kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende annemle konuşuyorum dio ee adet oldunmu olmadınmı ...diorum heaaaaaaaa eee daha daha naber anne

al bendende o kadarrrrr emme bu hayat üzülemeyecek kadar kısaaaa bak benn ağladım ağladım geldım buraya geyıgın dıbıne vuruyommm
bacımmmm bu iş Yüce rabbime kalmısssss ol derse olacak bızde bekleyecez baska hıc mı hıc caresı yohdirrrrrrrrrr

manyakım benim ağlarsan psikolojin bozulur..psikolaci bozukluğu çocuğa engel

bacım batın ne zamannnnn

manyakım benim ağlarsan psikolojin bozulur..psikolaci bozukluğu çocuğa engel

ahhh bacımmmmm benım basımda bır de kpss sıkıntısı varrr bunaldım ondan agladımmm çocuk için ağlamamaya soz verdım kendıme beynıme dıyorum kı bakkk bu ağlama bebiş için değil ona göreeee uyarı ver vicudumaaaa bozuşmayalımmm

mantuhklu ...ama bünyende stres üretme türetme...

Kızlar merhaba;
Yasin okumaya devam ediyormusunuz? Ben dün ve bugün okuyamadım.
Dün doktora gittim, bebeğin kalp atışını göremedi, durmuş dedi. Bugün sabah aldılar bebeğimi. Dün çok ağladım, ama Allahtan gelene yapacak birşeyimiz yok. O yüzden yasini okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Benim yerime başka biri okuyabilirse. evde yatıyorum şimdi. 3 ay boyunca korunmamız gerekecek sanırım. Haftaya tekrar doktora gidicem kontrole. 3 ay sonra inşallah tekrar denicez. Kendinize iyi bakın. İnşallah hayırlısıyla hepiniz en kısa sürede hamile kalırsınız. Hamile olanlarda hayırlı sağlıklı birşekilde bebişlerine kavuşurlar.

Canımm çok üzüLdüm yaa

Rabbim sabır versin..Üzülme vardı bi hayır..

Kanaman falan olmuşmuydu ?

ay canım benim ya çok üzüldüm ..ama allahtan hayırlısını isteyeceğiz her zaman...helal olsun hakkım delimisin...sen yat dinlen ..kendine telkin ver ve bu durumdan sıyırmaya çalış kendini...demekki zamanı değilmiş...yolun başında fazla alışmadan gitti bebişin cennette seni bekleyecek inşallah...herşeyin hakkımızda en başta hayırlısını diliyorum ...geçmiş olsun canımın içi...

canım benım cok uzuldummm Allah hayırlısını versın bıtanem metanetlı olmaya calış herseyde bır hayır vardır Yüce rabbim bılır en ıyısını hayırlısını
cok gecmıs olsunn

ben gidiyorum kuzular ...kocuğum geliyormuş...öpüldünüz...sağlığınıza dua edin..kendinizi çocuk için üzmeyin...öpüldünüz...

Teşekkür ederim kızlar hepinize. Baştan beri zaten kanamam vardı lekelenme tarzında ama arada daha fazlada oluyordu. 2hafta önce hastanede yatmıştım zaten. İğne yapmışlardı. Ozaman doktor çok umutlu konuşuyordu yeri iyi diye. Geçen hafta tekrar gittiğimde kalp atışıda başlamış demişti. Ama benimki ikiz gebelikti, keselerden biri boştu. Vücut onu atmaya çelışırken bunuda zehirlemiş olabilir dediler. Ama Rabbim böyle görmüş hayırlısını demekki. Bugün biraz daha iyiyim, ama üzülüyor insan işte.

Ama sakın benim belirtilerime bakıpda bunlar bendede var benimkide mi düşecek yoksa diye endişelenmeyin sakın. Öyle düşünün diye anlatmadım. Herkesin hamileliği farklıdır. Rabbim bizim için böyle görmüş hayırlısını.
Birsüre rapor aldım zaten, evde dinlenicem, biraz değişiklik yapıcam kendime. Atlatıcaz inşallah. Rabbim hayırlısıyla ileriki denemelerimizde verecek inşallah.

Miyopicim bak en azından hamile kaLabiliosun ..

Unutma bu bebeğin sana şefaatçi olabilcek öbür tarafta..Hayırlısı böyleymiş demekki..

Dinlen sen kendini toparla..Haline yine şükret bacım bak kaç senedir hiç hamile kalamayanlar var..

Bi üç ay dinLenin yine olur inş..

Benm bi arkadaşım vardı ilk gebelikti herkese haber verdi örgülere falan başladı...2.ay gitti doktora doktor ne dese beğenirsin '' bebek yok ki ! '' yıkıldı resmen yani bebek bile yokmuş boş gebelikmiş ..sadece boş kese vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…