kendini bu ay hamile sananlar buraya

millan ben sana hakaret eder gibimi cevap veriyorum allah aşkına söle eğer öleyse zaten çıakrım hiç bişi yazmam bidaha

mımozayıda yanlıs anladın...bana hakaret eder gıbı degıl,bana yazdıklarınla francescaya hala hakaret etmeye devam edıyorsun demek ıstedı..bana hakaret etmedın,konu benım konum degıl cunku..

aaaaaa fermi sabredenler klübünden tanıdım seniiii osun değil miiiii
gızzzzz ordakilere bi silip takayım öyle geleyim mi dedin yoksammmmmm
ayyyy bacımmmmm bu topık cok geyık sakın yanlış anlama heeee

evet şekerim bildin o benim sen de bana yabancı gelmedindi zaten baktım ki sen bizim kızsıın

burda öğrenip bizim kızlara öğreticem olan bitenden haberdar olsunlar tedbirli davransınlar diye

yanlış anlasam çıkardım bee eğlenceliymiş burası tabi zaman da lazım eccik ısınmak için

mımozayıda yanlıs anladın...bana hakaret eder gıbı degıl,bana yazdıklarınla francescaya hala hakaret etmeye devam edıyorsun demek ıstedı..bana hakaret etmedın,konu benım konum degıl cunku..

pardon eğer öle dediyse evet doğru sölediği ozaman ettim çünkü kendiside etmiş tamam canım anlaşıldı

tabiki öyle canım zaten ne çıkıyorsa yanlış anlamaktan.üzülüyorum böyle olunca ne güzel muhabbet kuruyoruz burda günlük hayatta can sıkan çok şey var bunlara kafa takmak istemez kimse.ne güzel bebişlerimiz var onun tadını çıkarmak lazım daha da hamişlerimiz olacak demi kızlar :) ümit var hala

kaynasırsın yavrummm bu topık cok sıcakkanlıdır
çıkarıp takıyorsan sonra tekrar silip takabılıyorsan sorun yok aldık seni aramıza

inşallah inşallah az kaldı onlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…