- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.901
anam kala kaldım kız ciddi sorunca..sil takcı neysede diğeri sormuş napiyim..
inanmıyorum ya yani tamam hani evli değildir falan bilmezler nasıl hamiel kalınıcağını ama buda sorulurmu yaaa ben kızı dahada tutuşturmak için masalgibinin öle yazdını düşündüm şaka gibi
ya herkes saf yada butun cakallar buraya toplanmıs..bu cakallıkla bı sıltakcı kadar olamadık,aksam herıfım gelsın,elıme surup alnıma yapıstırcam hemen
yok canım masalgibi bizden olsa ben konuya daha ahenk katardım ama kız ciddi sorunca cevapta ancak bu kadar olurinanmıyorum ya yani tamam hani evli değildir falan bilmezler nasıl hamiel kalınıcağını ama buda sorulurmu yaaa ben kızı dahada tutuşturmak için masalgibinin öle yazdını düşündüm şaka gibi
ya herkes saf yada butun cakallar buraya toplanmıs..bu cakallıkla bı sıltakcı kadar olamadık,aksam herıfım gelsın,elıme surup alnıma yapıstırcam hemen
o alnına sürme olayını biz kattık canım,daha ateşli oluyo öyle..hatta 1 dk da kuruyosa alnında sen çooooooook ateşli gacısın amma 5 6 dk da kuruyosa senin gibi karıdan bir cacık olmaz demek,fıs çıktın gibi bişe...yani alınada sürmek lazım datlım:) kız o karının yazdığı çakallık diil salaklık silmiş takmış bişiler yapmış manyak bide iğrenç iğrenç anlatıyo sende yanlış okuöuşsun sadece silip takıcan alnına bişi sürmüyosun şekerim
:) kız o karının yazdığı çakallık diil salaklık silmiş takmış bişiler yapmış manyak bide iğrenç iğrenç anlatıyo sende yanlış okuöuşsun sadece silip takıcan alnına bişi sürmüyosun şekerim
yok canım masalgibi bizden olsa ben konuya daha ahenk katardım ama kız ciddi sorunca cevapta ancak bu kadar olur
hayır o ecemle benım varyasyonum..olayın devamında alnına,yuzune gözunede bulastıracaksın
:) kız o karının yazdığı çakallık diil salaklık silmiş takmış bişiler yapmış manyak bide iğrenç iğrenç anlatıyo sende yanlış okuöuşsun sadece silip takıcan alnına bişi sürmüyosun şekerim
adamda zaten kaynak bolmuş...sperm banyosu bile yaptıracak cinsten
hay senın anlayısına cakal derken bızı kasteddım zaten..sanada ayrı bı dekoder lazım haaaaaa
adamda zaten kaynak bolmuş...sperm banyosu bile yaptıracak cinsten
adam sperm işiyor resmenşelale gıbı akıyor..bızımkıde tükürük mubarek
onu nanladık bee o kız için çakal diilk diyorum ama doğru sölüyosun bazen söleneni apayrı bişi gibi anlayabiliyorum ama bundan öle olmadı valla anladım biizm için dedini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?