- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #8.621
Dur kiz kendimi tutmaya calisiyom bebek bebek demekten alikoymak icin
anam simdi diyon ya dök icini yahu simdi diyecem bebek niye olmiiiiiiiiiiiiiiii
az önce annem aradi dedi ne var ne yok falan fistan
nerdeyse kadincagaza diyecektim : benim niye bebgim olmuyo.....hahahahaha kafa yani anliyacagin yerinde degil
ben bir piskopat ruhlu ruhu hamile göbegide kilodan dolayi hamile hatunum
Dur kiz kendimi tutmaya calisiyom bebek bebek demekten alikoymak icin
anam simdi diyon ya dök icini yahu simdi diyecem bebek niye olmiiiiiiiiiiiiiiii
az önce annem aradi dedi ne var ne yok falan fistan
nerdeyse kadincagaza diyecektim : benim niye bebgim olmuyo.....hahahahaha kafa yani anliyacagin yerinde degil
ben bir piskopat ruhlu ruhu hamile göbegide kilodan dolayi hamile hatunum
sabah leke geldi arkası gelmedi...dur bakalım bende umut yok ödünç çalabilirmiyim sendenYeeeeeeeeee yivrummmmmmm oooooooooh afiyet bal seker olsun
kiz angel bak ben senden tez zamanda umutluyum hayirlisiyla haaaaaaaaaaaaaaa
al bendende o kadarrrrr emme bu hayat üzülemeyecek kadar kısaaaa bak benn ağladım ağladım geldım buraya geyıgın dıbıne vuruyommm
bacımmmm bu iş Yüce rabbime kalmısssss ol derse olacak bızde bekleyecez baska hıc mı hıc caresı yohdirrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrr naberrr??? ben hasta olmadım daha kan testi yaptırdım 0.100 çıktı ne oluyor bana yaaa hiç adet belirtisi de yok böyle olup değer yükselip hamile olan var mı? ben 24 ve 27 sinde ilişki olmuştu. erken mi kan testi için yoksa?
manyakım benim ağlarsan psikolojin bozulur..psikolaci bozukluğu çocuğa engel
ahhh bacımmmmm benım basımda bır de kpss sıkıntısı varrr bunaldım ondan agladımmm çocuk için ağlamamaya soz verdım kendıme beynıme dıyorum kı bakkk bu ağlama bebiş için değil ona göreeee uyarı ver vicudumaaaa bozuşmayalımmm
mantuhklu ...ama bünyende stres üretme türetme...
Kızlar merhaba;
Yasin okumaya devam ediyormusunuz? Ben dün ve bugün okuyamadım.
Dün doktora gittim, bebeğin kalp atışını göremedi, durmuş dedi. Bugün sabah aldılar bebeğimi. Dün çok ağladım, ama Allahtan gelene yapacak birşeyimiz yok.O yüzden yasini okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Benim yerime başka biri okuyabilirse. evde yatıyorum şimdi. 3 ay boyunca korunmamız gerekecek sanırım. Haftaya tekrar doktora gidicem kontrole. 3 ay sonra inşallah tekrar denicez. Kendinize iyi bakın. İnşallah hayırlısıyla hepiniz en kısa sürede hamile kalırsınız. Hamile olanlarda hayırlı sağlıklı birşekilde bebişlerine kavuşurlar.
Kızlar merhaba;
Dün doktora gittim, bebeğin kalp atışını göremedi, durmuş dedi. Bugün sabah aldılar bebeğimi. Dün çok ağladım, ama Allahtan gelene yapacak birşeyimiz yok.O yüzden yasini okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Benim yerime başka biri okuyabilirse. evde yatıyorum şimdi. 3 ay boyunca korunmamız gerekecek sanırım. Haftaya tekrar doktora gidicem kontrole. 3 ay sonra inşallah tekrar denicez. Kendinize iyi bakın. İnşallah hayırlısıyla hepiniz en kısa sürede hamile kalırsınız. Hamile olanlarda hayırlı sağlıklı birşekilde bebişlerine kavuşurlar.
Kızlar merhaba;
ay canım benim yaçok üzüldüm ..ama allahtan hayırlısını isteyeceğiz her zaman...helal olsun hakkım delimisin...sen yat dinlen ..kendine telkin ver ve bu durumdan sıyırmaya çalış kendini...demekki zamanı değilmiş...yolun başında fazla alışmadan gitti bebişin cennette seni bekleyecek inşallah...herşeyin hakkımızda en başta hayırlısını diliyorum ...geçmiş olsun canımın içi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?