kendini bu ay hamile sananlar buraya

inanmıyorum ya yani tamam hani evli değildir falan bilmezler nasıl hamiel kalınıcağını ama buda sorulurmu yaaa ben kızı dahada tutuşturmak için masalgibinin öle yazdını düşündüm şaka gibi

ya herkes saf yada butun cakallar buraya toplanmıs..bu cakallıkla bı sıltakcı kadar olamadık,aksam herıfım gelsın,elıme surup alnıma yapıstırcam hemen

ya herkes saf yada butun cakallar buraya toplanmıs..bu cakallıkla bı sıltakcı kadar olamadık,aksam herıfım gelsın,elıme surup alnıma yapıstırcam hemen

:) kız o karının yazdığı çakallık diil salaklık silmiş takmış bişiler yapmış manyak bide iğrenç iğrenç anlatıyo sende yanlış okuöuşsun sadece silip takıcan alnına bişi sürmüyosun şekerim

inanmıyorum ya yani tamam hani evli değildir falan bilmezler nasıl hamiel kalınıcağını ama buda sorulurmu yaaa ben kızı dahada tutuşturmak için masalgibinin öle yazdını düşündüm şaka gibi
yok canım masalgibi bizden olsa ben konuya daha ahenk katardım ama kız ciddi sorunca cevapta ancak bu kadar olur

kızlarr bende kaçayım artık kendinize iyi bakın..tak çıkarlı geceler diliyorum sizlere ..ben bu gece tak çıkar yapayım diyorum canım cektimuhahahahaa..neysee öpüldünüzz

o alnına sürme olayını biz kattık canım,daha ateşli oluyo öyle..hatta 1 dk da kuruyosa alnında sen çooooooook ateşli gacısın amma 5 6 dk da kuruyosa senin gibi karıdan bir cacık olmaz demek,fıs çıktın gibi bişe...yani alınada sürmek lazım datlım

hayır o ecemle benım varyasyonum..olayın devamında alnına,yuzune gözunede bulastıracaksın

hay senın anlayısına cakal derken bızı kasteddım zaten..sanada ayrı bı dekoder lazım haaaaaa

hay senın anlayısına cakal derken bızı kasteddım zaten..sanada ayrı bı dekoder lazım haaaaaa

onu nanladık bee o kız için çakal diilk diyorum ama doğru sölüyosun bazen söleneni apayrı bişi gibi anlayabiliyorum ama bundan öle olmadı valla anladım biizm için dedini

slmmm
millanla cok gorusunce hatundakı usengeclık bana atlayıverdı:))) tmm tmm ıtıraf edım haftaya tatıle gıtcez o yuzden usengeclıgım sımdıden gırdım tatıl moduna :)))))
ev tamamda pazarı salladım artık aksama yada yarın gıderım markete :)))
dun gecekı sıl tak muhabbetı tam gaz gıdıo gıne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…