısı neyse o olsun die dua ediiorum..

Ailem konusunda da bi saatlik uzaklığımız var ..Ailemden çıkmışım zaten ha burası ha başka yer çok farketmicek arabamız var atlar geliriz çok özlersek napalım : )

Ama kaynanadan ne kadar uzak okadar iyi valla Bi de diom ya benden sonra evlenenler hepsi hamile üşenmeyip saydım

Sürekli bana daha sende yokmu gibi şeylerden bıktım ..Kız sıkıntıdan kilo vermeye başladım ..Hemde vitamin içerek..

Benm cildim çok güzeldi şimdi sürekli sivilce çıkıo yüzümde ..

Diom farklı yer olursa en azından yeni çevre yeni ev yeni iş olumlu etkiler bizi üstüne bi de bebek yaptıkmı balla kaymak

kizlarrrrrrrrrrrrrrr solugu yine burada aldim

agresifim asabiyim uleeeeeeeeeeeeeen

is yerinde az biraz sorun var maasim hala gelmedi

hakkınızda hayırlısı olsun o zaman bebem inşallah butun aldıgınız kararlar sızı hep mutlu eder
eşin su an çalışmıyor sureklı evdemı evdeyse eger uzerıne baya dusmustur sınavın olur ınsallah allahın ıznıyle canım benım yüzünüz güler inşallah.Tabi erkek olunca daha stres olur ben sımdı dıyorum o olmadı ozel sektorde devam ederımmm ama erkek daha stres yapar kendıne bırde bebıs ıstıyoruz ya erkekler hep daha ıyı sartlarda esımı yasatayım en ıyı sekılde cocugum dunyaya gelsın ıster bızım gıbı Dualarımız bosa cıkmaz ınsallah yüce rabbim hepımızın yuzune gulerrr
Bu arada gızzzzz kaynanandan kaçmak için en ücra köseyı yazınnn tasınmak için ben bizzattt yardım ederım sızeeeeeo konuda sonuna kadar arkandayım :)))))

Amin aminnn ALLah razı olsun cnm çok tatlısın

Sende şu sınavı geçir ondan sonra tatilini yap bebeğinde olacak inş..sen daha yenisin hiç sıkıntı yapma..sınav içinde okadar yıpratmayın kendinizi yaa amaan Rabbimin vardır bi bildiği ..

Kaynanaya geLince onun olmadığı bi şehir zaten güzeldir hiç farketmez yani

ben gorusmuyorum zatenn yaklasık 15 gunu gectııı ohhhhhh ne rahatlık varmıssssss
valla bacım ben tatıle kacayımda kaynanada o ara karadenızde olacakkk ben ne edeyım basımı hangı taslara vurayımmm yukarı tükürsen bıyık aşagı tükürsen sakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…